Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Στόχο να θρονιαστεί στην κορυφή έχει το Βελισσάριο

Ο Κώστας Σταμούλης από τις βασικές μονάδες του Α. Ο. Βελισσαρίου


Άνετη νίκη με σκορ 4-0 επί των Αμπελοκήπων σημείωσε ο Α. Ο. Βελισσαρίου στο γήπεδο Κάτω Λαψίστας και πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αποφασισμένος να διατηρήσει μέχρι το τέλος την πρωτιά. Τα γκολ πέτυχαν Τσουλιάης, Γιαννόπουλος, Σταμούλης, Νούγιας. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, οι παίκτες του Βελισσαρίου έβγαλαν από τις θήκες τα εξάσφαιρα πυροβολώντας ανελέητα, αφού σε κάθε παιχνίδι σημείωσαν πάνω από ένα γκολ.
Ο προπονητής Ανέστης Ζώης ζήτησε από τους παίκτες να υπάρχει σοβαρότητα και χαμηλοί τόνοι και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Ο έμπειρος τεχνικός, όπως είπε σε συνεργάτες του, περίμενε αυτό το ξέσπασμα, γιατί με την πρόοδο των αγώνων η ομάδα βρήκε τα πατήματα, και τώρα άρχισε να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες και την ποιότητα που έχει το ρόστερ.

Μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Μουσιωτίτσα στο ΠΕΑΚΙ και την ήττα – αποκλεισμό στο κύπελλο με 3-0 από την Ανατολή, ο Α. Ο. Βελισσαρίου ανασυντάχθηκε και χάραξε μια νέα πορεία. Στα τελευταία τρία ματς συνέτριψε 5-1 μέσα στην Κόντσικα την τοπική ομάδα με συνοπτικές διαδικασίες, κέρδισε 2-0 το ντέρμπι με την Προοδευτική Περάματος και το περασμένο Σάββατο κέρδισε 4-0 τους Αμπελόκηπους. Ο Α.Ο.Β περιμένει και την επιστροφή του Κώστα Γιαννάκη για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η επιθετική γραμμή. Ο έμπειρος επιθετικός, που αγωνίστηκε παλιότερα και στην Α’ Εθνική με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι τραυματίας και τώρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας. 

Στην ομάδα των Σεισμοπλήκτων δεν το κρύβουν ότι στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή μετά από 20 χρόνια στη Γ’ Εθνική, μέσω των αγώνων μπαράζ. Πέρσι η άνοδος χάθηκε στο τελευταία ματς με τη Φαρκαδόνα στα Τρίκαλα. Αλλά φέτος υπάρχει καλύτερη οργάνωση και εμπειρία για να επιτευχθεί ο στόχος. Τέλος έγινε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας και στην σελίδα στο facebook υπάρχουν οι φωτογραφίες όλων των ποδοσφαιριστών. Είναι αλήθεια ότι ειδικά στο επικοινωνιακό κομμάτι ο Α. Ο. Βελισαρίου είναι πολύ μπροστά απ’ όλα τα σωματεία και δουλεύει με στοιχεία επαγγελματικών καταστάσεων.