Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τι γίνεται με την προετοιμασία και τις δοκιμές

Προπονήσεις αλλά και δοκιμές παικτών αυτές τις μέρες στον ΠΑΣ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή στα Γιάννινα. Μάλιστα στο δίτερμα που έγινε και σήμερα, πολλές φορές ο Γιάννης Πετράκης σταμάτησε τις φάσεις δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του.
Στο δίτερμα έλαβε μέρος στα χαφ και ο 25χρονος υπό δοκιμή Ελληνοαυστραλός Εβάν Κωστόπουλος, ενώ ο έτερος ομογενής παίκτης Κώστας Κουκλαδάς δεν προπονήθηκε.

Όπως φαίνεται και οι δύο θα μείνουν στα Γιάννινα μέχρι την Παρασκευή και θα αποχωρήσουν, αφού ο ΠΑΣ δικαιούται μόνο μία μεταγραφή άνω των 24 ετών και αυτή να είναι Έλληνα παίκτη, οπότε δεν μπορεί να κλείσει από τώρα αυτή τη θέση.

 Στο Λίλα δόθηκε άδεια να πάει στην Ιταλία για να εξεταστεί αφού έπαθε υποτροπή με τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε από το ματς με τη Σερβία. Τώρα αν πήγε Ιταλία σε γιατρό ή να βρει ομάδα ενόψει του Ιανουαρίου, θα φανεί στη συνέχεια. Αν πραγματικά ισχύει ο τραυματισμός, θέλει τουλάχιστον ένα μήνα να αποθεραπευτεί. Πέμπτη μεσημέρι θα είναι στην προπόνηση Στρούνα και Βελλίδης.