Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Μέτρια εμφάνιση και πρόκριση στους "16" ο ΠΑΣ

Οι παίκτες με τους διαιτητές στο ξεκίνημα του αγώνα (ΦΩΤΟ karditsalive.net)


Στην επόμενη φάση, δηλαδή στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο ΠΑΣ, καθώς η ισοπαλία 0-0 που έφερε στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση του αρκεί για τον στόχο που είχε. Την ίδια ώρα ο Ηρακλής κέρδισε 2-0 τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι εξασφαλίζοντας και αυτός την πρόκριση. Ο Γιάννης Πετράκης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είναι βασικοί στο πρωτάθλημα, έχοντας το μυαλό και στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη.
Μέτρια σε γενικές γραμμές ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΣ. Η Αναγέννηση δεν είχε καμία φιλοδοξία για το κύπελλο, αφού είχε αποκλειστεί, αλλά αγωνίστηκε για τον εγωϊσμό της. Με τα δεδομένα της Β’ Εθνικής είναι καλή ομάδα. Η Αναγέννηση στο 9’ είχε σουτ στο δοκάρι με το Δημόπουλο και μια μεγάλη ευκαιρία στο 23’ όταν κεφαλιά του Ρούση απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Στρούνα. Ο ΠΑΣ στο 13’ είχε ένα σουτ του Σαπαλίδη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γεωργαντζάς, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Καλή η διαιτησία του Κύζα (Δράμας) και των βοηθών Σίπκα (Πέλλας), Νατσιόπουλου (Μακεδονίας). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οιΤσίτας, Αργυρίου, Δημόπουλος (Αναγέννησης), Μιχαήλ, Φερφελής, Γαρουφαλιάς (ΠΑΣ).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργαντζάς, Αργυρίου, Δημόπουλος, Ρούσσης, Στάμος, Κοντός (70’ Υφαντής), Ακασσού, Σκαθαρούδης (84’ Τσούκαλος), Τσίτας, Μοσχάκης, Πιτταράς (74’ Μαυριάς).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ναδάλες, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς (73’ Τζημόπουλος), Σαπαλίδης, Ηλιάδης (53’ Λίλα), Τσουκαλάς, Φερφελής (58’ Γιάκος)

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΣ – Ηρακλής 1-1
Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός 0-1


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
1 Δεκεμβρίου
Αχαρναϊκός – ΠΑΣ 1-2
Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
15 Δεκεμβρίου
Αχαρναϊκός – Ηρακλής 0-2
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0


ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής 7
ΠΑΣ Γιάννινα 5
Αχαρναϊκός 3
Αναγέννηση Καρδίτσας 1