Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Στο Ηράκλειο τα γενέθλια του Θοδωρή Μπέριου

Χρόνια Πολλά στο Θοδωρή Μπέριο για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα Σάββατο ο Θοδωρής Μπέριος (γεννήθηκε στις 21-3-1989) και το βράδυ μετά το δείπνο της αποστολής όλοι μαζί θα κόψουν και την κούπα των γενεθλίων του και θα γιορτάσει όλη η ομάδα σαν μια καλή οικογένεια. 

Σε Αθήνα, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ν. Κορέα οι διεθνείς του ΠΑΣ!

Ο Μάρκος Βελλίδης κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του καθώς θα είναι με την Εθνική ανδρών στο ματς με την Ουγγαρία


Τις βαλίτσες ετοιμάζουν οι διεθνείς του ΠΑΣ καθώς απόψε αναχωρούν από το Ηράκλειο με τη βραδινή πτήση για Αθήνα και στη συνέχει ο καθένας στον προορισμό του. Ο Μάρκος Βελλίδης θα δώσει παρουσία το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της εθνικής ανδρών υπό την επίβλεψη του Σέρχιο Μαρκαριάν για το ματς με την Ουγγαρία που θα γίνει την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 21:45 στη Βουδαπέστη για τα προκριματικά του EURO 2016.

Προπόνηση στο Ηράκλειο και αύριο επιστροφή

Χαλαρή μέρα σήμερα για τον "Άγιαξ της Ηπείρου"


Το πιο ξένοιαστο ταξίδι στην Κρήτη ήταν αυτό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν χρειάστηκε καν να παίξει με τον ΟΦΗ παίρνοντας τους 3 βαθμούς. Ο ΠΑΣ στο «Γεντί Κουλέ» μέχρι να γίνουν οι δηλώσεις και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το κλείσιμο του φύλλου αγώνα, έκανε προπόνηση για να καλυφθεί το πρόγραμμα της σημερινής μέρας αφού δεν έγινε το ματς.

Λόγια παρηγοριάς από τον ΠΑΣ στον ΟΦΗ

Τίτλοι τέλους στο "Γεντί Κουλέ" σήμερα με λόγια παρηγοριάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα


Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν γραφτό να μπουν τίτλοι τέλους στη φετινή σεζόν του ΟΦΗ. Το ματς δεν διεξήχθη με τους Κρητικούς να αποφασίζουν απλώς να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετίσουν τους οπαδούς τους.

Έκλεισε το φύλλο αγώνος με 3-0 υπέρ του ΠΑΣ

Στην πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ παίρνει στα χαρτιά το ματς και πάει στους 47 βαθμούς


Ο διαιτητής Στέφανος Μαντάκης του συνδέσμου Ημαθίας έκλεισε το φύλλο αγώνος καθώς ο ΟΦΗ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Αναγράφοντας μόνο τη 18άδα του ΠΑΣ Γιάννινα, που κατέβηκε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο. Θα ακολουθήσει η τυπική διαδικασία. Το φύλλο αγώνος θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκα και εκεί θα γίνει η επικύρωση του αγώνα με σκορ 3-0 υπέρ του ΠΑΣ.

Αποσύρθηκε ο ΟΦΗ δεν γίνεται το ματς με ΠΑΣ

Στα χαρτιά με σκορ 0-3 θα πάρει το ματς με τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ αφού η Κρητική ομάδα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα


Ο ΟΦΗ αποσύρεται από το πρωτάθλημα 6 αγωνιστικές πριν από το τέλος όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Μαχλάς και φυσικά δεν θα γίνει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απλά θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία, θα συνταχτεί το φύλλο αγώνος, ο διαιτητής θα περιμένει ένα τέταρτο όπως λένε οι κανονισμοί για να εμφανιστεί η γηπεδούχος ομάδα και μετά θα κλείσει το φύλλο αγώνος.

Ο ΠΑΣ θα παραταχθεί στο γήπεδο και θα περιμένει...

Διαιτητές και ΠΑΣ θα παραταχθούν κανονικά στο "Γεντί Κουλέ" περιμένοντας τον ΟΦΗ...


