Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Δύο απουσίες στην προπόνηση του ΠΑΣ

Δεξιά ο Σαπαλίδης (σε ένα στιγμιότυπο με τον Κριστιάν Τσάβεζ) που απουσίασε από την προπόνηση της Πέμπτης



Δύο απουσίες καταγράφηκαν στη σημερινή (Πέμπτης) προπόνηση του ΠΑΣ καθώς απουσίαζαν οι Φερφελής και Σαπαλίδης. Για τον πρώτο είναι γνωστό το πρόβλημα, καθώς χτύπησε στην ποδοκνημική στο ματς με την Κέρκυρα και έχει ακόμα ράμματα, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, οπότε δεν μπορεί να τον υπολογίζει ο Πετράκης στα φιλικά του Σαββατοκύριακου. Ο Σαπαλίδης απουσίασε μόνο σήμερα λόγω ίσως και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. 


Το πρωί οι παίκτες είχαν ρεπό ενώ το απόγευμα δόθηκε μεγάλη βαρύτητα σε ασκήσεις τακτικής. Και είναι λογικό αυτό, καθώς βρισκόμαστε στην 3η φάση προετοιμασίας και πρέπει να ετοιμαστεί η ομάδα για το πρωτάθλημα. 

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο στις 18:30 στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον Πανελευσινιακό και την Κυριακή στις 18:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό. Με την ομάδα του Αγρινίου είχε γίνει το πρώτο φιλικό στο Καρπενήσι όπου ο ΠΑΣ κέρδισε με σκορ 4-1. Στα δύο φιλικά του Σαββατοκύριακου η είσοδος των φιλάθλων είναι δωρεάν.