Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η συγγνώμη Τσουκαλά και η συγκίνηση του Μοντέζ

Δεξιά ο Χουάν Μοντέζ, ο θρυλικός "Τσίτσε" που απένειμε το βραβείο στον Σταύρο Τσουκαλά


Από τους δημοσιογράφους MVP από τον ΠΑΣ ανακηρύχτηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που πήρε το βραβείο από την παλιά δόξα της ομάδας Εδουάρδο Χουάν Μοντέζ που βρίσκεται για λίγες μέρες στα Γιάννινα. Ο θρυλικός "Τσίτσε", που ήταν ο ηγέτης της ομάδας στη δεκαετία 1972-1982, αποθεώθηκε από τον κόσμο όταν έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο.

Γ. Πετράκης: Η ήττα δεν ακυρώνει την πορεία της ομάδας

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης


Ψύχραιμα αντιμετώπισε την ήττα από τον Πανιώνιο ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης που τόνισε ότι αυτά έχει το ποδόσφαιρο και η ήττα αυτή δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα.

Μ. Ουζουνίδης: Εκμεταλλευτήκαμε τις στημένες φάσεις

Ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής του Πανιώνιου Μαρίνος Ουζουνίδης για τη νίκη της ομάδας του στα Γιάννινα και στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τα εξής:  «Μια σημαντική και δίκαιη νίκη για μας σ' ένα κακό γήπεδο που δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Ο Πανιώνιος με ηγέτη τον Ιμπαγάσα νίκησε στα Γιάννινα

Ηγέτης του Πανιώνιου ο Αριέλ Ιμπαγάσα



Σε άσχημη μέρα βρέθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και έχασε 3-1 από τον Πανιώνιο. Ο κακός δαίμονας δεν «ξορκίστηκε» ούτε και σήμερα και έτσι ο Πανιώνιος παραμένει αήττητος από το 1992 στα Γιάννινα. Ο Πανιώνιος στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με ηγέτη τον αειθαλή Αριέλ Ιμπαγάσα έφτασε στη νίκη.

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης καλεί τον κόσμο στο γήπεδο

Φουλ για τη Β' Εθνική πάει η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας


Στην Άρτα ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον αγώνα πρωταθλήματος της Α. Ε. Καραϊσκάκης με τον Δωτιέα Αγιάς για το πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής. Η Αρτινή ομάδα είναι στη 2η θέση και είναι έτοιμη για το άλμα της ανόδου. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Α. Ε. Καραϊσκάκης καλεί όλους τους Αρτινούς φιλάθλους και όχι μόνο να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έτοιμος ο ΠΑΣ, 19 παίκτες στην αποστολή

Ο Πετράκης πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές


Με απόντες του Τζημόπουλο, Ναδάλες και Ντάσιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.
Μετά την τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ο κόουτς των Ηπειρωτών ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή.

Με 20 παίκτες έρχεται ο Πανιώνιος στα Γιάννινα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιώνιου

Με τον Μανώλη Σιώπη να μένει εκτός αποστολής λόγω του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ματς με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει επίσης στον Σπύρο Ρισβάνη που έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες. 

Πρώτη φορά φέτος ρέφερι ο Κουκουλάκης

Ρέφερι ο Κουκουλάκης στο ματς ΠΑΣ - Πανιώνιος


Ο διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης του συνδέσμου Ηρακλείου θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Πανιώνιος που θα γίνει αύριο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαίας), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής).

Εκτός Σιώπης, Ρισβάνης, ερωτηματικό ο Καθάριος

Τα τελευταία νέα από το κυανέρυθρο στρατόπεδο της Νέας Σμύρνης


Περίπου δέκα ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Μανώλης Σιώπης. Ο αμυντικός χαφ του Ιστορικού τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή και η διάγνωση έδειξε πως υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην ποδοκνημική.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ένα σούπερ αφιέρωμα για τη δουλειά του Γ. Πετράκη

Ο Γιάννης Πετράκης με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο με φόντο το Καρπενήσι στην προετοιμασία του καλοκαιριού

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ένα χρόνο συμπλήρωσε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης και είναι ευκαιρία σήμερα από τη στήλη μας να γνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπο που με υπευθυνότητα και επιτυχία οδηγεί το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας του θρυλικού «Άγιαξ της Ηπείρου».

