Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σταύρος Τσουκαλάς ασπάζεται το Σταυρό ενώ ακολουθεί ο Νίκος Κολιοφούκας


Ανοίγει για τον ΠΑΣ η αγωνιστική αυλαία της σαιζόν 2015-2016 και με την ευκαιρία αυτή σήμερα το απόγευμα, πριν από την προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος Αγιασμός. Όταν είχε ξεκινήσει η προετοιμασία στις αρχές Ιουλίου είχε γίνει δέηση στα αποδυτήρια για μια δημιουργική προσπάθεια και σήμερα έγινε ο Αγιασμός. 


Ο Αγιασμός ήταν κοινός για την επαγγελματική ομάδα αλλά και για τις ομάδες νέων Κ-20 και Κ-17 αφού η οικογένεια του ΠΑΣ είναι μία και αδιαίρετη. Με ευλάβεια ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, οι συνεργάτες του, το προπονητικό τημ, οι παίκτες δέχτηκαν τις ευχές του ιερέα για υγεία και μια καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες στα γήπεδα. 

Από αριστερά ο Δημήτρης Νιαρχάκος, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του


Πολλές ευχές δέχτηκαν και οι ομάδες νέων, μέσα από την ευγενή άμιλλα και την αγάπη οι νέοι παίκτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή τους.

Στην τελετή του Αγιασμού ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Βασίλης Αλεξίου, Χρήστος Τσελιόπουλος, στελέχη και υπάλληλοι της ΠΑΕ, ο υπεύθυνος υποδομών Γιώργος Ιωάννου, οι προπονητές Χρήστος Αγγέλης (Κ-20), Λάζαρος Σέμος (Κ-17), οι παίκτες, οι γενικοί αρχηγοί Γιάννης Δεβελέγκας (Κ-20), Γιώργος Σιώζιος (Κ-17). Και άλλοι.

Ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μιχαήλ ασπάζεται τον σταυρό και το χέρι του ιερέα


Ο Αγιασμός έγινε σε στενό κύκλο γι’ αυτό και δεν υπήρχαν καλεσμένοι από την πόλη ή φίλαθλοι. Ελάχιστοι ήταν και οι φίλαθλοι.


Μετά τον Αγιασμό ακολούθησε η απογευματινή προπόνηση με την οποία ουσιαστικά ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της ομάδας. Σάββατο πρωί θα γίνει ελαφρά προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βέροια. 

Ο Μάρκος Βελλίδης βρέχεται με το Αγιασμένο ύδωρ για υγεία και καλή χρονιά με τον ΠΑΣ και την Εθνική ομάδα. 












Άλλη μια άποψη από τον Αγιασμό στο ΠΕΑΚΙ με τους παίκτες και το προπονητικό τημ












Δεξιά οι παίκτες των ομάδων νέων στον κοινό Αγιασμό με την επαγγελματική ομάδα. Αύριο Σάββατο η Κ-20 έχει φιλικό παιχνίδι μέσα στον Παρακάλαμο