Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Στο χάντ μπολ ο Α.Ο. Ιωαννίνων έχασε από την Πυλαία

Έχασε στο χαντ μπολ ο Α. Ο. Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας


Η έλλειψη συγκέντρωσης και τα πολλά νεύρα των παικτών του ΑΟΙ, σε συνδυασμό με τα αρκετά λάθη της διαιτησίας, ήταν ως επί το πλείστον οι αιτίες που το απόγευμα του Σαββάτου έφεραν την ήττα για την ομάδα των Κ. Χαρίση και Δ. Μανίκη, στη δεύτερη αγωνιστική της Α2 κατηγορίας του πρωταθλήματος Χάντμπολ.

Ο ΑΟΙ αν και είχε προηγηθεί με 11-8 στο πρώτο ημίχρονο, τελικά ηττήθηκε με 21-22, σε έναν αγώνα που έφερε και πάλι τον κόσμο στο κλειστό της Λιμνοπούλας, καθώς οι κερκίδες ήταν γεμάτες.
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο ΑΟΙ ήταν καλύτερος και οι παίκτες του ήταν πιο αποτελεσματικοί σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα η τοπική ομάδα να προηγηθεί στο σκορ με τρία τέρματα διαφορά.
Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου όλα έδειχναν πως ο ΑΟΙ θα έχει ένα σχετικά εύκολο απόγευμα, καθώς το πρώτο πεντάλεπτο ολοκληρώθηκε με 14-9. Όμως από το δεύτερο πεντάλεπτο της επανάληψης και έπειτα όλα άλλαξαν σε βάρος των γηπεδούχων.
Κάποια λανθασμένα σφυρίγματα των διαιτητών προκάλεσαν νεύρα στους παίκτες του ΑΟΙ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές δίλεπτες αποβολές και οριστική αποβολή με κόκκινη κάρτα, ενώ στο τέλος του αγώνα κρατήθηκε και το δελτίο του Γ. Σκανδάλη, τις υπηρεσίες του οποίου θα στερηθούν κατά πάσα πιθανότητα, για κάποια παιχνίδια οι Χαρίσης και Μανίκης.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι πως στο τελευταίο πεντάλεπτο ο ΑΟΙ έφτασε στο σημείο να αγωνίζεται με τρεις παίκτες και τον τερματοφύλακα στο παρκέ, κάτι που σε συνδυασμό με τα νεύρα των παικτών, αποσυντόνισαν την ομάδα, φέρνοντας την ήττα με 21-22 από την Πυλαία.
Παρ’ όλα αυτά το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία του Χάντμπολ μόλις ξεκίνησε και οι παίκτες του ΑΟΙ, έδειξαν πως είναι μια μαχητική ομάδα που μπορεί να πετύχει τους στόχους της για φέτος.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΙ αντιμετωπίζει τον Αρίωνα στην Πτολεμαίδα, σε ένα ματς που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 6 το απόγευμα.
Διαιτητές: Κάργατζης- Πήτας
Πεντάλεπτα: 1-1, 5-3, 7-3, 9-3, 9-7, 11-8, 14-9, 16-12, 17-16, 19-19, 19-21, 21-22.
ΑΟΙ (Μανίκης-Χαρίσης): Μέλλος, Φωτιάδης, Τσαμούρης 1, Ζαμπαλάς, Σερασίδης Σ., Γεωργίου 8, Βέργος, Μιχαηλίδης, Χριστακόπουλος 2, Σκανδάλης 7, Τσολίγκας, Πατραμάνης, Λιάτσος 3, Τσοβίλης, Σήτας.

ΠΥΛΑΙΑ: Καλόμοιρος, Πετρίδης, Κομίσης, Παπατσιανός, Μισιρλής, Παρασκευαΐδης, Ντεΐλης, Συκόπουλος, Λάππας, Καφαντάρης, Βραχιολάκης, Παπαδόπουλος, Κίτσιος, Ανανιάδης, Ευσταθίου, Μιχαηλίδης.