Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Πότε παίζουν κύπελλο ο ΠΑΣ και ο Παναθηναϊκός

Με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε στο κύπελλο ο ΠΑΣ


Με τον Παναθηναϊκό κληρώθηκε στην 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ. Οι αγώνες θα είναι διπλοί . Το ματς στα Γιάννινα θα γίνει σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ από 5 έως 7 Ιανουαρίου, δηλαδή μετά το ματς με τη Βέροια στα Γιάννινα και πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Η ρεβάνς στη Λεωφόρο θα γίνει από 12 έως 14 Ιανουαρίου, δηλαδή μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πριν από το ματς με την ΑΕΚ στα Γιάννινα.


Αναλυτικά η κλήρωση και το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ

Διενεργήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος για την 3η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2015-2016.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν μετά την κλήρωση, με τις ομάδες που αναφέρονται πρώτες να είναι γηπεδούχες στους πρώτους αγώνες και αυτές που αναφέρονται δεύτερες να είναι γπηεδούχες στους αγώνες ρεβάνς, είναι τα εξής:

Εργοτέλης-Πανιώνιος
Βέροια-Ηρακλής
Χανιά-Ολυμπιακός
Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης
Πλατανιάς-Ατρόμητος
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός
Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Καλλονή-ΠΑΟΚ

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5-6-7/1/2016 και οι αγώνες ρεβάνς στις 12-13-14/1/2016. Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

ΔΙΕΥΚΡΙΝHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΟ

Με αφορμή τα όσα αναπαράγονται σε αρκετές ηλεκτρονικές σελίδες αναφορικά με τη διαδικασία κλήρωσης των ζευγαριών για την 3η φάση του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάάδων περιόδου 2015-2016, που διενεργήθηκε σήμερα, από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ ανακοινώνονται τα παρακάτω.

«Πριν από την έναρξη της κλήρωσης η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν σαφής και ξεκάθαρη σε όλους τους παριστάμενους, εκπροσώπους των ΠΑΕ και εκπροσώπους των ΜΜΕ. Μάλιστα, για τη διευκόλυνσή τους και προς απάντηση οποιασδήποτε απορίας προκαταβολικά, είχε διανεμηθεί σε όλους έγγραφο στο οποίο αναφέρονταν αναλυτικά και τα δύο γκρουπ δυναμικότητας αλλά και η διαδικασία που θα ακολουθείτο., βάσει όσων αναφέρονται στην προκήρυξη του Κυπέλλου και είναι γνωστά εδώ και μήνες στους ενδιαφερόμενους.

Οι παρόντες εκπρόσωποι των ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Στράτος Σιωπήλης (Παναθηναϊκός), Λάμπρος Μπίρδας (ΠΑΟΚ), Βασίλης Γκαγκάτσης (Πανιώνιος) και Φάνης Ξηνταβελώνης (Πλατανιάς) δεν εξέφρασαν την παραμικρή ένσταση, απορία, αντίρρηση, διαφωνία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και αντιλήφθηκαν πλήρως τα πάντα.

Ίσως λίγη περισσότερη προσοχή και ησυχία σε μια τέτοια διαδικασία  να βοηθούσε όσους δεν κατάλαβαν αυτό που όλοι οι άλλοι αντιλήφθηκαν, και να μην το βαφτίζουν με περισσή ευκολία «γκάφα», «φιάσκο», «παρωδία» κλπ. για να καλύψουν τη δική τους αβλεψία».