Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Το gianninasports.gr σε λίγες μέρες πάλι κοντά σας

Λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν θα υπάρξει για λίγες μέρες ενημέρωση στο gianninasports.blogspot.gr Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα είμαστε πάλι κοντά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αγάπη σας. Σύντομα επιστρέφουμε και πάλι δυναμικά.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Καλύτερο τελείωμα των φάσεων ζήτησε ο Πετράκης

Να τελειώνουν καλύτερα τις φάσεις και να αποφεύγουν τα λάθη συνέστησε ο Γιάννης Πετράκης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο πρωτάθλημα έχει στρέψει πάλι την προσοχή του ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο στα Πηγάδια θα δώσει δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Skoda Ξάνθη. Για το λόγο αυτό η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί από τα Γιάννινα και το απόγευμα θα προπονηθεί σε γήπεδο της περιοχής.

Με τέσσερις απουσίες η ομάδα της Θράκης

Τέσσερις απόντες υπάρχουν στη Skoda Ξάνθη


Με τους Νίκολα Μπέλιτς και Αντόνιο Γκομσί στην αποστολή θα παραταχτεί στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα η Ξάνθη, με τον Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει στους Μπαξεβανίδη (τιμωρημένος) και Καρυπίδη (τραυματίας).   

Τι λέει το σάιτ της NOVA για Κοροβέση και Χαρίση

Μεταγραφικά σενάρια για Νίκο Κοροβέση και Χάρη Χαρίση



Από χτες υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο περί συμφωνίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Νίκο Κοροβέση, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα, προστέθηκε και το όνομα του Χάρη Χαρίση, επίσης ποδοσφαιριστή του Άγιαξ της Ηπείρου, με κοινό παρονομαστή την ένταξή τους στις τάξεις του "Δικεφάλου" από το προσεχές καλοκαίρι.

Ποιούς πήρε στην Ξάνθη ο Πετράκης

Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη


Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Skoda Ξάνθη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο   24-01-2015, στις 15:00  στο αθλητικό κέντρο της ακριτικής ομάδας στα Πηγάδια. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κοροβέσης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις (τράβηγμα στο πόδι) στη χτεσινή προπόνηση και έτσι έμεινε στα Γιάννινα.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Θέλει και φέτος να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών

Ετοιμάζεται για το ματς με την Ξάνθη ο "Άγιαξ της Ηπείρου"


Παρασκευή (23/1)  πρωί αναχωρεί για την Ξάνθη η αποστολή του ΠΑΣ καθώς το Σάββατο (ώρα 15:00) υπάρχει το παιχνίδι με τη Skoda στα Πηγάδια για την 20η αγωνιστική. Κανονικά προπονήθηκε ο Χάρης Χαρίσης αλλά κατά πόσο είναι έτοιμος για να ξεκινήσει με τη βασική ενδεκάδα θα το εκτιμήσει ο Πετράκης. Σήμερα όσοι αγωνίστηκαν στα Χανιά έκαναν αποθεραπεία.

Επικυρώθηκαν οι μηδενισμοί με -6 στη Νίκη Βόλου

Με -6 βαθμούς τελευταία η Νίκη Βόλου καθώς επικυρώθηκαν οι μηδενισμοί


Τις αποφάσεις της για τους αγώνες της 18ης και της 19ης αγωνιστικής γνωστοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, με τον υποβιβασμό της Νίκης Βόλου στη Β' Εθνική να επικυρώνεται και τυπικά από τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο Καλογερόπουλος ρέφερι το Σάββατο στα Πηγάδια

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ρέφερι στον αγώνα Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ


Ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Σαββάτου Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του είναι οι Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών).

Νέα διοίκηση με παλιά και νέα πρόσωπα στον Σπάρτακο

Αριστερά ο Αναστάσιος Λάγκας που επανεξελέγη πρόεδρος στον Σπάρτακο Ιωαννίνων


Νέα διοίκηση με παλιά και νέα πρόσωπα εξελέγη στον Σπάρτακο Ιωαννίνων, τον γνωστό «σύλλογο των Ολυμπιονικών» όπως είναι η προμετωπίδα του. Στο πόστο του προέδρου επανεξελέγη ο Αναστάσιος Λάγκας.

Τρία προβλήματα υπάρχουν στην Ξάνθη

Προβλήματα τιμωριών και τραυματισμών έχει η Ξάνθη ενόψει του αγώνα με ΠΑΣ


«Στροφή» στο πρωτάθλημα για τη SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του κυπέλλου και το 1-1 της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Η ξανθιώτικη ομάδα εστιάζει πλέον την προσοχή της στο μεθαυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στο οποίο θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μείωση εσόδων κατά 32% είχε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Σημαντική μείωση εσόδων είχε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα με τα περισσότερα έσοδα, φτάνοντας τα 92 εκατομμύρια ευρώ, την περίοδο 2013/14. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ και μετά έρχεται ο Παναθηναϊκός.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε ο "Άγιαξ"

Ναδάλες, Ακόστα και Στρούνα πανηγυρίζουν το 2ο γκολ στα Χανιά (ΦΩΤΟ sportfmxania.gr)


Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος έκανε Ο ΠΑΣ καθώς κέρδισε 2-1 στο γήπεδο του Πλατανιά τον Α. Ο. Χανίων. Όσο κι αν λέμε ότι στο κύπελλο συμβαίνουν εκπλήξεις και όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» με τη νίκη αυτή είναι σε θέση καβαλάρη και με λίγη προσοχή στη ρεβάνς που θα γίνει την άλλη Τετάρτη στα Γιάννινα , θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση.

