Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δοκιμές για αρχάριους στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων

Δοκιμαστικά τεστ για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την κωπηλασία γίνονται στο ΝΟΙ


Καθώς έχει ξεκινήσει κι επίσημα η νέα προπονητική περίοδος στο άθλημα της Κωπηλασίας, αυτές τις ημέρες έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων τεστ αξιολόγησης τα οποία αφορούσαν στη νέα «φουρνιά» αθλητών του Ν.Ο.Ι..

Πιο συγκεκριμένα, τις δοκιμασίες διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας και απ’ αυτές πέρασαν αρχάριοι αθλητές του Ομίλου, γεννημένοι τα έτη 2002 έως 2005. Υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Ζυγούρα, υπεύθυνου Τομέα Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ, δεκάδες νεαροί αθλητές και αθλήτριες δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν στο τρέξιμο και το εργόμετρο. Κάποιοι απ’ αυτούς είναι σίγουρο ότι, εφόσον συνεχίσουν την ενασχόληση με την Κωπηλασία, θα κληθούν από την Ομοσπονδία στα κοινόβια ανάπτυξης που διοργανώνει κάθε χρόνο στον Σχινιά ή σε άλλα μέρη της Ελλάδας την περίοδο από το Πάσχα και μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα στην πιο «επίσημη» εκδοχή» του και να έρθουν σε επαφή με την Εθνική Ομάδα.
Σε δηλώσεις του ο Π. Ζυγούρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή αρχαρίων αθλητών του Ν.Ο.Ι. στις δοκιμασίες της Ομοσπονδίας, ενώ στα παιδιά ευχήθηκε καλή συνέχεια στην αθλητική τους διαδρομή δίνοντας ραντεβού για την ερχόμενη άνοιξη.
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων