Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ν. Παπαδόπουλος: Η ισοπαλία αδικεί τον Ηρακλή

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε το ματς. Εμείς αναζητούμε τις νίκες και τους βαθμούς για να ανεβεί βαθμολογικά η ομάδα και να έχουν καλή ψυχολογία οι παίκτες.
Δεχτήκαμε δύο γκολ σε φάσεις που έπρεπε να αποφύγουμε. Ειδικά την πρώτη φάση την αναλύσαμε στις προπονήσεις, όταν γίνεται ελεύθερο από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.  Παρά ταύτα αντιδράσαμε και με λίγη προσοχή μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΣ είναι ομάδα με ποιότητα, με καλή έδρα, αλλά ήμαστε στενοχωρημένοι που δεν κερδίσαμε. Θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον πρώην πρόεδρο Θόδωρο Παπαδόπουλο. Θα μας βλέπει από εκεί ψηλά και θα χαίρετε για την προσπάθεια που κάνουμε».


Σε άλλο σημείο και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε: «Οι παίκτες του Ηρακλή από παιχνίδι σε παιχνίδι βρίσκουν τη χημεία μεταξύ τους, Έχουμε κάποιες ατέλειες που πιστεύω ότι θα τις διορθώσουμε. Εμείς δεν πήγαμε να κλέψουμε το ματς, αλλά να το κερδίσουμε. Ο διαιτητής ήταν πολύ καλός και πρέπει να το επισημάνουμε».