Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τσουκαλάς: Μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό στο Καραϊσκάκη

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Γιώργος Καραίτσης επιδίδει το βραβείο MVP στον Σταύρο Τσουκαλά


Από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα ανακηρύχτηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που παρέλαβε το βραβείο από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Υποστράτηγο Γιώργο Καραΐτση.
Ο Σταύρος Τσουκαλάς τόνισε ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι, η ομάδα του στάθηκε όρθια εκεί που έπρεπε αποτρέποντας τους κινδύνους που δημιούργησε και ο Ατρόμητος, ενώ η νίκη αυτή θα τους δώσει καλή ψυχολογία για το ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο στο στάδιο «Καραϊσκάκη».

Πιο συγκεκριμένα ο Μακεδόνας μέσος τόνισε: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο, ξέραμε ότι έχει καλούς παίκτες, βάθος πάγκου, αλλά κι εμείς έχουμε δείξει πόσο δυνατοί είμαστε στην έδρα μας. Θα έλεγα ότι δεν παρουσιαστήκαμε βάσει δυνατοτήτων. Από εκεί και πέρα, όμως, μετράνε οι 3 βαθμοί.  Συνεχίζουμε, είναι σημαντική κι αυτή, αλλά και κάθε νίκη. Πάμε τώρα για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δείξει ότι δεν φοβάται η ομάδα και πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν έζησαν με αγωνία και οι παίκτες το ματς, όπως οι φίλαθλοι: «Φυσικά και το ζήσαμε κι εμείς έτσι. Όταν ένα σκορ είναι στο 1-0 το ματς κρέμεται σε μία κλωστή. Ο Ατρόμητος μας πίεσε πολύ στο τέλος, μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά και πάλι με την εμφάνιση που κάναμε και η οποία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη, πήραμε τους 3 βαθμούς που ήταν το πιο σημαντικό σήμερα».

Για το αν δίνει ψυχολογία αυτή η νίκη: «Ψυχολογία έχουμε ούτως ή άλλως, ειδικά τώρα. Ο Ολυμπιακός θα μας δώσει έξτρα κίνητρο, όπως γίνεται με όλες τις ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Έχουμε καλούς παίκτες και καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό και στον Ολυμπιακό».


Για τους συμπαίκτες που είχε σήμερα δίπλα του, όπως τους Κοζορώνη, Σκόνδρα και Λίλα: «Η ομάδα έχει μια φιλοσοφία και μια τακτική που δεν αλλάζει κι αυτό είναι τρομερά σημαντικό. Γίνεται καλή δουλειά και από τους προπονητές, αλλά και τα παιδιά έχουν κατανοήσει το πλάνο του προπονητή. Αυτό είναι επιτυχία και θέλω να συγχαρώ κι αυτά τα παιδιά που βοηθάνε».