Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Τι "παίζει" με Κοροβέση και Χουχούμη

Ο ΠΑΣ θέλει να επιστρέψει ο Κοροβέσης, αλλά υπάρχουν αρκετές δυσκολίες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν ο Διαμαντής Χουχούμης του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους παίκτες που υπάρχουν στη λίστα των υποψηφίων παικτών για μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχουν επαφές του ΠΑΣ με τον ποδοσφαιριστή αλλά και με τον Παναθηναϊκό. Απλά δεν ξεκαθαρίστηκε αν ο ΠΑΣ τον θέλει για δανεικό ή με μεταγραφή αν τον αφήσει ελεύθερο ο Παναθηναϊκός. Επίσης ο ΠΑΣ ψάχνει για έναν μεσοεπιθετικό που να παίζει τόσο από δεξιά όσο και από αριστερά. Τις προδιαγραφές αυτές καλύπτει ο Νίκος Κοροβέσης για τον οποίο υπήρξαν από Θεσσαλονίκη δημοσιεύματα ότι θα φύγει από τον ΠΑΟΚ. Αν πράγματι ισχύουν αυτά, τότε ο ΠΑΣ θα έχει το προβάδισμα, αφού ο Κοροβέσης στα Γιάννινα ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και είναι λογικό να προτιμήσει την επιστροφή σε γνωστά λημέρια.


ΜΠΗΚΑΝ ΣΦΗΝΑ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Για τους Κοροβέση και Χουχούμη έχουν μπει σφήνα και άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες. Δημοσιοποιήθηκε ήδη το ενδιαφέρον της Βέροιας για τον Κοροβέση, λόγω και των πολύ καλών σχέσεων που έχει με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ έχει το ατού ότι αν κληθεί ο παίκτης να πάρει θέση και να προτιμήσει μια ομάδα, όπως αναφέραμε και πριν, είναι βέβαιο ότι θα προτιμήσει τα Γιάννινα, γιατί εδώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής, γυρίζοντας σε γνωστά λημέρια. Για τον Χουχούμη υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πανιώνιο και λόγω της παραχώρησης του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό θα έχει το προβάδισμα έναντι του ΠΑΣ. 

Ο Κοροβέσης μεταγράφηκε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ μαζί με τον Χαρίση. Ωστόσο έπαιξε μόνο για 6 λεπτά στο ματς με τον Πανθρακικό και σε 3 παιχνίδια κυπέλλου, κάτι που δεν ικανοποιεί τις προσωπικές φιλοδοξίες του, δεδομένου είναι 24 ετών. Ο Κοροβέσης είναι μεσοεπιθετικός παίζοντας από τα δύο άκρα (δεξιά και αριστερά). Ο Διαμαντής Χουχούμης είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός. Βγήκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία και η καταγωγή του είναι από τη Χαλκίδα. Στις προηγούμενες 3 σαιζόν (2012-2015) είχε 31 συμμετοχές στο τριφύλλι. Φέτος δεν έπαιξε κανένα αγώνα πρωταθλήματος, παρά μόνο στα 2 ματς κυπέλλου με Κέρκυρα και Λεβαδειακό.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

Ονόματα ακούγονται και γράφονται πολλά, αλλά προφανώς διαφεύγει από πολλούς το γεγονός ότι ο ΠΑΣ δικαιούται μόνο μία μεταγραφή άνω των 24 ετών και μόνο έλληνα ποδοσφαιριστή. Συνεπώς οι αναζητήσεις είναι στην Ελλάδα είτε με παίκτες νεαρής ηλικίας που θα δοθούν δανεικοί από άλλες ομάδες, είτε με μεταγραφές παικτών που θα είναι ελεύθεροι. Το μεταγραφικό κομμάτι χειρίζεται ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο.