Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Σε....δαιμονισμένη φόρμα βρίσκεται ο Κριστιάν Τσάβεζ

Έπεφταν κορμιά στο σημερινό δίτερμα του ΠΑΣ με τον Τσάβεζ να κάνει στο γήπεδο ζωγραφιές



Με δύο προπονήσεις που έγιναν σήμερα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ. Η απογευματινή προπόνηση έγινε με φθινοπωρινές συνθήκες καθώς το απόγευμα ξέσπασε μπόρα, αλλά ευτυχώς δεν διήρκησε για πολύ.
Η προπόνηση έγινε κανονικά, όπως και δίτερμα στα ¾ του γηπέδου και με τον Πετράκη να ανακατεύει την τράπουλα μοιράζοντας τους παίκτες στις δύο ομάδες, για να υπάρχει ισορροπία. Πραγματικά έγινε ένα καταπληκτικό σε ποιότητα δίτερμα και με πολύ πάθος. Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Κριστιάν Τσάβεζ που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στέλνοντας τη μπάλα στο «Γ» του Βελλίδη με πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Ο Αργεντινός μέσος είναι πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό και δείχνει ότι και φέτος θα παίξει μεγάλη μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Δημήτρης Φερφελής που έκοψε τα ράμματα και ενδεχομένως την Κυριακή με την Κέρκυρα ή τη Δευτέρα στο φιλικό για τη μνήμη του Πρίσκα στο Πέραμα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αύριο θα γίνει προπόνηση μόνο το πρωί, το Σάββατο που γιορτάζει η Παναγιά όλοι θα έχουν ρεπό. Την Κυριακή το πρωί θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ ελαφρά προπόνηση και το απόγευμα στις 18:30 είναι το ματς με την Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες» με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.