Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Ένα μήνα χωρίς τρίποντο είναι ο "Άγιαξ"

Καιρός να επιστρέψει στις επιτυχίες ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"


Το  μόνο που μένει στους παίκτες του ΠΑΣ αυτές τις μέρες είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και κυρίως να κάνουν αυτά που τους λέει ο προπονητής για να ξαναβρούν και πάλι τον πραγματικό τους εαυτό επιστρέφοντας στις επιτυχίες. Γιατί έχουν να κερδίσουν ακριβώς εδώ και ένα μήνα.
Στις 23 Σεπτεμβρίου με ένα γκολ διαφορά (1-0) ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ατρόμητου Περιστερίου στα Γιάννινα. Στη συνέχεια ήρθαν οι ήττες από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκός και η ισοπαλία με τον Ηρακλή στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Είναι λογικό μετά απ’ αυτά οι Γιαννιώτες να ετοιμάζονται για πραγματική μάχη την Κυριακή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με στόχο να πάρουν τους 3 βαθμούς. Αμέσως μετά ακολουθεί πάλι ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό, οπότε μπορούν μέσα σε 7 μέρες να ζευγαρωθούν οι επιτυχίες. Ενδιάμεσα παρεμβάλλεται και το ματς κυπέλλου με τον Ηρακλή την ερχόμενη Πέμπτη στα Γιάννινα, αλλά μέχρι τότε έχει ο Θεός. Αυτό που προέχει για τους κυανόλευκους είναι η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και μετά θα έχουν χρόνο να σκεφτούν το επόμενο παιχνίδι.