Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς αγώνες στο Σαββατοκύριακο των εκλογών

Δεν θα γίνουν ποδοσφαιρικοί αγώνες στο τριήμερο των εκλογών


Εν αντιθέσει με τις εκλογές του Ιανουαρίου, όπου είχαν γίνει αγώνες πρωταθλήματος το Σάββατο και την Δευτέρα, με εξαίρεση την Κυριακή, το σενάριο δεν παίζει για το τριήμερο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Με έγγραφό της, η ΕΛ.ΑΣ. ανάβει... κόκκινο και δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής της Super League και δεν θέλει να γίνουν ματς ούτε την προηγούμενη ημέρα, ούτε την επομένη των εκλογών.

Στο αυριανό (4/9) Δ.Σ. της Λίγκας, όπου αναμένεται να επικυρωθεί το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, καθώς το θέμα αυτό βρίσκεται στην ατζέντα, θα αποφασιστεί και με τη... βούλα ότι αγώνες δεν θα γίνουν και θα πρέπει να βρεθεί η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Είτε η αγωνιστική θα μεταφερθεί μια εβδομάδα μετά είτε θα πρέπει να γίνουν τα ματς στο πρώτο διαθέσιμο κενό μεσοβδόμαδα.
Θα πρέπει να ειπωθεί ότι την 4η αγωνιστική διεξάγεται και το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ένα ματς υψηλής επικινδυνότητας, όπου σίγουρα θα χρειαζόταν μεγάλη αστυνομική περιφρούρηση.

ΠΗΓΗ: sport24.gr