Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Άριστη συνεργασία του ΠΑΣ με Α. Ε. Καραϊσκάκης

Σε πρώτο πλάνο οι κ.κ. Οδυσσέας Δράκος και Γιώργος Χριστοβασίλης καθώς παρακολουθούν τον αγώνα ΠΑΣ - Παναιτωλικός


Η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας είναι πολύ πιθανόν να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική ως δευτεραθλήτρια, αφού και μπαράζ να γίνουν έχει τις ικανότητες να πάρει το εισιτήριο ανόδου. Αρκεί βέβαια να εφαρμοστεί ο κανονισμός για την αναπλήρωση των ομάδων Β’ Εθνικής, καθώς ΟΦΗ και Νίκη Βόλου δήλωσαν συμμετοχή στη Γ' Εθνική.
Είναι πολύ πιθανό η Α. Ε. Καραϊσκάκης να ενισχυθεί και με παίκτες από τον ΠΑΣ, που θα πάνε δανεικοί. Λίγες μέρες πριν πήρε και τους Νάκο, Βαλμά.

Την Κυριακή ήταν στα Γιάννινα ο ηγέτης της Α. Ε. Καραϊσκάκης Οδυσσέας Δράκος που είχε συνάντηση για το θέμα αυτό με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη, ενώ μαζί παρακολούθησαν και το φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αναμένονται οι τελικές επιλογές του Γιάννη Πετράκη και όσοι παίκτες δεν είναι στα πλάνα για τη νέα σαιζόν να ενισχύσουν την Α. Ε. Καραϊσκάκης. Υπάρχουν άριστες σχέσεις ανάμεσα στα δύο σωματεία και ειδικά μεταξύ των κ.κ. Χριστοβασίλη και Δράκου. Μετά τον ΠΑΣ, στην Ήπειρο η ανερχόμενη ποδοσφαιρική δύναμη είναι η Α. Ε. Καραϊσκάκης και είναι λογικό να υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.