Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Δύο εναλλακτικές λύσεις στην άμυνα έχει ο Πετράκης

Σχεδιασμούς για την άμυνα κάνει ο Πετράκης καθώς θα λείψουν στον Πλατανιά οι Μιχαήλ και Ναδάλες

Την καλή παράδοση που έχει στο γήπεδο του Πλατανιά (1 νίκη, 2 ισοπαλίες) θέλει να διατηρήσει και το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα, επιδιώκοντας θετικό αποτέλεσμα. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μιχαήλ, Ναδάλες (όχι Μπέριος όπως εκ παραδρομής αναφέραμε χτες) ενώ επιστρέφει ο Κοζορώνης που εξέτισε την ποινή του.
Από τους τραυματίες χτες ξεκίνησε προπονήσεις ο Στρούνα, ενώ οι Τσάβεζ και Σκόνδρας έκαναν αποθεραπεία. Οι δύο τελευταίοι είναι δύσκολο να προλάβουν το ματς του Σαββάτου. Ο «πονοκέφαλος» για τον Πετράκη εστιάζεται περισσότερο στην άμυνα αι ειδικά για το αριστερό άκρο αφού θα λείψει ο Ναδάλες αλλά και ο Μιχαήλ που έπαιζε παλιότερα στη θέση αυτή, πριν γίνει στόπερ. 


Έτσι ο Πετράκης έχει δύο εναλλακτικές λύσεις: Να βάλει αριστερό μπακ τον Λίλα που είναι «πολυεργαλείο» παίζοντας σε πολλές θέσεις ή να βάλει τον Στρούνα δεξιό αμυντικό και να μετακινήσει από εκεί τον Καρανίκα στο αριστερό άκρο για να παίξει αντί του τιμωρημένου Ναδάλες. Λόγω της υγρασίας και του κρύου οι προπονήσεις γίνονται στις 12 το μεσημέρι, αλλά και πάλι έχουν Αγγλικό χρώμα λόγω της ομίχλης που υπάρχει. Από τη μάχη με τον Πλατανιά θα απουσιάσει όπως φαίνεται ο Τσάβεζ που είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν, αλλά  όπως τόνισε ο Πετράκης  και χωρίς αυτόν η ομάδα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.