Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Βασικά από το πως θα είναι ο ΠΑΣ θα κριθεί το παιχνίδι

Το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα κριθεί πρωτίστως από την απόδοση που θα έχει ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ενδιαφέρον και σημαντικό παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα αύριο Κυριακή στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Παιχνίδι για την 8η αγωνιστική που θα μεταδοθεί απευθείας από τη NOVA 4.
Σήμερα στις 11 το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ θα στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα είναι στην αποστολή και θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Ο Κρητικός τεχνικός θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του, για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας και την τελευταία εικόνα από την εμφάνιση της ομάδα του Μοριά από το προχτεσινό παιχνίδι στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Τόσο ο Πετράκης όσο και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν με προσοχή την εμφάνιση του Αστέρα τον οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν αύριο το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Οι κυανόλευκοι θεωρούν ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι παρά την κούραση που θα έχει ο Αστέρας λόγω του ταξιδιού στην Κύπρο και του εμβόλιμου μέσα στην εβδομάδα αγώνα.

Αυτό που ξεχωρίζουν είναι η ποιότητα που έχει σαν ομάδα και η οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί το παραμικρό λάθος. Συνεπώς οι κυανόλευκοι των Ιωαννίνων θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, να έχουν αυτοσυγκέντρωση για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις συνθήκες αυτού του αγώνα. Πάντως αναφέρεται σε όλους τους τόνους ότι ο ΠΑΣ θα είναι ο κυρίαρχος αυτού του παιχνιδιού, έχοντας και το μεγάλο αβαντάζ της έδρας που πάντα παίζει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο. 

Συνεπώς η εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθούν πρωτίστως από το πώς θα παίξει ο ΠΑΣ. Αν είναι ο γνωστός ΠΑΣ με το πάθος, τη δύναμη, την ομοιογένεια και τη φλόγα που είχε σε προηγούμενα παιχνίδια, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και η πλάστιγγα θα γείρει προς το μέρος του.
Ο ΠΑΣ προέρχεται από ήττα που υπέστη στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και θέλει τώρα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. 

Ο Λίλα που ήταν τραυματίας από τις 14 Οκτωβρίου, αν κριθεί ότι είναι 100% έτοιμος καθώς από προχτές μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς στην προπόνηση, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και με τη βασική ενδεκάδα, αν τελικά κριθεί ότι είναι έτοιμος για το παιχνίδι αυτό που προχτές ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις. Ο Θοδωρής Μπέριος στη Λεωφόρο συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή στο άλλο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ συνιστά στους φιλάθλους του ΠΑΣ να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια του αγώνα γιατί με το νέο σύστημα απαιτείται περισσότερος χρόνος και από τις 2 το μεσημέρι και μετά θα κλείσουν τα εκδοτήρια εισιτηρίων.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Όπως εκτιμάται ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Στρούνα, αριστερό τον Ναδάλες, στο κέντρο της άμυνας Μπέριο, Μιχαήλ, αμυντικά χαφ Τζημόπουλο, Τσουκαλά, από τα πλάγια Τσάβεζ, Ακόστα και στην επίθεση Μανιάς και Ίλιτς. Ο Ίλιτς φαίνεται πεσμένος τον τελευταίο καιρό και οι φίλαθλοι περιμένουν να δουν… επανεκίνηση από τον Σέρβο επιθετικό που είναι προικισμένος ποδοσφαιριστής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ

Τον αυριανό αγώνα θα διευθύνει ο Δημήτριος Στυλιαράς του συνδέσμου Ατωλοακαρνανίας. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαίας), Αντώνιος Διπλάρης (Καρδίτσας).Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τριαντάφυλλος Τίκας (Καρδίτσας) και παρατηρητής ο Γεώργιος Λιόλιος (Λάρισας).  Ο Στυλιάρας ήταν φέτος ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ – Ατρόμητος Περιστερίου 1-0 και πέρσι ρέφερι στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα που έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2. 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ

Για το πρωτάθλημα Νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί σήμερα την ομάδα νέων του Αστέρα Τρίπολης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11.30 στο ΠΕΑΚΙ με διαιτητή τον Δημήτριο Καλιακάτσο του συνδέσμου Άρτας. Βοηθοί του οι Μπουντούρης και Δραγατάκης από τον ίδιο σύνδεσμο.
-Για το πρωτάθλημα νέων Κ-17 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί στη Βέροια. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Κυριακή (25/10) και ώρα 12:30 στο ΠΕΑΚΙ, με διαιτητή τον Δημήτριο Μπόσια (Ηπείρου).
-Για το πρωτάθλημα νέων Κ-15 της σούπερ λίγκα, αύριο Κυριακή 25/10 ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τη Βέροια. Το ματς θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι και θα ξεκινήσει στις 12:30.


ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης προχτές βράδυ έχασε 2-1 στην Κύπρο από τον ΑΠΟΕΛ για το Γιουρόπα Λιγκ (παλιό κύπελλο ΟΥΕΦΑ). Διανυχτέρευσε στην Κύπρο όπου χτες προπονήθηκε σε γήπεδο της περιοχής και μετά την προπόνηση έγινε αεροπορικώς η επιστροφή αρχικά στην Αθήνα και μετά στην Τρίπολη. Σήμερα αναμένεται στα Γιάννινα. Ο Στάϊκος Βεργέτης θα έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που είχε και στην Κύπρο. Γκόϊαν και Κοσίντσκι δεν φαίνεται να προλαβαίνουν το ματς στους «Ζωσιμάδες».

 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου
15:00 Καλλονή – Λεβαδειακός NS1
17:15 Παναιτωλικός – Πλατανιάς NS1
19:30 ΑΕΚ – Ηρακλής NS2
Κυριακή 25 Οκτωβρίου
15:00 Ατρόμητος – Ολυμπιακός NS2
17:15 Πανθρακικός – Ξάνθη NS6
17:15 Πανιώνιος – Βέροια NS2
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης NS4
19:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός NS1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 7 αγωνιστικές)
Ολυμπιακός 21
Παναθηναϊκός 18
Πανιώνιος 13
ΑΕΚ 13
ΠΑΟΚ 11
Λεβαδειακός 10
Αστέρας Τρίπολης 9
Ατρόμητος 9
Βέροια 8
ΠΑΣ Γιάννινα 8
Παναιτωλικός 8
Ηρακλής 7
Ξάνθη 7
Καλλονή 5
Πλατανιάς 5

Πανθρακικός 2