Οι εξελίξεις τρέχουν στο Ηράκλειο καθώς αναμένεται στις 12.30 η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Μαχλά που θα χαράξει τη μελλοντική πορεία του ΟΦΗ, οι παίκτες και χτες αρνήθηκαν να προπονηθούν και όλα είναι στον «αέρα» σε ότι αφορά τη διεξαγωγή του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ που είναι ορισμένη για τις 3 το μεσημέρι.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Μαχλά στο Ηράκλειο

Στον αέρα παραμένει το ματς ΟΦΗ - ΠΑΣ αφού ενδέχεται να αποχωρήσει η Κρητική ομάδα


Τίτλοι τέλους για τον ΟΦΗ ή... παράταση ζωής; Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Νίκος Μαχλάς, στις 12,15 στο ξενοδοχείο Ατλαντίς του Ηρακλείου, με τον πρόεδρο των Κρητικών να ανακοινώνει το τι μέλη γενέσθαι.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Ποιους πήρε στην αποστολή ο Πετράκης

Ο Αντώνης Ηλιάδης μετά από καιρό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το εκτός έδρας παιχνίδι (21/03) με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής μας Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Βελλίδης, Ακόστα, Στρούνα, Μιχαήλ, Χαρίσης, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Μπέριος, Κοροβέσης, Γιάκος, Μανιάς, Ντάσιος, Σωτηρίου, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ηλιάδης, Σαπαλίδης, Αυγενικού.

Πρώτη φορά φέτος στο δρόμο του ΠΑΣ ο Μαντάκης

Ο Μαντάκης σφυρίζει αύριο (Σάββατο) στο "Γεντί Κουλέ".

Ο διαιτητής Στέφανος Μαντάκης του συνδέσμου Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ που θα γίνει στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ». Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χρήστος Μπαλτάς (Αχαίας), Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας). Τέταρτος διαιτητής ο Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) και παρατηρητής διαιτησίας η Ιωάννα Κωνσταντινίδου (Δυτικής Αττικής). 

Μετά από 29 χρόνια κάλεσαν παίκτη του ΠΑΣ στην εθνική

Ο Ανδρέας Μπονόβας ως παίκτης του ΠΑΣ είχε κληθεί τελευταία φορά στην εθνική ανδρών το 1986. 


Χρειάστηκε να περάσουν 29 ολόκληρα χρόνια για να κληθεί παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα στην εθνική ανδρών όπως έγινε τώρα με τον Μάρκο Βελλίδη. Και δεν μιλάμε για περιπτώσεις διεθνών παικτών  που έπαιξαν στον ΠΑΣ και στην εθνική όταν ήταν σε άλλες ομάδες, αλλά να είναι παίκτες του ΠΑΣ και να παίζουν παράλληλα και στην εθνική αδρών.

Μπράβο κύριε Μαρκαριάν, μπράβο και σε σένα "Τυπάρα"

Στην Εθνική ανδρών Ελλάδος που είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή κλήθηκε ο Μάρκος Βελλίδης


Επιτέλους κλήθηκε στην εθνική ομάδα ανδρών ο Μάρκος Βελλίδης, αποκαθιστώντας έτσι ο Μαρκαριάν μια αδικία που υπήρχε από πέρσι. Δίκαια και με το σπαθί του ο Βελλίδης κλήθηκε στην Εθνική και μπράβο στο νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό που πάει να βάλει τάξη στην εθνική για να μη είναι «μαγαζάκι» των μεγάλων ομάδων.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Αντί για προπόνηση συζήτησαν τα προβλήματα οι παίκτες

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον ΟΦΗ


Στον ΟΦΗ το κλίμα είναι βαρύ, καθώς η κρητική ομάδα, βρίσκεται με το ένα πόδι απο την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα. Την Πέμπτη, προπόνηση δεν έγινε καθώς οι ποδοσφαιριστές είχαν συζήτηση με το Νίκο Αναστόπουλο, στον οποίο και είπαν ότι παίκτες και προπονητές έχουν μείνει μόνοι και κανείς από τη διοίκηση δεν ενδιαφέρεται για αυτούς.

