Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Γ. Γεωργιάδης: Μας βοήθησε η τύχη και ισοφαρίσαμε

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στη συνέντευξη Τύπου


Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Γιώργος Γεωργιάδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ τόνισε ότι υπήρχε μια ανεξήγητη νευρικότητα μετά το γκολ των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά:
«Στο πρώτο μέρος είχαμε την απόλυτη κατοχή της μπάλας αν και δεν κάναμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Ωστόσο όλα έδειχναν ότι αν κάποια ομάδα πετύχαινε γκολ, αυτή θα ήταν η δική μας. Αντίθετα όμως αυτός που σκόραρε ήταν ο ΠΑΣ στην πρώτη του φάση.

Το γκολ αυτό μας αποδιοργάνωσε και από εκεί και πέρα ήμασταν πολύ νευρικοί και δεν δείξαμε την ίδια εικόνα με το πρώτο μέρος. Σταθήκαμε όμως τυχεροί στο τέλος και φτάσαμε στην ισοφάριση.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τέλος, έστω και με όχι τόσο ορθόδοξο τρόπο. Έχουμε μια νέα ομάδα που θέλει χρόνο για να δέσει. Σίγουρα υπήρχε και το άγχος της πρεμιέρας που δεν παίξαμε τόσο απελευθερωμένα και δεν δείξαμε το πρόσωπο που παρουσιάζαμε στα φιλικά.

Ο ΠΑΣ έχει την ίδια ομάδα και τον ίδιο κορμό για αρκετά χρόνια και γνωρίζαμε ότι είναι πιο δεμένη ομάδα από εμάς και ότι θα ήταν πολύ δύσκολο το ματς».

Για τον αν αποκτήθηκαν οι Καϊκούτ και Ιμπραϊμ: «Ο Καϊκούτ γνωρίζω πως είναι δικός μας παίκτης. Με τον Ιμπραϊμ ξέρω ότι ήταν σήμερα στο γήπεδο και νομίζω ότι είμαστε κοντά».


 ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr