Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Από Δευτέρα γυρίζει ο Θέμης, από Τετάρτη Βελλίδης και Λίλα

Ο Θέμης Τζημόπουλος κάνει την αρχή επιστροφής των διεθνών στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από Δευτέρα στις προπονήσεις θα είναι κανονικά ο Θέμης Τζημόπουλος καθώς προχτές αγωνίστηκε με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στο νικηφόρο φιλικό (1-0) μέσα στο Ομάν και από χτες πήρε το ταξίδι επιστροφής για τα Γιάννινα.
Ο αμυντικός του ΠΑΣ είναι βασικό στέλεχος της Νέας Ζηλανδίας (από εκεί έχει ρίζες η μητέρα του) και στο φιλικό με το Ομάν (χώρα της Ασίας που είναι νοτιοανατολικά της Σαουδικής Αραβίας) αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Στο επόμενο ματς με την Καλλονή θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή. Οι υπόλοιποι διεθνείς θα επιστρέψουν από Τετάρτη στα Γιάννινα, τουλάχιστον να τους έχει ο Πετράκης στις τελευταίες προπονήσεις που θα κάνει και την τακτική του παιχνιδιού. Οι Βελλίδης και Λίλα θα λάβουν μέρος με τις εθνικές ομάδες σε φιλικά παιχνίδια, η Ελλάδα με Λουξεμβούργο και Τουρκία, η Αλβανία με Γεωργία. 

Τη μεγαλύτερη πίεση έχει ο Στρούνα καθώς σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδος η εθνική Σλοβενίας δίνει το πρώτο μπαράζ εκτός έδρας με την Ουκρανία και το επαναληπτικό παιχνίδι θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου στη Λουμπλιάνα, για την πρόκριση στο EURO 2016. Αν προκριθεί η Σλοβενία, θα έχει οικονομικά οφέλη από την ΟΥΕΦΑ και ο ΠΑΣ, καθώς αποζημιώνονται και οι ομάδες που έχουν παίκτες στη διοργάνωση, έστω και αν αγωνίζονται με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Στα γήπεδα της Γαλλίας θα είναι και ο Λίλα το καλοκαίρι του 2016, αφού η εθνική Αλβανίας έχει ήδη προκριθεί και ο ΠΑΣ εξασφάλισε το πρώτο δωράκι από την ΟΥΕΦΑ.