Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Δίκαια ισοπαλία 2-2 του ΠΑΣ με τον Ηρακλή


Οι δύο αρχηγοί Μιχαήλ και Μπουκουβάλας με τον διαιτητή Παπαπέτρου και τους βοηθούς Δημητριάδη και Γεωργιάδη


Με ισοπαλία 2-2 σφραγίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ηρακλή στο στάδιο "Ζωσιμάδες". Για μια ακόμα φορά ο Γηραιός αποδείχθηκε κακός δαίμονας και πήρε θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα. Παρότι ο ΠΑΣ προηγήθηκε δύο φορές με τα γκολ των Ίλιτς και Κοροζώνη μετά από λίγα λεπτά ισοφάρισε και τις δύο φορές ο Ηρακλής με γκολ των Βέλλιου και Κυριακίδη.
Πάντως τα 4 γκολ που ήταν πολύ καλά σε εκτέλεση και το δοκάρι που είχε ο Ηρακλής με τον Πασά αποζημιώθηκαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ιστορικό στάδιο. Μπορεί να πικράθηκαν που ο ΠΑΣ δεν πήρε τη νίκη, γιατί και ο Ηρακλής δεν έδειξε και σπουδαία πράγματα, αλλά τουλάχιστον είδαν 4 γκολ καλά σε εκτέλεση, Το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο. Ο ΠΑΣ είχε το προβάδισμα στο σκορ, έκανε και κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Ο Ηρακλής δεν είχε την ποιοτική ομάδα, αλλά είχε δύναμη, πάθος και ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος. Είναι η πρώτη απώλεια βαθμών του ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα.

ΤΑ ΓΚΟΛ

32’: Το γκολ για τον ΠΑΣ με σουτ του Μπράνα Ίλιτς. Έγινε μια βαθιά μπαλιά στα καρέ του Γηραιού από βολέ του Βελλίδη, ο Μανιάς με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στην περιοχή του ο πανέξυπνος Σέρβος φορ βγήκε στον κενό χώρο και με βολέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ.

35’: Το 1-1 για τον Ηρακλή με διαγώνιο σουτ του Βέλλιου μετά από μεταβίβαση του Τσιλιανίδη.

62': Το 2-1 για τον ΠΑΣ με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Ο μέσος του "Άγιαξ" πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος και την κάρφωσε στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. 

65': Καραπληκτικό γκολ του Κυριακίδη με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα στο "μικρό παραθυράκι" του ΠΑΣ και 2-2.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

58': Συρτό αριστερό σουτ του Πασσά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ και απομακρύνθηκε. Καλή στιγμή για τον Ηρακλή. 

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

19: Μεγάλη ευκαιρία για ΠΑΣ όταν ο Τσάβεζ έκανε δεξιά την κάθετη μπαλιά στο Μανιά. Αυτός έβγαλε τη σέντρα, ο Ακόστα από πολύ κοντά έπιασε την κεφαλιά που έφυγε μόλις άουτ.

22’: Δυνατό μονοκόματο σουτ Τσάβεζ από ύψος περιοχής έφυγε άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ηρακλή.

25’: Ο Τσάβεζ έκλεψε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή από τον Ζιαμπάρη, έκανε απευθείας το σουτ που δεν βρήκε στόχο και έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΣ όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή


44’: Μπάσιμο του Ίλιτς έδωσε στον Τσουκαλά αυτός άφησε τη μπάλα πιο δεξιά στον Ακόστα αλλά το χλιαρό σουτ βρήκε το σώμα του Πέρνις και έφυγε κόρνερ.

61: Κίτρινη κάρτα στον Στάμου που συγκράτησε με τα χέρια τον Τσάβεζ που έμπαινε στα καρέ του Γηραιού.

68': Φάουλ του Κοζορώνη από το σημείο που πέτυχε το 2ο γκολ, αλλά έπεσε στην πορεία της μπάλας ο Πέρνις και απέκρουσε.

72': Κίτρινη κάρτα στον Κοζορώνη για σκληρό μαρκάρισμα.

76': Σουτ υπό πίεση του Μανιά μετά από μπαλιά του Τσάβεζ έφυγε άουτ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς), Γεωργιάδη (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ο Ηλ. Σπάθας (Πειραιά).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα (79' Καρανίκας), Μανιάς (84' Φερφελής), Μιχαήλ, Ακόστα (66' Λίλα), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Κοζορώνης, Ναδάλες, Τσάβεζ, Μπέριος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μακρής, Λάζαρ (86' Ιντζόγλου), Πασάς, Τσιλιανίδης (68' Χαντί), Βέλλιος (73' Λουκίνας), Κυριακίδης