Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αγιασμός στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ και δωρεά απινιδωτή

Αγιασμός για το ξεκίνημα της νέας σαιζόν έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι


Στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι έγινε το απόγευμα ο Αγιασμός των τμημάτων για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν και παράλληλα έγινε η δωρεά ενός απινιδωτή προς το σωματείο από τον επιχειρηματία και επί σειρά ετών πρόεδρο της Προοδευτικής Περάματος Σωτήρη Ζήση. Εντός των ημερών θα γίνει η εκπαίδευση στελεχών και προπονητών της ομάδας για τη χρήση του απινιδωτή από την ομάδα διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού.


Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι ο αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Οδυσσέας Πότσης τόνισε ότι η Περιφέρεια θα προμηθεύσει απινιδωτή στην ΕΠΣΗΠ αλλά και στις εγκαταστάσεις του ΕΑΝΚΙ στη Λιμνοπούλα. Τα έξοδα για την προμήθεια του απινιδωτή στον ερασιτέχνη ΠΑΣ κάλυψε ο Σωτήρης Ζήσης που σε σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι πολλοί αθλητές έχασαν τη ζωή τους στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό τον οδήγησε να συνδράμει για την προμήθεια αυτής της συσκευής.

Ο επί σειρά ετών αθλητικός παράγοντας Σωτήρης Ζήσης που δώρισε τον απινιδωτή στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Ο Αγιασμός τελέστηκε  χοροστατούντων του πατέρα Δημητρίου Αργυρού (ως εκπροσώπου του Μητροπολίτη Ιωαννίνων) και του πατέρα Θεόκλητου εφημέριου του Ιερού Ναού Σταυρακίου Κωνσταντίνου και Ελένης, μιας και οι εγκαταστάσεις του σωματείου είναι στο Σταυράκι.. Ο πατέρας Δημήτριος ευχήθηκε σε όλους υγεία και μια γόνιμη αθλητική χρονιά, ενώ μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου. Στο τέλος χάρισε μια εικόνα του Αγίου Κωνσταντίνου στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστο Τσάγκα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Γιωτίτσας, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος των αθλητικών Βασίλης Καλούδης και φυσικά ο δωρητής του απινιδωτή Σωτήρης Ζήσης. Όλοι ανέφεραν τη σημασία που έχει ο αθλητισμός στη νέα γενιά και στην κοινωνία γενικότερα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Οδυσσέας Πότσης απευθύνει χαιρετισμό στους καλεσμένους. Διακρίνεται ο Πατέρας Δημήτριος και ο πρόεδρος του σωματείου ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας


Στην τελετή του Αγιασμού και της παράδοσης του απινιδωτή παρέστησαν οι διοικούντες του σωματείου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρίστο Τσάγκα, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων, ο διευθυντής της ομάδας Δημήτριος Στούκας και πολλοί γονείς των παιδιών και οι έφοροι των υπόλοιπων τμημάτων.

Άλλη μια άποψη από τον Αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ. Δεξιά οι εκπρόσωποι του Δήμου Ιωαννιτών Γιωτίτσας και Καλούδης.


Από την πλευρά των καλεσμένων παρέστησαν πλην των παραπάνω, ο διευθυντής της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Αθανάσιος Κιτσάκος, από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Ιωάννου, ο πρόεδρος του Σπάρτακου Αναστάσιος Λάγκας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσοκομείου Χατζηκώστα Λάμπρος Γεωργόπουλος, τα μέλη της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτης Δαβής, Βασίλειος Ευθυμίου, ο πρόεδρος του Α. Ο. Σταυρακίου Σπύρος Γώγος, ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιώργος Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου προπονητών Δημήτριος Κλείτσας και άλλοι. 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας ασπάζεται τον Τίμιο Σταυρό του Αγιασμού












Η προμήθεια του απινιδωτή είναι χορηγία της ZISIS SPORT