Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Έφυγε από τον ΠΑΣ για την Ελλάδα Ποντίων

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Κουσίδης από τον ΠΑΣ μετακόμισε στην Ελλάς Ποντίων Πειραιά


Στις 15 Ιουλίου 2014 ο ΠΑΣ είχε ανακοινώνει τη λειτουργία ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αθήνα που λειτουργούσαν στην περιοχή Ελληνικού.
Στο χρόνο που πέρασε οι ακαδημίες λειτούργησαν και μάλιστα πολλές φορές τις επισκέφθηκε και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που είχε αυτή την ιδέα, παράλληλα με τη συνεργασία με την ομάδα των Σουρμένων. Στην Αθήνα μένουν πολλοί Ηπειρώτες που θα ήθελαν να παίξουν στον ΠΑΣ. Περισσότερα στοιχεία για τις ακαδημίες αυτές και πως λειτουργούν σε έγιναν γνωστά. Είναι εν ενεργεία οι ακαδημίες αφού σήμερα Σάββατο σύμφωνα με δημοσίευμα του ΦΩΤΟΣ ότι ο ένα από τα μέλη του τεχνικού τημ των ακαδημιών του ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησε και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ερασιτεχνικής ομάδας του Πειραιά Ελλάδα Ποντίων. Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάκη Κουσίδη, από τους αξιόλογους προπονητές στη εκγύμναση των γκολκίπερ της περιοχής. Η Ελλάς Ποντίων αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ. Πειραιά και έχει έδρα Έχει έδρα στην οδό Ορυζομύλων και Λυκαβητού στο Αιγάλεω.

Η ανακοίνωση του σωματείου Α. Ο. Ελλάς Ποντίων

Το νέο μέλος του προπονητικού team της ομάδας κατά την προηγούμενη σεζόν εργάστηκε στην ακαδημία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Αθήνα και στην Ανθούπολη όπου ανανέωσε και φέτος.
Ευχαριστούμε τον κ. ΚΟΥΣΙΔΗ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την ταύτιση απόψεων που υπήρξε στις μεταξύ μας συζητήσεις.
Πέραν της αντρικής ομάδας αναλαμβάνει και προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία για να πετύχουμε και εκεί τους στόχους που έχουμε θέσει. 

Εκ του Γραφείου Τύπου