Συγκίνηση για Πετράκη που τιμήθηκε στα Χανιά

Δεξιά ο πρόεδρος του Α. Ο. Χανίων Νίκος Κατσιγιάννης δίνει την τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Πετράκη

Πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πρόεδρος του Α. Ο. Χανίων Νίκος Κατσιγιάννης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Πετράκη για την προσφορά και το ήθος του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γ. Πετράκης: Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις πρόκρισης

Ο Γιάννης Πετράκης χαιρετά τον κόσμο των Χανίων (ΦΩΤΟ: athlitiko.gr)


Ο Α.Ο. Χανιά, τον οποίο υπηρέτησε την σεζόν 2011-12 σε επίπεδο Γ’ εθνικής αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα των δηλώσεων του Γιάννη Πετράκη μετά το τέλος του αγώνα της Χανιώτικης ομάδας με τον ΠΑΣ (1-2).
Ο Ρεθυμνιώτικης προπονητής ο οποίος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο σύλλογο, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΑΟΧ, χαρακτήρισε πολύ τιμητικό για τον ίδιο ότι ακόμα και μετά από τρία χρόνια αναγνωρίζουν το έργο που έκανε στα Χανιά, ενώ τόνισε ότι η ρεβάνς στους Ζωσιμάδες θέλει προσοχή παρά το προβάδισμα που πήρε σήμερα η ομάδα του.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Στ. Μαρτσάκης: Το ματς με ΠΑΣ είναι ένα κίνητρο για όλους

Δηλώσεις για το ματς με τον ΠΑΣ από τον επιθετικό του Α. Ο. Χανίων Στέφανο Μαρτσάκη


Aπόλυτα ειλικρινής, σε σχέση με την, μέχρι στιγμής, πορεία της καριέρας του εμφανίστηκε ο Χανιώτης επιθετικός του ΑΟΧ, Στέφανος Μαρτσάκης. "Έχω κάνει αρκετά λάθη στην καριέρα μου", τόνισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Να καθαρίσει από τα Χανιά την πρόκριση θέλει ο "Άγιαξ"

Την πρόκριση από το ματς στο γήπεδο Περιβολίων θέλει να εξασφαλίσει ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο κύπελλο έχουν στρέψει την προσοχή τους όλοι στον ΠΑΣ, καθώς αύριο στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Περιβολίων υπάρχει το πρώτο ματς με τον Α. Ο. Χανίων για την 3η φάση των «16» αυτού του θεσμού.

Χωρίς τέσσερις βασικούς στα Περιβόλια ο ΠΑΣ

Ο Δημήτρης Σωτηρίου θα πάρει τη θέση του Μάρκου Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ στο ματς κυπέλλου με τα Χανιά που θα γίνει Τετάρτη 21/1 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Περιβολίων


Ήταν αναμενόμενο ότι ο Γιάννης Πετράκης θα ξεκούραζε κάποιους παίκτες στο ματς του κυπέλλου με τον Α. Ο. Χανίων. Έτσι εκτός αποστολής έμειναν οι: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Τσάβεζ, Ίλιτς και οι τραυματίες Γαρουφαλιάς, Ιωάννου. Στην αποστολή είναι ο Χαρίσης που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής, Διαφορετικά θα τον διαφυλάξει ο Πετράκης για το ματς με την Ξάνθη.

Η πίτα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ κόπηκε στο Σταυράκι

Στις εγκαταστάσεις στο Σταυράκι ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα


Παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, προπονητών, υπευθύνων τμημάτων, αλλά και των γονέων, τα τμήματα ποδοσφαίρου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις μας.

Ο Α. Ο. Χανίων θα τιμήσει τον Γιάννη Πετράκη

Ο Γιάννης Πετράκης την εποχή που ήταν προπονητής στον Α. Ο. Χανίων (ΦΩΤΟ athlitiko.gr)

Επί τη ευκαιρία της παρουσίας του στα Χανιά και μάλιστα για ματς της νυν ομάδας του (ΠΑΣ Γιάννενα) με την πρώην (ΑΟΧ), ο Γιάννης Πετράκης θα τιμηθεί από την χανιώτικη ΠΑΕ για την προσφορά του στο σύλλογο.

