Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Γ. Αναστασίου: Κρατάμε τη νίκη και τα καλά στοιχεία

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου


Ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δυναμική της Λεωφόρου.

«Μετά την διακοπή σαν ομάδα είχαμε θέμα να βρουμε ρυθμό. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που θέλαμε. Δείξαμε πίστη, βγάλαμε αυτοματισμούς, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε και αδύναμες στιγμές. Κρατάμε την νίκη, το αποτέλεσμα και τα καλά στοιχεία που είχαμε σαν ομάδα», υποστήριξε ο Αναστασίου αρχικά

Και στην συνέχεια τοποθετήθηκε:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Με βάση το πρόγραμμα και τον τρόπο δουλειάς, αυτό τον μηνα η ομάδα ανεβάζει στροφές και είναι σε καλό ρυθμό. Είναι άσχημο που δεν έχουμε πολλά παιχνίδια, πιο άσχημοo που δεν έχουμε ματς στην Ευρώπη. Είναι μια περίοδος που η ομάδα βρίσκει τα πατήματα της. Είναι κάποια παιδιά που με το τρέξιμο και την ενέργεια δίνουν μεγάλη βοήθεια στην ομάδα. Και το τρίτο γκολ που βάλαμε στο 93' είναι αποτέλεσμα του πρέσινγκ».

Για τον πιστεύει  στο πρωτάθλημα; «Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ».

Για τον ΠΑΣ που έπαιξε με 3 στόπερ ένα σχόλιο... «Είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα ο ΠΑΣ, είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Δύο χρόνια δεν έχει παίξει με τρεις πίσω. Ξέρει πολύ καλά την ομάδα του ο κύριος Πετράκης που κάνει πολύ καλή δουλειά. Το εκτιμάμε και το βλέπουμε όλοι».

Για την αντιμετώπιση του αντιπάλου όταν παίζει με 3 στόπερ... «Εμείς ετοιμάζουμε τα πλάνα μας με την λογική ότι θα παίξουν με τέσσερις. Πάντα την τελευταία στιγμή, βέβαια, είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο. Κάθε ομάδα που ήρθε φέτος στην Λεωφόρο έπαιξε με 3 δείχνοντας το πόσο μας σέβονται».

Για την αμυντική λειτουργία και το τι άλλαξε από το καλοκαίρι: «Δουλέψαμε περισσότερο, πιστέψαμε και πιστεύουμε ότι διατηρώντας το μηδέν πίσω, έχουμε την επίθεση για να κάνουμε την διαφορά. Είναι σημαντικό να αμυνόμαστε σωστά, να είμαστε πιο αποφασιστικοί και αυτό το βγάζουμε μέχρι στιγμής. Έχουμε δεχθεί τρία γκολ, κανένα σε κανονική ροή αγώνα».

Για το κάστρο της Λεωφόρου: «Όταν οι αριθμοί μιλάνε κλείνουν στόματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί και να πάρουμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής».


Για το πρωτάθλημα: «Φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έδειξαν πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Αστέρας και Ατρόμητος δεν είχαν την διάρκεια άλλων χρόνων. Το πρωτάθλημα πάει όπως πάει, και για εμάς είναι σημαντικό ότι είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια, ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Δείχνει την νοοτροπία νικητή που έχει περαστεί στην ομάδα, έχουμε κάνει βήματα και να κοιτάξουμε ενόψει της συνέχειας να κάνουμε το ίδιο».
ΠΗΓΗ: onsports.gr