Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Αρχίζει πάλι σκληρή δουλειά στον ΠΑΣ

Αρχίζει πάλι η σκληρή δουλειά στον ΠΑΣ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό


Χτες Κυριακή ήταν μέρα ξεκούρασης στον ΠΑΣ καθώς δόθηκε σε όλους ρεπό και οι προπονήσεις θα ξαναρχίσουν το πρωί της Δευτέρας (σήμερα) . Και συγκεκριμένα σήμερα στις 11 το πρωί θα βρεθούν και πάλι όλοι στο γήπεδο, καθώς ξεκινά η εβδομάδα του πρωταθλήματος.
Βέβαια ο ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό θα παίξει την άλλη Δευτέρα στη Λεωφόρο, οπότε έχει ακόμα μία βδομάδα μπροστά του για προετοιμασία, αλλά ο Πετράκης θέλει να τους βάλει πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Μπροστά τους υπάρχει ένα δύσκολο ματς όπου θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Για το παιχνίδι αυτό δεν υπολογίζεται ο Άντι Λίλα που έπαθε ελαφρά θλάση στο ματς της εθνικής Αλβανίας με τη Σερβία και είναι δύσκολο να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ίσως προλάβει το άλλο ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Κρητικού τεχνικού για να έχει τις επιλογές που θέλει για το ματς με τους πράσινους. Αν ο Πετράκης στη Λεωφόρο προτιμήσει διάταξη 4-5-1 τότε αντί του Λίλα θα παίξει ο Κοζορώνης. 

Από Τρίτη αναμένεται να γυρίσουν και οι διεθνείς Βελλίδης, Στρούνα, Λίλα με την σημείωση ότι ο τελευταίος είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για το προσεχές παιχνίδι.