Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Νίκη με 32-16 στην Καστοριά οι γυναίκες του Α.Ο.Ι

Η γυναικεία ομάδα χαντ μπολ του Α.Ο.Ι που κέρδισε μέσα στην Καστοριά


Την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα Χάντμπολ της Α2 κατηγορίας (3ος Όμιλος), πέτυχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι γυναίκες του ΑΟΙ.
Μάλιστα η νίκη αυτή… «συνοδεύτηκε» και από ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθώς ο ΑΟΙ επιβλήθηκε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Καστοριάς στο «Δημήτρης Διαμαντίδης» με 16-32!

Για μια ακόμη φορά οι γυναίκες του ΑΟΙ, αγωνίστηκαν με πάθος και από την αρχή του αγώνα έδειξαν τις διαθέσεις τους για να «καθαρίσουν» το ματς και να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η… αντίσταση της ομάδας της Καστοριάς κράτησε μέχρι το 15’ όταν και το σκορ ήταν στο 2-4 και από εκεί και έπειτα οι γυναίκες του ΑΟΙ… πάτησαν γκάζι και έφτασαν εύκολα στο 4-12 του πρώτου ημιχρόνου.
Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου στο 40’ το σκορ ήταν 7-19 και στο 50’ η διαφορά τερμάτων ήταν ήδη στα 15 γκολ! Το τελικό σκορ ήταν 16-32 με τις γυναίκες του ΑΟΙ να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνος, με μια εύκολη νίκη και τον προπονητή Κώστα Χαρίση, να «φεύγει» στο β’ ημίχρονο, καθώς λίγη ώρα μετά αγωνιζόταν στη Νάουσα και η αντρική ομάδα και ο προπονητής έπρεπε να βρίσκεται και εκεί.
Την επόμενη αγωνιστική (4η), οι γυναίκες του ΑΟΙ, έχουν ρεπό και αγωνίζονται και πάλι το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (5η αγωνιστική) στο Κλειστό της Λιμνοπούλας με αντίπαλο τον ΑΠΣ Φέρωνα.
Α.Ο.Α. Καστοριάς (Σπυριδούλα Νταρνταμή): Χρ. Τολιοπούλου, Αρ. Μπαλιάκα (4), Ν. Τζιάρα, Αθ. Ζαρομυτίδου (1), Ελ. Μαλέα, Στ. Κυραντζή (2), Κ. Νορδού (2), Δ. Νορδού, Αρχ. Ιωάννου (3), Ελ. Μουρουζίδου, Β. Κυριακοπούλου, Αν. Χατζή (4).

Α.Ο. Ιωαννίνων (Κώστας Χαρίσης): Ε. Βλαχοπούλου, Ηλ. Κείσογλου, Ελ. Ιωαννίδου (7), Μ. Δούμπου, Αδ. Γκόγκου (1), Στ. Μπλίζου (2), Αλ. Νίκου, Μ. Εφαπλωματά, Π. Λιάκου, Τ. Ιωάννου (8), Κ. Κυριαζή (6), M. Villa (7), Α. Παπαθανασίου, Χρ. Καρυοφίλη, Μ. Ζαμπαλά (1).