Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Αλλαγές με Ηρακλή την Πέμπτη ετοιμάζει ο Πετράκης

Αλλαγές στο ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή ια κάνει ο Γιάννης Πετράκης


Αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΣ που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου τον Ηρακλή στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για το κύπελλο Ελλάδος ανήγγειλε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. Σε τι βάθος θα είναι αυτές οι αλλαγές, θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις που θα δοκιμάσει σχήματα στο ματς κυπέλλου.
Έτσι παίκτες όπως οι Φερφελής, Γιάκος, Περιστερίδης, Σαπαλίδης, Καρανίκας, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς, Ιωάννου που δεν έχουν πολλές συμμετοχές, έχουν  πιθανότητες να ξεκινήσουν οι περισσότεροι απ’ αυτούς με τη βασική ενδεκάδα. Όπως και οι Μπέριος και Λίλα που ο πρώτος για λόγους τακτικής δεν αγωνίστηκε σήμερα και ο δεύτερος κρίθηκε ανέτοιμος.

Είναι λογικό μετά από τις τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και τη στιγμή που το ματς με Ηρακλή δεν είναι νοκ άουτ, ο αγώνας κυπέλλου με το Γηραιό να είναι σε δεύτερη μοίρα και να προέχει η νίκη την Κυριακή επί του Πανθρακικού. Όπως είπε ο Πετράκης δεν θα αφήσει ο ΠΑΣ και το ματς της Πέμπτης στην τύχη του αλλά θα παλέψει για τη νίκη. Ωστόσο όπως κάνει κάθε χρόνο, στα ματς κυπέλλου δίνει ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά για να πάρουν παιχνίδια. Το ματς με τον  Ηρακλή θα ξεκινήσει στις 19:30 την Πέμπτη και θα μεταδοθεί από το OTEsport