Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν στο Αγρίνιο ένα από τα τρία τέρματα που σημείωσαν (ΦΩΤΟ agriniopress.gr)


Ο Ντιέγκο Μπουονανότε πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ, ο Μάνταλος επέστρεψε με ασίστ και η Ένωση επιβλήθηκε 3-0 του Παναιτωλικού σε φιλική αναμέτρηση στο Αγρίνιο!
Πολλά τα θετικά μηνύματα από τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η Ένωση επικράτησε 3-0 με αρκετούς πρωταγωνιστές δείχνοντας πως η ισοπαλία με τη Ξάνθη ίσως και να ήταν μία κακή παρένθεση.


Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν με τους Κρισάντους και Μπουονανότε στη βασική ενδεκάδα και αμφότεροι βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με το τρίτο τέρμα να έρχεται από τον Βασιλαντωνόπουλο.

Το ξεκίνημα ήταν δυναμικό για τον «δικέφαλο» που κέρδισε αρχικά τέσσερα κόρνερ και άνοιξε το σκορ στο 19’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουονανότε.

Το 2-0 έγινε στο 35’ όταν ο Ανάκογλου έκανε το σουτ, ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού έκανε τραγικό λάθος και ο Κρισάντους δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η είδηση ήρθε από την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στη δράση. Ο Θρακιώτης μέσος έδωσε την ασίστ στον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος στο 86’ διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Παναγιωτόπουλου, που όμως σε κάποιες φάσεις αποδοκιμάστηκε από φίλους του Παναιτωλικού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες): Στεφανάκος (46’ Κυριακίδης), Κουτρομάνος (46’ Μπεχαράνο), Κούσας (71’ Χαντάκιας), Παπάζογλου, Μάρτιν, Μάκος (71’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο (46’ Ρουσκουσέδα), Ουάρντα (61’ Ρομέρο), Καπέλ (79’ Μήλιος), Μαρκόφσκι (71’ Βασιλείου), Βιγιαφάνες (71’ Καμαρά)

 AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης (60’ Βούρας), Ντίντακ (69’ Πεταυράκης), Άρθο (65’ Κολοβέτσιος), Λαμπρόπουλος, Γκάλο (60’ Σοϊλέδης), Σιμόες (69’ Φαγέ), Γιόχανσον (60’ Ανδρεόπουλος), Μπουονανότε (74’ Μπουονανότε), Μπαρμπόσα (60’ Βασιλαντωνόπουλος), Ανάκογλου (74’ Κορδέρο), Κρισάντους


Πριν την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ Παναιτωλικός δια του πρόεδρου της Φωτά Κωστούλα βράβευσε τον Διονύση Τσάμη για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρα τιμώντας τα χρήματα του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ.