Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα της Α' Ερασιτεχνικής

Οι παίκτες του Α. Ο. Βελισσαρίου πανηγυρίζουν για το 2ο γκολ του Κώστα Γιαννάκη που πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του


Η Δόξα Κρανούλας με τη νίκη με 2-1 επί του Κένταυρου Μουσιωτίτσας πήρε κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας μετά και την 4η αγωνιστική του εν λόγω πρωταθλήματος που φέτος θα είναι εντυπωσιακό. Επίδειξη ισχύος έκανε ο Α. Ο. Βελισσαρίου που συνέτριψε με σκορ 5-0 τον ΠΑΟ Κουτσελιού. Αναλυτικά οι αγώνες στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ.


ΚΟΝΤΣΙΚΑ – Α. Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 2-3: Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ενώ οι γηπεδούχοι ξύπνησαν στην επανάληψη αλλά ήταν πλέον αργά. Τα γκολ: 12’ Ναβρούζογλου 0-1 με πέναλτι. 55’ Ραγιάς 0-2, 68’ Ναβρούζογλου 0-3, 85’ Ξυλογιάννης 1-3, 87’ Ζέρβας 2-3. Στο 10’ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Κετόγλου της Κόντσικας. Διαιτητής ο Κατσικογιάννης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 4-0: Εντυπωσιακή η γηπεδούχος Προοδευτική συνέτριψε με 4-0 την Α.Ε. Χουλιαράδων που έπαιζε με ελλείψεις λόγω των αποβολών στο ματς του κυπέλλου. Ο διαιτητής Μπούμπας απέβαλε τους Ντίνο, Μπαμπούλια από το Πέραμα και τους Τσουμάνη, Σιουκουλάνη από τους Χουλιαράδες. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Μπάφας (2), Ντίνος, Παπαδόπουλος.

Άλλη μια άποψη από τον αγώνα Α. Ο. Βελισσαρίου - ΠΑΟ Κουτσελιού 5-0 



Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ – ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1-0: Με γκολ του Ανδρέα Μαργιόλα στο 25’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν 1-0 την αξιόμαχη Πίνδο Κόνιτσας. Το ματς ήταν αρκετά καλό με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Διαιτητής ο Ζαμπαλάς.

Α.Ε.ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 1-1: Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 11’ με τον Κατσαμπίρη και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο 86’ με τον έμπειρο Κατσάνο. Διαιτητής ο Τάτσης.

ΠΑΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ – Α. Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 0-4:  Εντυπωσιακή ήταν η νίκη της Ανατολής  μέσα στο Ασβεστοχώρι και έδειξε ότι γρήγορα ξεπέρασε το σοκ από την εντός έδρας ήττα από τους Αμπελόκηπους. Τα τέρματα για την ομάδα των Ποντίων πέτυχαν: 23’ Κλειτσινάρης, 27’ Δήμος, 71’ Μπέτζιος, 77’ Χαμπίπης. Διαιτητής ο Πάνος.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ 2-1: Το δυνατό της μέταλλο έδειξε η πρωτοπόρος Δόξα Κρανούλας που κέρδισε 2-1 με ανατροπή τον αξιόμαχο Κένταυρο Μουσιωτίτσας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκε στο 10’ 0-1 με γκολ του Παλιάγκα. Οι γηπεδούχοι στο 43’ ισοφάρισαν 1-1 με τον Χριστακόπουλο και πήραν τη νίκη 2-1 στο 57΄με τον Τσόκρη. Στο 40’ η Δόξα έχασε πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσόκρης και απέκρουσε ο Φιλιάς.

ΠΑΟ ΚΡΥΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 0-0: Το παιχνίδι ήταν μέτριο και δεν έχει να επιδείξει κάτι αξιόλογο. Διαιτητής ο Μήτσιος.

Α. Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ 5-0: Επίδειξη ισχύος έκανε ο Α. Ο. Βελισσαρίου στο ΠΕΑΚΙ και συνέτριψε με σκορ 5-0 τον ΠΑΟ Κουτσελιού. Έγινε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι, αφού και ο ΠΑΟ Κουτσελιού έπαιξε ανοιχτά και προσπάθησε για το καλύτερο. Ο έμπειρος Κώστας Γιαννάκης ήταν αυτός που έβαλε καβάλα στο άλογο την ομάδα του καθώς πέτυχε νωρίς δύο καλά σε εκτέλεση γκολ στο 4’ και 36’. Στη συνέχεια στο 58’ ο Σταμούλης έκανε το 3-0, στο 81’ ο Γιαννόπουλος το 4-0 και στο 88’ πάλι ο δραστήριος Σταμούλης έκανε το 5-0. Διαιτητής ο Νέος.
Ο έμπειρος Κώστας Γιαννάκης αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και δέχεται τα συγχαρητήρια από τον τεχνικό διευθυντή του Α.Ο. Βελισσαρίου Πέτρο Τζίμα.



ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ 1-0: Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 10’ ο bajlani. Από ένα χαμένο πέναλτι είχαν και οι δύο ομάδες. Διαιτητής ο Κατσικογιάννης.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κόντσικα – Α. Ε. Μικρασιατών 2-3
Πέραμα – Χουλιαράδες 4-0
Σταυράκι – Πίνδος Κόνιτσας 1-0
Δαφνούλα – Σερβιανά 1-1
Ασβεστοχώρι – Ανατολή 0-4
Κρανούλα – Μουσιωτίτσα 2-1
Κρύα – Θύελλα Ελεούσας 0-0
Βελισσάριο – Κουτσελιό 5-0
Αμπελόκηποι - Λογγάδες 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 4 αγώνες)

Κρανούλα 12
Βελισσάριο 10
Αμπελόκηποι 9
Κουτσελιό 9
Ανατολή 9
Λογγάδες 9
Σερβιανά 7
Πέραμα 6
Σταυράκι 5
Μικρασιάτες 5
Μουσιωτίτσα 4
Χουλιαράδες 4
Κρύα 4
Πίνδος Κόνιτσας 3
Θύελλα Ελεούσας 3
Δαφνούλα 2
Ασβεστοχώρι 0
Κόντσικα 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Χουλιαράδες – Αμπελόκηποι
Κρανούλα – Κόντσικα
Μουσιωτίτσα – ΠΑΟ Κρύας
Πίνδος Κόνιτσας – Δαφνούλα
Μικρασιάτες – Πέραμα
Θύελλα Ελεούσας – Σταυράκι
Λογγάδες – Ασβεστοχώρι
Σερβιανά – Βελισσάριο

Κουτσελιό - Ανατολή