Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Τι είπαν στη συνέντευξη Τύπου Πετράκης και Θεοδοσιάδης

Γιάννης Πετράκης και Σάκης Θεοδοσιάδης στην κοινή συνέντευξη Τύπου (ΦΩΤΟ karditsasportiva.gr)


Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων Σάκης Θεοδοσιάδης και Γιάννης Πετράκης τόνισαν τα εξής:

Γιάννης Πετράκης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ): «Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό που περάσαμε στη β’ φάση του κυπέλλου. Είναι καλό για την ομάδα και για τους παίχτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι στο 1ο ημίχρονο δεν ήρθαμε στο γήπεδο και μείναμε στα Γιάννενα. Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας που θέλουμε. Παίζαμε με μία ομάδα που είχε πάρα πολύ θέληση και φλόγα, με πολλά νέα παιδιά που δεν παίζανε στο προηγούμενο παιχνίδι. Πραγματικά και με τον τρόπο παιχνιδιού και με τη διάθεση που δείξανε, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας και στον κ. Θεοδοσιάδη. Νομίζω ότι κάνουν μία πάρα πολύ σπουδαία προσπάθεια. Στο 2ο ημίχρονο βελτιώθηκε η εικόνα μας και με την είσοδο των παιχτών που μπήκαν αλλαγή, χωρίς να γίνουμε ιδιαίτερα επικίνδυνοι αλλά νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι και βελτιώσαμε πολύ την εικόνα μας. Πρέπει να μάθουμε από το 1ο ημίχρονο και αυτό δε θα πρέπει να ξανασυμβεί. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση στο πρωτάθλημα».


Σάκης Θεοδοσιάδης (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ): «Θα ήθελα αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιωαννίνων και στον κ. Πετράκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και στο πρωτάθλημα της Superleague. Όσον αφορά το αγωνιστικό, σήμερα για εμάς ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να παίξουν απέναντι σε έναν αντίπαλο Superleague. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και θα έλεγα ότι δηλώσαν ‘παρών΄ σήμερα σε μένα και ότι μπορούν να υπολογίζονται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχανε πάθος, θέληση ενέργεια και πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πραγματικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Από εκεί και πέρα η δικιά μας πορεία σταμάτησε σήμερα εδώ για το θεσμό του κυπέλλου. Κάναμε την προσπάθειά μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Από εδώ και πέρα, το μυαλό μας και η προσπάθειά μας θα είναι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε στο Αίγιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

ΠΗΓΗ: karditsasportiva.gr