Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Διπλό στο Μενίδι για να γλυκάνει τον κόσμο

Όχι άλλες τέτοιες εμφανίσεις σαν αυτή με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (φωτο)


Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΣ για την άσχημη εμφάνιση και την ήττα με σκορ 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Που όπως είπε ο Γιάννης Πετράκης, στο πρώτο 20λεπτο όπου οι κυανέρυθροι πέτυχαν τα γκολ της νίκης, ο ΠΑΣ ήταν σαν να μη υπήρχε στο γήπεδο και αυτό το άσχημο ξεκίνημα πλήρωσε ακριβά στη συνέχεια.
Και σ’ αυτό το ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και κάποιοι παίκτες του που άλλοτε έκαναν τη διαφορά, τώρα διανύουν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Ο Αντώνης Ηλιάδης που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι δήλωσε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και την κατάσταση της ομάδας του: ««Δεν πήγαμε καλά. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε 20 λεπτά και σ’ αυτό το διάστημα δεν είμαστε καλοί. Μετά σταθεροποιήσαμε το παιχνίδι, αν και βρεθήκαμε σε κακή μέρα. Δεν μας βγήκαν όσα θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει για το παιχνίδι. Διαμορφώθηκε ένα σκορ που ήταν δύσκολο ν’ αντιμετωπιστεί. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι». 

Η αποστολή του ΠΑΣ έμεινε στην Αθήνα καθώς αύριο στις 3 το μεσημέρι στο Μενίδι θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό για το κύπελλο. Ένας θεσμός που ενδιαφέρει τον ΠΑΣ για να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς του κυπέλλου. Μεταξύ αυτών και ο Άντι Λίλα που είναι στην Αθήνα με την αποστολή. 

Σήμερα θα ταξιδέψουν από τα Γιάννινα και οι νεαροί Κολιοφούκας, Μασούρας γιατί στους αγώνες κυπέλλου θα πρέπει να είναι στην 18άδα και δύο παίκτες κάτω των 20 ετών. Μια καλή εμφάνιση και νίκη επί του Αχαρναϊκού θα μετριάσει την πίκρα του κόσμου από την άσχημη εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη.