Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πάμε κάτι να πάρουμε στη Λεωφόρο, λένε οι παίκτες

Αισιοδοξία στο στρατόπεδο του ΠΑΣ για το ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ, καθώς μέχρι και την Κυριακή που θα αναχωρήσει για Αθήνα η αποστολή, θα υπάρχουν πρωινές προπονήσεις. Μετά το χτεσινό ρεπό, που ήταν μια ακόμα ανάσα ξεκούρασης μεσοβδόμαδα, οι παίκτες επιστρέφουν από σήμερα στο γήπεδο και στις 11 το πρωί θα αρχίσουν τα μαθήματα του Πετράκη για το ματς της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Σήμερα στην προπόνηση θα είναι και ο Αντράζ Στρούνα που είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Εθνική Σλοβενίας. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του θα ασχοληθούν με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να βελτιωθούν στα σημεία που πρέπει και να βρουν το κατάλληλο σχήμα που θα αντιμετωπίσει τους πράσινους. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι, πλην του Λίλα που είναι τραυματίας.

Τσουκαλάς: Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε

Για το ματς με τους πράσινους τη Δευτέρα στη Λεωφόρο ο Σταύρος Τσουκαλάς μιλώντας σε ραδιόφωνο των Ιωαννίνων (studio Ε) φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, τονίζοντας τα εξής: «Η ισοπαλία με τον Ηρακλή ήταν για εμάς ένα άτυχο αποτέλεσμα. Όλες αυτές τις μέρες που είχαμε δουλέψαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε, για να παρουσιαστούμε τη Δευτέρα στη Λεωφόρο όπως θα πρέπει να είμαστε. Ο Παναθηναϊκός και γενικά οι ομάδες που είναι ψηλότερα στη βαθμολογία μας δίνουν έξτρα κίνητρο. Ο δε Παναθηναϊκός από τις μεγάλες ομάδες ήταν ο μοναδικός που μας νίκησε πέρσι. Αυτό είναι ένα παραπάνω κίνητρο για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο ματς αυτό. Νομίζω ότι αν είμαστε καλά εμείς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και μπορούμε να πάρουμε τα πάντα εκεί μέσα».

Για την κλήση του που περιμένουν όλοι στα Γιάννινα σημείωσε: «Την εθνική την έχω πάντα στο μυαλό μου, αλλά έχω μέσα μου την πίστη ότι όλα θα έρθουν στην ώρα που πρέπει. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω είτε τον ΠΑΣ, είτε τους παίκτες της εθνικής, για να κληθώ εγώ στην εθνική θα πρέπει πάντα ο ΠΑΣ να είναι ψηλά, όπως γίνεται στα τελευταία χρόνια, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της εθνικής ομάδας. Στις επόμενες κλήσεις πιστεύω να έρθει αυτή η ώρα και για μένα και προσπαθώ πάντα να είμαι σε καλή κατάσταση».

Τζημόπουλος: Είναι θετικό που δεν παίζει ο Μπεργκ


Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι στο επίκεντρο των φιλάθλων, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι με καλή εμφάνιση ο ΠΑΣ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ας δούμε ποια είναι η άποψη και των παικτών και τι πιστεύουν μέσα στα αποδυτήρια. Για το ματς της Δευτέρας στη Λεωφόρο, μίλησε και ο Θέμης Τζημόπουλος που σε δηλώσεις του στον ΔΩΔΩΝΗ super fm τόνισε: «Πιστεύω να μας κάνει καλό, να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο με τον Παναθηναϊκό. Δουλεύουμε για μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα μυστικά επιτρέψτε μας να τα κρατήσουμε για μας για το πώς θα πάρουμε αποτέλεσμα στην Λεωφόρο». 

Για την απουσία του Μπεργκ: «Όταν ο καλύτερος παίκτης των αντιπάλων είναι τραυματίας είναι θετικό βέβαια, αλλά ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα. Από εκεί και μετά ο Παναθηναϊκός, αν δεν έχει κάποιον ισάξιο του Μπεργκ, σίγουρα θα έχει έναν πολύ καλό να τον αντικαταστήσει. Ο Πέτριτς, για παράδειγμα, είναι έμπειρος, αν τελικά παίξει αυτός. Ο Παναθηναϊκός δεν παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο με τα προηγούμενα χρόνια, γκρινιάζει κόσμος του γι' αυτό, αλλά από την άλλη μεριά έχει μόνο μία ήττα κι αυτό δείχνει χαρακτήρα ομάδας που ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια. Αν κρατήσουμε το μηδέν πίσω και σκοράρουμε στην επίθεση ίσως μας βοηθήσει να πάρουμε το αποτέλεσμα, ειδικά αν αγχώσουμε τον Παναθηναϊκό».