Κύριε Μαρκαριάν κοιτάξτε και τους παίκτες της επαρχίας

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών Σέρχιο Μαρκαριάν 


Ο παλιός προπονητής του Παναθηναϊκού Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ανδρών της χώρας μας. Πιστεύουμε να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να μη εγκλωβιστεί σε κανένα «κονκλάβιο», ούτε να υποκύψει σε πιέσεις και συμφέροντα, ώστε στην εθνική να παίζουν οι καλύτεροι.

Τι ζήτησαν από τον Υπουργό Βρακάς και Κιτσάκης

Αριστερά ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά


Ένα πολύ καλό ξεκίνημα έκανε ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ξεκινώντας μια σειρά επαφών με προέδρους ΠΑΕ αλλά και εκπροσώπους άλλων αθλητικών φορέων, με στόχο να ακούσει και την άποψη των ανθρώπων που είναι στο χώρο αυτό και γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί.

Οι κινήσεις του Πετράκη στη σκακιέρα του ΠΑΣ

Με δύο κινήσεις ο Πετράκης θα καλύψει τα κενά που υπάρχουν στον ΠΑΣ με στόχο τη νίκη στο ματς με Πανιώνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Δύο απουσίες θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε το περασμένο Σάββατο στη Λειβαδιά.

Μπράβο Σταύρο, έδειξες ότι έχει και ήθος

Ο Γιάννης Τάτσης απονέμει το βραβείο MVP της 23ης αγωνιστικής στον Σταύρο Τσουκαλά


Το βραβείο του MVP της 23ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Σταύρο Τσουκαλά  από τον προπονητή της ομάδας νέων Κ20 Γιάννη Τάτση. Ο Σταύρος Τσουκαλάς αφιέρωσε το βραβείο στο νεαρό άσσο Ηρακλή Γαρουφαλιά που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έχασε το υπόλοιπο της σαιζόν.

Ετοιμάζονται για νέες επιτυχίες Τζιάλλας και Τσίλης

Τα χρυσά κουπιά του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και πάλι σε δράση


Έναν χειμώνα σκληρής προετοιμασίας με την ελληνική Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας διανύουν πέντε συν δύο επίλεκτοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, με το βλέμμα στραμμένο στους μεγάλους διεθνείς αγώνες της νέας σεζόν.

Αυτή την περίοδο διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ένα ακόμη προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής και ο Ν.Ο.Ι. συμμετέχει σ’ αυτό με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών από κάθε άλλο σωματείο, τηρώντας πιστά την… παράδοση!

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Χουλιαράδες και Πέραμα στον τελικό της ΕΠΣΗΠ

Στον τελικό της ΕΠΣΗΠ πέρασαν Πέραμα και Χουλιαράδες


Η Α. Ε. Χουλιαράδων και η Προοδευτική Περάματος εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ, καθώς σήμερα απέκλεισαν τον ΠΑΟ Κρύας και την Προοδευτική Περάματος αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα η Α. Ε. Χουλιαράδων πήρε ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο της Κρύας ενώ στο α’ ματς είχε κερδίσει με 1-0.

Ποιοι δεν παίζουν το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο

Συνεχίστηκε και σήμερα (Τετάρτη) η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο


Συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ με μια προπόνηση που έγινε το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ντάσιος, Τζημόπουλος που δεν υπολογίζονται για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο, ενώ απουσίασε και ο Γαρουφαλιάς που θα αρχίσει προπονήσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Με Μασούρα η Εθνική Παίδων 1-1 με την Τουρκία

Με την Εθνική Παίδων αγωνίστηκε και ο Αλέξανδρος Μασούρας της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΣ


Την ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα είχε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος στο φιλικό ματς της Εθνικής Παίδων με την Τουρκία, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται την Τρίτη (10/2) στις Σέρρες και να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που προετοιμάζεται για τους αγώνες της elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (21-26/3, Πολωνία), βρήκε δίχτυα με τον Παυλίδη στο 10ο λεπτό, ενώ είχε και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Η σούπερ λιγκ στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην προσπάθεια αυτή


