Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Κοζορώνης: Στη Βέροια μας τιμώρησε η μπάλα

Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις έκανε στη Βέροια ο μέσος του ΠΑΣ Βαλάντης Κοζορώνης



Στον ΠΑΣ ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν πως έχασαν μέσα στη Βέροια τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στο 92’ με κεφαλιά του Ναζλίδη και σε μια φάση ουσιαστικά ακίνδυνη. Εκεί που ήθελαν ένα λεπρό για να ξεκινήσουν νικηφόρα την αυλαία της σαιζόν και να κάνουν την πρώτη νίκη μέσα στη Βέροια σε επίπεδο αγώνων Α’ Εθνικής κατηγορίας, ήρθε τελικά η ισοφάριση.


«Μας αφήνει πικρία το ότι στις καθυστερήσεις δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» είπε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατούσε μετά τη λήξη του αγώνα στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Ο Βαλάντης Κοζορώνης που μπήκε στις καθυστερήσεις αλλαγή στη θέση του Τσάβεζ, λίγο πριν μπει το γκολ της Βέροιας, έκανε λόγο για τιμωρία του ΠΑΣ από τη μπάλα επειδή δεν αξιοποίησε τις πολλές ευκαιρίες που είχε. Αναλυτικότερα ο Κρητικός μέσος υπογράμμισε στη NOVA μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μια καλή ομάδα, αλλά μετά το 25’ παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο. Ήμασταν απειλητικοί, είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Στο τέλος ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου και δεχτήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και βλέπουμε την επόμενη μέρα που έρχεται. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα με σταθερό κορμό και προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μ’ αυτά τα παιδιά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Αυτά σε ότι έχει σχέση με τον απόηχο του αγώνα με τη Βέροια. Από χτες μπήκε μια νέα μέρα και το ματς της πρεμιέρας μένει πίσω. Απλά ο Πετράκης και οι παίκτες θα δουν τα λάθη που έκαναν και χάθηκε τζάμπα ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να λήξει και με μεγάλο σκορ υπέρ του «Άγιαξ» βάσει των ευκαιριών που σημειώθηκαν. Πλέον τα βλέμματα και η προσοχή στρέφονται στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες».


Χτες όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στη Βέροια έκαναν αποθεραπεία και όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Για σήμερα ο Πετράκης έδωσε σε όλους ρεπό και η επόμενη προπόνηση θα γίνει αύριο το πρωί (ώρα 8 πμ) στο ΠΕΑΚΙ όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το ματς με το Δικέφαλο.