Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Καλό ταξίδι κυρ Σταύρο, καλό παράδεισο να έχεις

Ο αγαπημένος της Γιαννιώτικης κερκίδας Σταύρος Γαβριηλίδης "έφυγε" από κοντά μας


Ένας αγνός και παραδοσιακός φίλαθλος του ΠΑΣ δεν είναι πια κοντά μας. Ο Σταύρος Γαβριηλίδης, ο αγαπημένος μας «μπαρμπα – Σταύρος» θα βλέπει πλέον τον ΠΑΣ από ψηλά, παρέα με πολλούς άλλους από τη μεγάλη οικογένεια της ομάδας, που είναι στον πάνω κόσμο. Χρόνια τώρα ο κυρ Σταύρος Γαβριηλίδης ήταν στη γνωστή του θέση στις εξέδρες του σταδίου «Ζωσιμάδες».
Πάντα με το δικό του εισιτήριο διαρκείας. Όσο μπορούσε και το επέτρεπαν οι δυνάμεις του λόγω ηλικίας πήγαινε και σε εκτός έδρας παιχνίδια. Από πέρσι που άρχισαν τα προβλήματα υγείας δεν τον βλέπαμε πλέον στο γήπεδο. Αλλά μαθαίναμε για την κατάστασή του από κοινούς γνωστούς και φίλους. Ο σεβασμός και η αγάπη μας στο πρόσωπό του μεγάλη. Αν άκουγε κάτι το δυσάρεστο για την ομάδα, πάντα μας τηλεφωνούσε γεμάτος αγωνία, για να διασταυρώσει αν είναι έτσι. Κι όταν δεν ήταν έτσι τα πράγματα όπως τα άκουγε στην πόλη για τον ΠΑΣ, έκανε σαν μικρό παιδί και πετούσε από τη χαρά του. Γιατί αγαπούσε βαθιά μέσα από την ψυχή του τον ΠΑΣ. Αύριο Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στην εκκλησία της Περιβλέπτου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Καλό ταξίδι μπάρμπα Σταύρο, καλό παράδεισο να έχεις. Να ξέρεις ότι πάντα θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
                                                                                                 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η συλλυπητήριος ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Ένας πιστός φίλος της ομάδας μας, ο Σταύρος Γαβριηλίδης έφυγε χθες από τη ζωή. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κ. Χριστοβασίλης, τα μέλη του Δ.Σ. και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του. Θα σε νιώθουμε πάντα κοντά μας μπάρμπα Σταύρο. Η Κ-126 στη Θύρα 3 θα είναι πάντα δική σου.

Η ανακοίνωση των Blue Vayeros

Δυστυχώς σήμερα το απόγευμα έφυγε από τη ζωή ο Γαβριηλίδης Σταύρος, ο γνωστός σε όλους μας μπάρμπα Σταύρος.  Το μεγαλύτερο μέλος του συνδέσμου μας, του 1929 γεννηθείς. Πολύ καλός άνθρωπος και από τους φανατικούς φιλάθλους που ακολουθούσε την ομάδα μας, τόσο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, όσο και σε πάρα πολλούς εκτός. Τον τελευταίο καιρό είχε προβλήματα υγείας και δυστυχώς σήμερα το απόγευμα την 17:00 ώρα, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Οι Blue Vayeros εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς του και στους φίλους του.
Καλό ταξίδι μπάρμπα Σταύρο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο 15:00 ώρα στην εκκλησία της Περιβλέπτου.
Μέλη του συνδέσμου θα παραστούν στην κηδεία.