Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ενθαρρυντικά μηνύματα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων

Πάνε καλά οι πωλήσεις των διαρκείας και των εισιτηρίων του αγώνα με ΠΑΟΚ


Σύμφωνα με πληροφορίες σε ικανά επίπεδα είναι οι πωλήσεις των εισιτηρίων για το ματς με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή 21:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δίνει το πρώτο δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του, σε συνδυασμό και με το όνομα του ΠΑΟΚ, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και αρκετοί φίλαθλοι έσπευσαν από τώρα να εξασφαλίσουν εισιτήρια.


Ο κόσμος πάντα να έχει υπόψη του και την ανακοίνωση της ΠΑΕ, που προτρέπει να πάει νωρίς στο στάδιο για να αποφευχθούν οι ουρές και η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής λόγω και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. «Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων (ηλεκτρονικό εισιτήριο) θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα» είχε ανακοινώσει ο ΠΑΣ.


Στο μεταξύ σε καλά επίπεδα είναι οι πωλήσεις και των εισιτηρίων διαρκείας. Πριν από λίγο στο facebook ο πρόεδρος των Blue Vayeros Χριστόδουλος Θεοδωρίκας ανακοίνωσε ότι ξεπεράστηκε ο αριθμός των πωληθέντων εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με πέρσι, δείγμα ότι ο κόσμος άρχισε έστω και δειλά να ξαναγυρίζει στο γήπεδο και η ομάδα να αποκτά την εμπιστοσύνη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