Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ισοπαλία στην Πτολεμαίδα ο Α. Ο. Ιωαννίνων

Ισοπαλία 33-33 στην Πτολεμαίδα ο Α. Ο. Ιωαννίνων για το πρωτάθλημα χαντ μπολ Α2 κατηγορίας


Ένα αρκετά καλό παιχνίδι έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Πτολεμαϊδα, ανάμεσα στον Αρίωνα και τον τοπικό ΑΟΙ, για την 3η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας του πρωταθλήματος Χάντμπολ.
Η ομάδα των Κώστα Χαρίση και Δημήτρη Μανίκη, κατάφερε στο παιχνίδι αυτό να… «ξυπνήσει» στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, με το σκορ να τελειώνει με 33-33.

Το πρώτο πεντάλεπτο ξεκίνησε με τον Αρίωνα να προηγείται με 5-2,, ενώ η πρώτη αντίδραση για τον ΑΟΙ ήρθε στο 5ο πεντάλεπτο, όπου η Γιαννιώτικη ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση και προηγήθηκε με 15-16, ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο με 18-19.
Και στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τις δυο ομάδες να έχουν μικρή διαφορά τερμάτων σε όλα πεντάλεπτα. Το προτελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα «έκλεισε» με 29-26 υπέρ του Αρίωνα και στο τελευταίο πεντάλεπτο οι παίκτες του ΑΟΙ με πάθος και αποτελεσματικό παιχνίδι, δέχθηκαν μόλις 4 γκολ, βάζοντας όμως 7 και κατακτώντας τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 33-33.
ΑΡΙΩΝΑΣ: Κ. Μυλόπουλος 4, Γ. Χαϊτίδης 4, Δ. Παπαδόπουλος 7, Ν. Νικολαϊδης 7, Β. Χαραλαμπίδης, Δ. Χινδιρίδης 5, Γ. Θεοχαρίδης, Φ. Κωστικίδης, Ι. Τσανακτσίδης, Κ. Μουλάκης 2, Ξ. Αγγελίδης, Γ. Μάρκου 4, Γρ. Σωτηρόπουλος, Π. Φωλίνας, Ις. Σμίλλι.

ΑΟΙ (Κ. Χαρίσης – Δ. Μανίκης): Β. Μέλλος, Κ. Φωτιάδης, Μ. Τσαμπούρης, Σπ. Ζαμπαλάς 4, Κ. Σερασίδης 4, Στ. Σίμος, Γ. Γεωργίου 11, Ι. Βέργος, Κ. Μιχαηλίδης, Κ. Χριστακόπουλος 4, Γ. Τότσης, Κ. Πατραμάνης 2, Δ. Λιάτσος 8, Αλ. Δήμου, Κ. Σήτας, Αιμ. Δρανόβαλης.