Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ένα σώμα, μια γροθιά θα είναι ο ΠΑΣ στη νέα σαιζόν

Η οικογένεια του ΠΑΣ σε παράταξη στην εκδήλωση για τις νέες φανέλες

ΦΩΤΟ: ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΠΑ

Έγινε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο "AAR Hotel &Spa" η παρουσίαση των νέων φανελών του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ παράλληλα και οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι παρέλαβαν τις φανέλες τους. Στο πλάι οι φανέλες έχουν το λογότυπο «1966-2016» καθώς με τη νέα χρονιά ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή του. Οι νέες φανέλες είναι άσπρου, μπλε, μαύρου και πράσινου χρώματος, χωρίς γραμμές.


Οι νέοι παίκτες Δημήτρης Φερφελής, Νίκος Καρανίκας, Νίκος Κολιοφούκας, Βαλάντης Κοζορώνης, Κώστας Περιστερίδης κλήθηκαν από τον πρόεδρο και παρέλαβαν τις φανέλες τους με τα αντίστοιχα νούμερα που θα φορούν. 

Οι νέες φανέλες του ΠΑΣ για τη νέα σαιζόν. (ΦΩΤΟ: super-fm.gr)


Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Βασίλη Αλεξίου, Χρήστο Τσελιόπουλο, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος και όλοι οι ποδοσφαιριστές. 

Επίσης παρέστη αντιπροσωπεία από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Νικήτα Τσίλη, Εδουάρδο Κοντογιωργάκη Θόδωρο Γκόλα και Θανάση Χαρίση. Και οι τέσσερις συμβολίζουν διαφορετικές γενιές του ΠΑΣ. Ο Τσίλης την πρώτη δύσκολη περίοδο μετά την ίδρυση της ομάδας το 1966, ο Κοντογιωργάκης τη χρυσή εποχή του «Άγιαξ της Ηπείρου», ο Γκόλας τη δεκαετία του ’80 και o Χαρίσης τη μετά μπαράζ εποχή.

«Συμπληρώνονται τα πρώτα 50 χρόνια από την ίδρυση και ο ΠΑΣ αποτέλεσε και αποτελεί μια τεράστια παρέα και μια αγαπημένη οικογένεια. Ο ταύρος στέκεται αγέρωχος εδώ και 50 χρόνια, εκφράζοντας όσους έχουν ταυτιστεί μαζί του και δικό μας σκοπός είναι να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια..» τόνισε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.

Από τη δική του πλευρά ο Γιάννης Πετράκης υπογράμμισε: «Αυτή η χρονιά συμπληρώνει τα πρώτα 50 χρόνια ζωής της ομάδας μας και όλα αυτά τα χρόνια ο ΠΑΣ αποτέλεσε και αποτελεί μια τεράστια παρέα και μια αγαπημένη οικογένεια. Ο ταύρος στέκεται αγέρωχος εδώ και 50 χρόνια, εκφράζοντας όσους έχουν ταυτιστεί μαζί του και δικό μας σκοπός είναι να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια»


Εκ μέρος των παικτών μίλησε ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ που σημείωσε: «Να καλωσορίσω τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και να τους ευχηθώ καλή πορεία, ενώ ξέρουν ότι τους έχουμε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Μπροστά μου βλέπω το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πολύ μεγάλο».

Ο Νικήτας Τσίλης που σημείωσε και το πρώτο γκολ του ΠΑΣ σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος ανέφερε και τα εξής: «Έτυχε να είμαι από τους πρώτους παίκτες όταν ιδρύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σας χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ με τις φανέλες σας, τις οποίες εμείς τότε δεν είχαμε και που παίζετε για την ομάδα αυτή που λέγετε ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι ξακουστή όχι μόνο στην Ήπειρο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό».



Τέλος ο πρόεδρος των βετεράνων Θανάσης Χαρίσης σημείωσε: «Να ευχηθώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συνεργάτες του, τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, να είναι υγιείς, να έχουν καλή ποδοσφαιρική χρονιά και βήμα-βήμα να ανεβαίνει επίπεδο αυτή η ομάδα»