Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Οι βετεράνοι της Βέροιας στο πλευρό της ομάδας τους

Ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ οι βετεράνοι της Βέροιας εύχονται καλή επιτυχία στην ομάδα τους

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της «Βασίλισσας του Βορρά», εύχεται στους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της αγαπημένης μας ομάδας, η νέα σεζόν να φέρει πολλές νίκες και μια πετυχημένη πορεία στην ομάδα.

Φιλικοί αγώνες παλαιμάχων
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, η ομάδα των παλαιμάχων θα αντιμετωπίσει στη Φλώρινα στις 7/9, ημέρα Δευτέρα, την ομώνυμη ομάδα, μετά από πρόσκληση του Ηλία Σολάκη, τέως ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ και της ΑΕΚ.
Επίσης ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις «13η λαμπαδηδρομία» του Συλλόγου Εθελοντών-Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «Η Αγάπη» και του Συλλόγου Εθελοντών-Αιμοδοτών Βεροίας, με φιλικό αγώνα που θα γίνει με τους παλαίμαχους της «Νέας Γενεάς», στις 13/9 στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας.
Τέλος μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Τάκης Παπατζίκος με τον ομόλογό του των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε να γίνει φιλικός αγώνας στη Βέροια. Η ημερομηνία δεν ορίστηκε ακόμα καθώς αναμένεται η απάντηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την παραχώρηση του Δημοτικού σταδίου.

ΠΗΓΗ: kerkidasport.gr