Τη στήριξή της για πέμπτη χρονιά σε συλλόγους που αγωνίζονται για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ, αφιερώνοντας σε αυτό τον σκοπό την 24η αγωνιστική. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Δίκαια πήρε το βραβείο ο Σταύρος Τσουκαλάς

Δίκαια ανακηρύχτηκε MVP της 23ης αγωνιστικής ο Σταύρος Τσουκαλάς


Με ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων 62,77% ο Σταύρος Τσουκαλάς του ΠΑΣ ανακηρύχτηκε MVP της 23ης αγωνιστικής στον διαγωνισμό που γίνεται ηλεκτρονικά. Και νομίζουμε ότι δίκαια ανακηρύχτηκε MVP γιατί πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, από τα καλύτερα χαφ που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με Πανιώνιο


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα, Τετάρτη  11-02-2015, η διάθεση των εισιτηρίων τον αγώνα Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Μέσα ο Ναδάλες, έξω ο Τζημόπουλος

Τράβηγμα στους προσαγωγούς έδειξε η μαγνητική που έκανε ο Τζημόπουλος


Το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ακολούθησε ο Ναδάλες, αφού αποθεραπεύτηκε μετά από απουσία 2 αγώνων, αλλά εκτός είναι ο Τζημόπουλος που έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς, όπως έδειξε η μαγνητική που έκανε.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς κοντά στο βραβείο MVP

Πάει για MVP της 23ης αγωνιστικής ο Σταύρος Τσουκαλάς του ΠΑΣ


Ο Σταύρος Τσουκαλάς του ΠΑΣ προηγείται στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του MVP της 23ης αγωνιστικής μετά την πολύ καλή εμφάνιση που είχε στο εκτός έδρας νικηφόρο με 2-1 παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τώρα υπάρχει και λίγος χρόνος για ξεκούραση

Μετά τη σημαντική νίκη στη Λειβαδιά παίρνει τέλος και ο αγωνιστικός γολγοθάς του τελευταίου καιρού


Ιστορικής σημασίας είναι η νίκη με σκορ 2-1 που πέτυχε προχτές ο ΠΑΣ μέσα στη Λειβαδιά επί του Λεβαδειακού, καθώς είναι η πρώτη στα χρονικά των δύο ομάδων που σημειώθηκε εκεί. Παράλληλα με τη νίκη αυτή ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε τη ρεβάνς για τη ντροπιαστική ήττα που είχε δεχτεί με 4-0 κατά τον πρώτο γύρο μέσα στα Γιάννινα. 

Στους Τράχωνες συνεχίζει ο Χάρης Κωστάκης

Στο στιγμιότυπο ο Χάρης Κωστάκης με τη φανέλα της κυπελλούχου Σλοβενίας Ντομζάλε. Τώρα συνεχίζει την καριέρα του στους Τράχωνες


Στην ομάδα των Τραχώνων στη Β' Εθνική μεταπήδησε για να συνεχίσει την καριέρα του ο σπουδαίος Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής Χάρης Κωστάκης, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο. Είναι από τους λίγους παίκτες στην κατηγορία αυτή, αν όχι από τους ελάχιστους, που αγωνίστηκαν σε 4 ομάδες διαφορετικών χωρών του εξωτερικού.

Στον Αχαρναϊκό ο Γιαννιώτης μέσος Μαν. Λιαπάκης

Στον Αχαρναϊκό συνεχίζει την καριέρα του ο Μανώλης Λιαπάκης


Ένα νέο πρόσωπο εμφανίστηκε στις προπονήσεις του Αχαρναϊκού.  Ο Μανώλης Λιαπάκης, περί ου ο λόγος, επέστρεψε στο γήπεδο, πιο δυνατός από ποτέ, έχοντας αφήσει πίσω του την πολύμηνη περιπέτειά του με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, και ξεκίνησε ήδη δουλειά, ώστε να συμπεριληφθεί άμεσα στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Γ. Πετράκης: Να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε

Να είναι όλοι προσγειωμένοι στην ομάδα ζήτησε ο Γιάννης Πετράκης



Να κρατήσει «προσγειωμένος» τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας, προσπάθησε ο Γιάννης Πετράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη...
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στον Novasport FM για...