Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Οι δηλώσεις Γιάννη Πετράκη και Στάϊκου Βεργέτη

Τι είπαν για το ματς στην Τρίπολη Γιάννης Πετράκης και Στάϊκος Βεργέτης



Ο Κρητικός τεχνικός των Ηπειρωτών Γιάννης Πετράκης, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του, ενώ θεωρεί ότι ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα.
Αναλυτικά:
"Ήταν ένα πολυ δυνατο φιλικό για εμάς, για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είχαμε καλή αμυντική οργάνωση. Στο κομμάτι το επιθετικό είχαμε καλή διαχείριση της μπάλας. Δεν καταφέραμε να κάνουμε αρκετές ευκαιρίες αλλά ούτε ο Αστέρας δημιούργησε ευκαιρίες. Οι όποιες προϋποθέσεις προέκυψαν από λάθη των δύο ομάδων. Είχαμε στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι που μας δίνουν την δυνατότητα να δουλέψουμε στο 1/3 της επίθεσης. Ήταν χρήσιμο φιλικό για εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε την σημερινή βάση και είχαμε καλή εικόνα. Κάθε μέρα πρέπει να επενδύουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.
Πιστεύω ότι ο Αστέρας έχει αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα. Είναι σημαντική η απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Θεωρώ ότι έχουν μπει οι προϋποθέσεις για να έχει ο Αστέρας μια καλή χρονιά. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει δύο ενδεκάδες με καλή ποιότητα. Θέλει περισσότερη δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό βέβαια είναι δουλειά του συναδέλφου και καταθέτω την γνώμη μου με πολύ σεβασμό.
Έχω πει στον πρόεδρο της ομάδας ότι απαγορεύεται να ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Υπάρχει βεβαίωση ότι δεν θα γίνει. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μακάρι να κάνουμε κάτι καλό και φέτος".



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΒΕΡΓΕΤΗ

Ο Αρκάς τεχνικός Στάϊκος Βεργέτης τόνισε ότι ήταν ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, το οποίο έδωσε την δυνατότητα να διαπιστώσει τις αρετές και τις αδυναμίες της αρκαδικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Ήταν ένα απαιτητικό φιλικό απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, το οποίο μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε πράγματα που δουλεύουμε. Και σε αυτό το φιλικό υπάρχουν θέματα που μας αφήνουν ευχαριστημένους αλλά υπάρχουν και πράγματα τα οποία θέλουν δουλειά. Είμαστε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Υπάρχουν θέματα που θέλουν βελτίωση και θέλουν δουλειά. 
Δεν έχουμε επιμείνει ακόμα στο επιθετικό κομμάτι. Είναι κάτι το οποίο θα το ξεκινήσουμε τις επόμενες ημέρες. Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη και σε ένα πιο γρήγορο στυλ, το οποίο βγαίνει αυθόρμητα από τους παίκτες".

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr