Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Δυνατή παρουσία του "Πρωτέα" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Μια χαρακτηριστική φωτογραφία με τα παιδιά του Πρωτέα που θα πάνε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τον προπονητή Γιώργο Παπαδιώτη που κάνει φοβερή δουλειά


Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F που θα γίνει στη Βουλγαρία ετοιμάζονται οι αθλητές και αθλήτριες του Πρωτέα Ιωαννίνων. Ενός συλλόγου με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδιώτη που έκανε μεγάλες επιτυχίες και εκτός Ελλάδας σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Αναλυτικά για τη νέα προσπάθεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το δελτίο Τύπου του Πρωτέα Ιωαννίνων.


Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για ακόμη μια φορά θα είναι παρών με τρεις αθλητές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F , το οποίο και θα διεξαχθεί στην πόλη Φιλιππούπολη (PLOVDIV) της Βουλγαρίας το χρονικό διάστημα 24-30 Αυγούστου. Οι συγκεκριμένοι αθλητές του Πρωτέα έχουν ήδη ενσωματωθεί στην Εθνική Ομάδα και έχουν συμμετάσχει δυναμικά σε όλη την προετοιμασία. 

Πιο αναλυτικά οι πρωταθλητές του Γιαννιώτικου Συλλόγου που έχουν λάβει το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 είναι οι εξής: Λεκατσά Μαρία, Τιμαγένης Δημήτριος και Μπαντής Αχιλλέας. Η Μαρία και ο Δημήτρης με τις μεγάλες διακρίσεις και τα χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το νέο μέλος της Εθνικής Ομάδας, Μπαντής Αχιλλέας με πολύ μεγάλες υποσχέσεις για ένα μετάλλιο, θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να είναι οι καλύτεροι.

Από τα μέσα Ιουνίου οι αθλητές ξεκίνησαν την προετοιμασία τους μοιράζοντας τον χρόνο τους σε αγωνιστικές προπονήσεις στην πόλη μας και την Θεσσαλονίκη, όπου κάθε εβδομάδα υπήρχε συνάντηση και διήμερη προπόνηση και με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Στο πλευρό των αθλητών του Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Λαμπρίδη 4, 2651304874) θα βρίσκεται και ο προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου κος ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο οποίος επιλέχθηκε ως Ομοσπονδιακός προπονητής για ακόμα μια φορά στην προπονητική του καριέρα.

Ο Γιαννιώτης Ομοσπονδιακός Προπονητής κος ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μίλησε για αυτή την μεγάλη  προσπάθεια των αθλητών του :

«Το γεγονός ότι τρεις αθλητές μας έχουν πάρει το εισιτήριο για αυτή τη μεγάλη διοργάνωση του αθλήματος μας είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετέχουν 87 χώρες και πάνω από 900 αθλητές από όλον τον κόσμο, αποτελεί μια πρόκληση τόσο για την Εθνική μας Ομάδα όσο για τους αθλητές του Συλλόγου μας.

Στόχος μας πάντα είναι να είμαστε οι καλύτεροι ανάμεσα από τους καλύτερους όλου του κόσμου. Αυτό  δεν είναι εύκολο... Απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και πολλά ψυχικά αποθέματα. Η προετοιμασία των αθλητών μας ήταν σκληρή, επίπονη και με πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δουλέψαμε ξεπερνώντας τα όρια και τις αντοχές μας επί τρεις μήνες ασταμάτητα. Σήμερα μπορώ να πω με σιγουριά ότι  οι αθλητές μας είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. 

Οι προπονήσεις θα κορυφωθούν με την υπόλοιπη Εθνική Ομάδα στην πόλη της Θεσ/νίκης όπου και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο ακόμα. Οι Γιαννιώτες αθλητές για μια ολόκληρη εβδομάδα θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στα αγωνιστικά τερέν και θα διακριθούν... γιατί δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε ο ‘Σύλλογος των πρωταθλητών’.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας καλή επιτυχία και να ανεβάσουν την Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κάτι που χρειάζεται η χώρα μας αυτή την εποχή  των μεγάλων δοκιμασιών  που περνάει. Γιατί όπως στη ζωή έτσι και στον πρωταθλητισμό, όταν πετυχαίνεις τον στόχο σου, η δύσκολη πορεία για να φτάσεις ψηλά φαντάζει σοκάκι από την κορυφή του βάθρου…».

Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ… Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
ΛΑΜΠΡΙΔΗ 4, ΤΗΛ: 6945262661
Επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε για τις επιτυχίες μας στη σελίδα μας στο facebook:

A.C Proteas Ioanninon