Για το διπλό θα πάει στο Ηράκλειο ο ΠΑΣ

Χωρίς τον Τσάβεζ θα πάει στο Ηράκλειο ο ΠΑΣ Γιάννινα


Για το ματς με τον ΟΦΗ που θα γίνει το Σάββατο (21/3) ετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Και σ’ αυτή την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Τσάβεζ που έχει θλάση, όπως και ο τραυματίας Γαρουφαλιάς. Επιστρέφει ο Μπέριος που εξέτισε την ποινή του, ενώ εντάξει είναι και ο Αλέξης Μιχαήλ.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Στην μνήμη του Βαγγέλη αφιέρωσε τη νίκη ο Πετράκης

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΣ επί του Πλατανιά ο προπονητής των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης. Η υπόθεση του φοιτητή που απασχόλησε το τελευταίο διάστημα την κοινή γνώμη δεν άφησε ανεπηρέαστους και τους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων.

Παράσχος: Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την ισοπαλία

Τα καλύτερα είπε για τον ΠΑΣ ο Γιώργος Παράσχος


Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τα εξής: «Γενικά δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλό παιχνίδι, αλλά είχε δυνατές μονομαχίες, πολλά τρεξίματα από τις δύο ομάδες, αλλά έλειψε η ποιότητα. Αισθανόμαστε άβολα με το αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε έστω την ισοπαλία.

Αυτό που έχει σημασία για τον ΠΑΣ είναι η νίκη

Ο Νόε Ακόστα έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ με το γκολ που πέτυχε στο ματς με Πλατανιά


Υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά και έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα. Από την άποψη αυτή στο ματς που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες», αυτό που μετρά είναι η νίκη που πήρε με σκορ 1-0 ο ΠΑΣ επί του Πλατανιά με το γκολ του Νόε Ακόστα στο 53’ και όχι τόσο η μέτρια εικόνα που παρουσίασε η Γιαννιώτικη ομάδα.

Σάρωσε ο Βελλίδης που ανακηρύχτηκε MVP

Με ποσοστό 64,59% MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μάρκος Βελλίδης


Οι Μαρσελίνιο και Μάρκος Βελλίδης είναι οι νικητές των βραβείων της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου γκολ, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής.

Γνωρίστε την ακαδημία του Θόδωρου Γκόλα

Σε ιδανικές εγκαταστάσεις δραστηριοποιείται η ακαδημία ποδοσφαίρου του παλιού τερματοφύλακα του ΠΑΣ Θόδωρου Γκόλα


Στο ποδόσφαιρο και στο χώρο των ακαδημιών άρχισε να δραστηριοποιείται πιο έντονα ο παλιός λαμπρός γκολκίπερ του ΠΑΣ Θόδωρος Γκόλας. Ο άνθρωπος που πάνω από μια δεκαετία ήταν ο κέρβερος των δικτύων του «Άγιαξ της Ηπείρου», ξεχωρίζοντας πάνω απ’ όλα για το ήθος που τον διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια. 

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Τέλος προετοιμασίας, ανακοίνωση αποστολής

Η αποστολής του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πλατανιά


Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα (15:00) με τον Πλατανιά. Νευρομυϊκό ξύπνημα και στημένες φάσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης στο οποίο δεν έλαβε μέρος ο Κριστιάν Τσάβες.

Από Δευτέρα μεταφέρθηκε Σάββατο το ματς με ΟΦΗ

Το Σάββατο τελικά θα παίξει ο ΠΑΣ με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ"
Άλλαξε η μέρα και η ώρα του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ που αντί για τη Δευτέρα 23/3 θα γίνει το Σάββατο 21/3 και ώρα 15:00 στο «Γεντί Κουλέ».

Και χωρίς τον Τσάβεζ στόχος είναι η νίκη

Χωρίς Τσάβεζ ο ΠΑΣ στα παιχνίδια με Πλατανιά και ΟΦΗ


Χωρίς τον Κριστιάν Τσάβεζ θα υποδεχτεί αύριο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τον Πλατανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αργεντινός μέσος που είχε μεγάλα κέφια στο προχτεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ανακηρύχτηκε από τους δημοσιογράφους MVP του αγώνα, θα απουσιάσει σίγουρα από τα δύο ματς με Πλατανιά με ΟΦΗ αφού υποφέρει από θλάση. 

Μάρκος Βελλίδης: Να παίξουμε με σοβαρότητα

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έκανε ο Μάρκος Βελλίδης


Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα Μάρκος Βελλίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη δεύτερη φετινή υποψηφιότητα του ως MVP της αγωνιστικής καθώς επίσης και για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά.

