Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Σαββατοκύριακο με ένταση και αγωνιστική δράση

Θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τους Περιστερίδη και Κολιοφούκα ο διεθνής γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης


Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ένταση και αγωνιστική δράση θα περάσουν στον ΠΑΣ καθώς η τοπική ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια για να ετοιμαστεί ενόψει του πρωταθλήματος που πλησιάζει. Συγκεκριμένα σήμερα (Σάββατο) στις 18:30 στο ΠΕΑΚΙ θα υποδεχτεί τον Πανελευσινιακό και αύριο (Κυριακή) στις 18:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό.
Και στα δύο ματς η ΠΑΕ έβαλε είσοδο ελεύθερη για να δουν οι φίλαθλοι την ομάδα τους στα δύο πρώτα φιλικά που θα δώσει στα Γιάννινα.

Απλά για να μη επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος στο στάδιο «Ζωσιμάδες» το σημερινό ματς με τον Πανελευσινιακό θα γίνει στο ΠΕΑΚΙ και με τον Παναιτωλικό που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα είναι μια καλή πρόβα των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα σούπερ λίγκα θα γίνει στο στάδιο. Σήμερα θα παίξουν περισσότερο νέοι ποδοσφαιριστές με τους κυανόλευκους των Ιωαννίνων και αύριο που το ματς θα θυμίζει σούπερ λίγκα κόντρα στα «καναρίνια» του Αγρινίου θα παίξουν παίκτες που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα. 

Και τα δύο αυτά παιχνίδια για τον Γιάννη Πετράκη έχουν την ίδια σημασία για να δει όλους τους παίκτες σε τι κατάσταση είναι, κατά πόσο βγαίνουν στα παιχνίδια όσα διδάσκονται στις προπονήσεις, πόσο έτοιμοι είναι οι παίκτες που ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα (πρεμιέρα στη Βέροια) όπως και οι υπόλοιποι που θα είναι εναλλακτικές λύσεις. 

Με την ίδια προσοχή ο Πετράκης στα δύο αυτά παιχνίδια θέλει να δει όλους τους παίκτες, καθώς ένα πρωτάθλημα μαραθώνιος θέλει βάθος στο δυναμικό και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να μπουν στη μάχη. Οι Φερφελής και Μυρθιανός είναι οι δύο παίκτες που έκαναν ατομικό πρόγραμμα στις τελευταίες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων από τραυματισμούς. Ανάλογα με το πώς θα είναι σήμερα και αύριο θα εξαρτηθεί αν πάρουν χρόνο συμμετοχής. 

Οι προπονήσεις τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα εντατικές, στα διτέρματα υπάρχουν πάθος από τους παίκτες και ο Γιάννης Πετράκης όταν χρειάζεται βάζει τις φωνές αν κάποια πράγματα δεν είναι σωστά, αλλά με το ίδιο μέτρο επιβραβεύει και τις καλές προσπάθειες. Σε γενικές γραμμές ο Κρητικός τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη και τα αποτελέσματα της προετοιμασίας με ορίζοντα την πρεμιέρα με τη Βέροια η ομάδα να είναι έτοιμη για να μπει δυνατά στη μάχη του πρωταθλήματος. 

Για τα μεταγραφικά δεν υπήρξε ούτε χτες κάποια εξέλιξη. Από τον ΠΑΣ δεν έχουν ακόμα ξεκάθαρη εικόνα αν το ρόστερ θα μείνει ως έχει ή αν θα γίνουν μεταγραφές, λέγοντας πηγές της ΠΑΕ ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό. Ο Πετράκης βέβαια για την πρεμιέρα ετοιμάζει την ομάδα με τους υπάρχοντες παίκτες και αν γίνει κάποια μεταγραφή θα είναι για τη συνέχεια, αφού όποιος παίκτης και να αποκτηθεί θα χρειαστεί ένα μεταβατικό στάδιο προσαρμογής στα δεδομένα της ομάδας.