Με Σικαλιά και λοιπούς η αποστολή των Χανίων

Η αποστολή των Χανίων για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΑΟ Χανιά για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 3ης φάσης του κυπέλλου. Από την αποστολή απουσιάζουν οι γνωστοί τραυματίες,  Παγώνης και Παπατζίκος όπως και οι …Καραλής Καμινιώτης οι οποίοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Γ. Ιωάννου: Δεν χρειάζονται γκρίνιες στην ομάδα

Δεξιά ο υπεύθυνος υποδομών του ΠΑΣ Γιώργος Ιωάννου ενώ βραβεύει τον Μιχάλη Μανιά


Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιώργος Ιωάννου παρέδωσε το  βραβείο Bengamin Moore MVP για τον αγώνα με τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ στον Μιχάλη Μανιά.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Τραγικό! Με 15 παίκτες έμεινε πλέον ο ΟΦΗ

Σημεία διάλυσης δείχνει ο ΟΦΗ που έμεινε μόνο με 15 παίκτες στο ρόστερ του


Τραγική είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ, με τις αποχωρήσεις να είναι μαζικές και τον ιστορικό σύλλογο να είναι ένα βήμα πριν την διάλυση! Από σήμερα, παρελθόν αποτελούν και επίσημα οι Τριποτσέρης, Μακρής, Στάθης και Κουτσιανικούλης, με τους αποχωρήσαντες στην σεζόν να είναι πλέον 10!

Ατομικό ο Χαρίσης αλλά θα είναι στην αποστολή

Κανονικά θα είναι στην αποστολή για τα Χανιά ο Χάρης Χαρίσης


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Χάρης Χαρίσης καθώς είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας. Ωστόσο αύριο Τρίτη θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στα Χανιά, όπου μπορεί να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Κρητικός.

Πρόβλημα με Μαρτσάκη στα Χανιά. Οι τιμές των εισιτηρίων

Έσχισε το φρύδι στη σημερινή (19/1) προπόνηση των Χανίων ο Στέφανος Μαρτσάκης


Το αριστερό του φρύδι έσκισε στην προπόνηση της Δευτέρας του ΑΟΧ ο Στέφανος Μαρτσάκης και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Μάρκου Στεφανίδη και του Γιάννη Μπακόπουλου εν όψει της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (21/1, 15:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια.

Ο Κάμπαξης ρέφερι στο κύπελλο με Χανιά

Ο Κάμπαξης θα σφυρίξει τον αγώνα κυπέλλου  Χανιά - ΠΑΣ που θα γίνει την Τετάρτη 21/1 στα Περιβόλια


Ο Ιωάννης Κάμπαξης του συνδέσμου Εύβοιας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Νικόλαος Γεωργαράκος (Αθηνών), Ιωάννης Απτόσογλου (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου) και παρατηρητής ο Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αυτή τη φορά ο ΠΑΣ δεν ικανοποίησε τον κόσμο

Απογοήτευσε τον κόσμο του πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα


Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο ΠΑΣ και έτσι έφερε ισοπαλία 2-2 στα Γιάννινα με τον Πανθρακικό που κάνει προσπάθειες για να παραμείνει στη σούπερ λίγκα. Παρότι η τοπική ομάδα προηγήθηκε δύο φορές με τον Μιχάλη Μανιά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα και οι φιλοξενούμενοι καίτοι δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ με τους Χασομέρη και Κάσες, φεύγοντας από τα Γιάννινα με έναν πολύτιμο βαθμό.

Ν. Τσουμάνης: Πιστέψαμε σε θετικό αποτέλεσμα

Ο Νίκος Τσουμάνης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Πανθρακικού


Ο Νίκος Τσουμάνης, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά το 2-2 στα Γιάννινα, τόνισε πώς σύσσωμος ο Πανθρακικός αφιερώνει τον βαθμό στον τραυματία Αντώνη Λαδάκη.

Μανιάς: Μας αδικεί το αποτέλεσμα

Ο Μιχάλης Μανιάς χαρακτήρισε άδικο αποτέλεσμα την ισοπαλία 2-2 με τον Πανθρακικό


Ο Μιχάλης Μανιάς, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά το τέλος του 2-2 του ΠΑΣ με τον Πανθρακικό, τόνισε πώς οι Γιαννιώτες αδικούνται (βάσει αγωνιστικής εικόνας) από το τελικό αποτέλεσμα.

Γ. Πετράκης: Χωρίς ευκαιρίες φάγαμε δύο γκολ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου

Ο προπονητής του ΠΑΣ ΓιάννηςΠετράκης στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι, ήταν σημαντικό για εμάς. Ελέγχαμε την κατάσταση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν θυμάμαι ο αντίπαλος να μας έκανε ευκαιρία. Κάναμε προϋποθέσεις για γκολ και δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να μας κάνει ευκαιρία. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Ρόκα: Να διορθωθούμε στις στημένες φάσεις

Ο προπονητής του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα


Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ήταν ο προπονητής του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα που στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι απ’ όλες τις πλευρές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρότι μείναμε πίσω δύο φορές στο σκορ σε μια δύσκολη έδρα και με ένα καλό αντίπαλο, καταφέραμε να ισοφαρίσαμε, ενώ άλλες ομάδες στα Γιάννινα έφαγαν και 3 γκολ όπως ο ΠΑΟΚ.