10 και 15 ευρώ τα εισιτήρια με Πλατανιά

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ - Πλατανιάς


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει  ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ θα ξεκινήσει στις 11:00 στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μέσα ο Αγκιλέρα, έξω ο Ζαραδούκας στον Πλατανιά

Ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν θα παίξει την Τετάρτη στα Γιάννινα


Ο Γιάννης Ζαραδούκας θα είναι η νέα απουσία για τον Πλατανιά στο πολύ σημαντικό ματς που ακολουθεί την Τετάρτη στα Γιάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ. Ο έμπειρος αριστερός ακραίος αμυντικός έχει δηλωθεί εδώ και καιρό να εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του σε αυτό το παιχνίδι κι έτσι δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Παράσχου.

Πρόβλημα με Τσάβεζ υπάρχει στον ΠΑΣ

Μάλλον δεν παίζει με Πλατανιά ο Κριστιάν Τσάβεζ


Πιθανόν να μη αγωνιστεί ο Κριστιάν Τσάβεζ στο ματς της Τετάρτης με τον Πλατανιά λόγω τραυματισμού. Περισσότερα για τη σημερινή (Δευτέρα 16/3) αγωνιστική δραστηριότητα στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν στο ΠΕΑΚΙ όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ηλίας Σπάθας ρέφερι την Τετάρτη

Ο Ηλίας Σπάθας θα διευθύνει το ματς ΠΑΣ - Πλατανιάς


Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά ορίστηκε διαιτητής στο ματς ΠΑΣ – Πλατανιά που θα γίνει την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης

Τέλος από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας (16/3) ο Άγγελος Αναστασιάδης. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον Ιβάν Σαββίδη να στηρίζει τον έμπειρο τεχνικό, μια και θεωρούσε πως μία αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, τη δεδομένη στιγμή, εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο, ενόψει και των play offs, τη Δευτέρα (16/3) ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη, έπειτα και από την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και τη νέα απώλεια βαθμών.

Πένθος και δάκρυα για τον 24χρονο Ευριπίδη

Πένθος για τον χαμό του πρωταθλητή κωπηλασίας Ευριπίδη Σκλιβανίτη.


Tο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη και θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Πρωταθλητή του Ν.Ο.Ι. Ευριπίδη Αναστ. Σκλιβανίτη, ο οποίος έχασε την μάχη που έδινε για τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Με Παράσχο έρχεται στα Γιάννινα ο Πλατανιάς

Νέος προπονητής του Πλατανιά ο Γιώργος Παράσχος στη θέση του Γιάννη Χριστόπουλου


Νέος τεχνικός του Πλατανιά είναι κι επίσημα ο Γιώργος Παράσχος, που ανακοινώθηκε την Κυριακή (15/3) από την κρητική ομάδα. 

Ο Έλληνας προπονητής είδε από κοντά το 0-0 των Χανιωτών στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο κι έχοντας συμφωνήσει για τη νέα συνεργασία του στη συνέχεια ανακοινώθηκε. Θα κοουτσάρει την ομάδα στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Κρίμα που δεν ήταν και ο κόσμος στο γήπεδο

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες


Δίκαια μοιρασιά έγινε στο στάδιο «Ζωσιμάδες» όπου το ματς ΠΑΣ – Παναιτωλικός σφραγίστηκε με λευκή ισοπαλία 0-0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, ο Παναιτωλικός το πρώτο και ο ΠΑΣ το δεύτερο. Οι Αγρινιώτες μπήκαν εντυπωσιακά στο παιχνίδι και μέχρι το 30’ είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, έχοντας δοκάρι με τον Μαρτίνες και δύο καλές ευκαιρίες με το Μορένο. 

Πετράκης: Μας επηρέασε η αγωνιστική απραξία

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Έψαχνε τη νίκη που θα τον έφερνε στην πέμπτη θέση, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Για τον Γιάννη Πετράκη σημαντικό ρόλο έπαιξε η απραξία, καθώς οι παίκτες του ήταν εκτός ρυθμού.

Χάβος: Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος


Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος είπε: «Έγινε ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Είχαμε από ένα καλό ημίχρονο, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο α' μέρος, είχαμε κατοχή μπάλας, είχαμε δοκάρι και μπορούσαμε να προηγηθούμε.