Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Γιατί είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το ματς με Καλλονή

Κάθε απώλεια με ομάδες όπως η Καλλονή μέσα στα Γιάννινα είναι οδυνηρές

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με πρωινές προπονήσεις που γίνονται σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Καλλονή στα Γιάννινα. Στόχος του Γιάννη Πετράκη είναι να διατηρήσει την ομάδα σε καλή κατάσταση, στο διάστημα αυτό που δεν υπάρχουν αγώνες λόγω της εθνικής και παράλληλα να επισημανθούν κάποια λάθη και αδυναμίες που παρατηρήθηκαν στα τελευταία παιχνίδια, ώστε να μη επαναληφθούν. 


Το ερχόμενο ματς με την Καλλονή για πολλούς λόγους είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, αφού υπάρχει βαθμολογική στενότητα και απώλειες μέσα στα Γιάννινα με ομάδες του αυτού αγωνιστικού διαμετρήματος, είναι οδυνηρές. Έτσι οι κυανόλευκοι στρώθηκαν στη δουλειά για να ξαναγυρίσουν στις επιτυχίες και να επαναφέρουν τα χαμόγελα στις τάξεις των φιλάθλων. Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί και θα γίνει οικογενειακό δίτερμα με την ομάδα νέων Κ-20 που δεν έχει κι αυτή αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Θα είναι ένα καλό τεστ για τον Κρητικό τεχνικό να δει κάποια πράγματα που διδάσκονται στις προπονήσεις, κατά πόσο βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Αύριο οι παίκτες θα έχουν ρεπό για να πάρουν ανάσες, αφού όλη την εβδομάδα υπήρχαν καθημερινές προπονήσεις και βγήκε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Ενώ στις προηγούμενες διακοπές οι παίκτες έπαιρναν διήμερο ρεπό, αυτή τη φορά ο Πετράκης άλλαξε το πρόγραμμα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποια λάθη που έγιναν στο Αγρίνιο και θεώρησε καλό αυτή την εβδομάδα να δουλέψουν περισσότερο στον τομέα της τακτικής, έστω και αν απουσίαζαν οι τέσσερις διεθνείς Βελλίδης, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα.

Που θα παίξουν οι ομάδες νέων


Η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ έχει ρεπό και θα παίξει σήμερα με την επαγγελματική ομάδα οικογενειακό δίτερμα. 
-Για το πρωτάθλημα Νέων Κ-17 σήμερα Σάββατο στις 14:30 στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. 
-Για το πρωτάθλημα Νέων Κ-15 σήμερα Σάββατο στις 14:30 στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι ο ΠΑΣ θα υποδεχτεί την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή.