Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Ρεπό σήμερα και από αύριο ξεκινά σκληρή δουλειά

Στον ΠΑΣ αφήνουν πίσω το ματς με τον Ολυμπιακό και κοιτάζουν το επόμενο που έρχεται με τον Ηρακλή στα Γιάννινα


Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν περίμεναν μια τόσο βαριά ήττα με 5-1 στο Καραϊσκάκη, έστω και αν αντίπαλός του ήταν ο Ολυμπιακός που μονοπωλεί τους τίτλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Γιατί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε καλύτερες αντιδράσεις στα προηγούμενα παιχνίδια και όχι την εμφάνιση που έκανε προχτές στο Καραϊσκάκη. 


Οι περισσότεροι όμως το βλέπουν με θετική διάθεση, ότι έχασαν από μια μεγάλη ομάδα, αυτό δεν μειώνει την αξία των παικτών του Γιάννη Πετράκη και πρέπει άμεσα ο ΠΑΣ να ανασυγκροτηθεί, να διορθώσει τα λάθη του γιατί υπάρχει την ερχόμενη Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στο στάδιο «Ζωσιμάδες» όπου θα πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Περισσότερο έμφαση θα δοθεί στην αμυντική λειτουργία που δεν πήγε καλά στο Καραϊσκάκη με συνέπεια να έρθει αυτή η βαριά ήττα. Όλοι συμφωνούν ότι μετά το ημίωρο και με τα δύο απανωτά γκολ του Ολυμπιακού ο ΠΑΣ κατέρρευσε και δεν μπόρεσε ούτε μια στιγμή στη συνέχεια να βρει τα παθήματά του. 

Το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή διανυχτέρευσε στην Αθήνα και εκεί έγινε η προπόνηση αποθεραπεία. Η αποστολή επέστρεψε στα Γιάννινα χτες βράδυ με την τελευταία πτήση. Σήμερα Δευτέρα οι παίκτες έχουν ρεπό. Τραυματίας είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς που χτύπησε στο γόνατο, αλλά δεν δείχνει να υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής του την Κυριακή στο ματς με το Γηραιό. Σε κλινική των Αθηνών χειρουργήθηκε ο νεαρός γκολκίπερ Νίκος Κολιοφούκας που έσπασε την κλείδα και είναι σε στάδιο ανάρρωσης. 

Υπάρχει και το θέμα του Άντι Λίλα με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ στο Καραϊσκάκη και το θόρυβο που προκλήθηκε. Είναι ένα θέμα που θα το εξετάσουν στον ΠΑΣ την άλλη εβδομάδα λόγω απουσίας του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη στο εξωτερικό. Ο Λίλα πάντως υπολογίζεται κανονικά για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή.