Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Γεωργουλόπουλος: Έχουμε νέους παίκτες με μεγάλα κίνητρα

Δηλώσεις στη NOVA για το ματς με Ολυμπιακό έκανε ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, βοηθός του Γιάννη Πετράκη


Γνωρίζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για την επικινδυνότητα του Ολυμπιακού, αλλά στόχος είναι η νίκη, όπως τόνισε ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη, Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Με 4 απουσίες έρχεται στα Γιάννινα ο Ολυμπιακός

Στην αποστολή είναι και ο Κώστας Φορτούνης για τον Ολυμπιακό


Με την προπόνηση του Σαββάτου(4/4), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 30η αγωνιστική της Super League. Ο Κώστας Φορτούνης, ξεπέρασε το πρόβλημα του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα στα Γιάννενα.

Ποιούς πήρε στην αποστολή ο Πετράκης

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος που όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει με τη βασική ενδεκάδα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Πετράκης έβαλε τις τελευταίες πινελιές στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και μίλησε στους παίκτες για το αυριανό δύσκολο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Στο Βελιγράδι ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ τιμά Μουφ και Μιλόγεβιτς

Οι Μουφ και Μιλόγεβιτς τη σαιζόν 93-94 στον ΠΑΣ Γιάννινα

Σε διεθνές τουρνουά στο Βελιγράδι θα πάρουν μέρος οι ομάδες υποδομής του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο διάστημα από 24 μέχρι 28 Ιουνίου 2015.
Ηδη σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία συμμετοχών και έτσι στην πρωτεύουσα της Σερβίας η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι 100μελής!

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μοναδικός απόντας είναι ο Κοροβέσης στον ΠΑΣ

Μοναδικός απόντας από τη δύσκολη μάχη με Ολυμπιακό είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Νίκος Κοροβέσης


Ο Νίκος Κοροβέσης που είναι τιμωρημένος, θα είναι ο μοναδικός απόντας του ΠΑΣ στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, αποφασισμένοι για νίκη γοήτρου που θα ενισχύσει τις πιθανότητες για την 5η θέση.

Ο Αρετόπουλος ρέφερι στους "Ζωσιμάδες"

Ο Αρετόπουλος ρέφερι στο ματς ΠΑΣ - Ολυμπιακός


Ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδεσμου Τρικάλων θα διευθύνει το ματς της Κυριακής ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός. Βοηθοί του θα είναι οι Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ο Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) και παρατηρητής ο Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του "Άγιαξ"

Τέτοιες στιγμές να ζήσουμε και την Κυριακή στο ματς με τον Ολυμπιακό


Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Σήμερα επέστρεψαν και οι διεθνείς Τζημόπουλος, Στρούνα. Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι τραυματίες Νάκος και Γαρουφαλιάς. Για το ματς της Κυριακής δεν υπολογίζεται και ο Κοροβέσης που έχει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Περέιρα: Δυνατός στην άμυνα και στις αντεπιθέσεις ο ΠΑΣ

Τι είπε για ΠΑΣ ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα


Ο Βίτορ Περέιρα μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι για τις σκέψεις του αναφορικά με τον Ολυμπιακό αλλά και για τους κακούς αγωνιστικούς χώρους στην Ελλάδα
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στο ρόστερ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πάντα θυμόμαστε και έχουμε στην καρδιά μας τον Κ. Κράβαρη

Στις 1 Απριλίου 2011 έφυγε από κοντά μας ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστα Κράβαρης. Ωστόσο ζει στις καρδιές και στην ψυχή μας

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Συμπληρώνονται σήμερα 4 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Κώστας Κράβαρης, επί σειρά ετών αθλητικός συντάκτης του «Η.Α» αλλά και αθλητικός παράγοντας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν Παρασκευή 1 Απριλίου 2011 όταν έγινε το κακό και μάθαμε σύξυλοι το κακό μαντάτο για τον απρόσμενο θάνατο του Κώστα. Που δυστυχώς δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο ψέμα (πόσο θα θέλαμε αλήθεια να ήταν…) αλλά μια πικρή πραγματικότητα. Όμως ο Κώστας Κράβαρης δεν έφυγε ποτέ από τη σκέψη και από τις καρδιές μας.

Η Α.Ε. Κοζάνης συγχαίρει τον Θέμη Τζημόπουλο

Η Α. Ε. Κοζάνης συγχαίρει τον Θέμη Τζημόπουλος για τη συμμετοχή του στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας.


Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, που κατάγεται από την Κοζάνη (και συγκεκριμένα από τον Βυθό και τον Πεντάλοφο Βοΐου), Θέμης Τζημόπουλος, «τρύπωσε» στην ενδεκάδα της Νέας Ζηλανδίας, ενώ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Νότια Κορέα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις παρά την ήττα της ομάδας του, με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση.

Τσελιόπουλος: Τιμά τα Γιάννινα η παρουσία Βελλίδη στην Εθνική

Στη μέση ο Χρήστος Τσελιόπουλος με τους γκολκίπερ Σωτηρίου και Βελλίδη στην προετοιμασία στο Καρπενήσι


Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Τσελιόπουλος, τόσο για την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και για το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναμένονται και οι Στρούνα, Τζημόπουλος

Τζημόπουλο και Στρούνα περιμένουν ακόμα στον ΠΑΣ


Για τη σημερινή δραστηριότητα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα παραθέτουμε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η προπόνηση περιελάμβανε επιθετική ομαδική τακτική καθώς και παιγνιώδεις ασκήσεις με έμφαση στα τελειώματα των φάσεων.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Καλός ο Τζημόπουλος στο ματς Ν. Κορέα - Ν. Ζηλανδία 1-0

Και στα 90 λεπτά του αγώνα Ν. Κορέα - Ν. Ζηλανδία 1-0 αγωνίστηκε ο Θέμης Τζημόπουλος


Ολοκληρώθηκε στη Σεούλ η διεθνής αναμέτρηση Νότιας Κορέας – Νέας Ζηλανδίας. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν 1-0 με γκολ που σημείωσαν στο 86’ με τον Lee Sung-Jae σε μια άτυχη στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

Σημαντικές επιτυχίες από αθλητές του σωματείου "ΑΚΜΩΝ"

Σημαντικές επιτυχίες στην άρση βαρών από Γιαννιώτες αθλητές


Με δυο ΧΡΥΣΑ και δυο χάλκινα μετάλλια γυρίζουν στην πόλη των Ιωαννίνων οι αθλητές του ΑΚΜΩΝ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο που έγινε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα στην κατηγορία των 54 κιλών ο Μπακοχρήστος Δημήτριος πρώτη θέση και πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών με 168,5 κιλά.

Γυρίζουν οι διεθνείς, γεμίζει το ρόστερ, φουλάρουν οι μηχανές

Ο Βελλίδης στην προπόνηση της Εθνικής αποκρούει σουτ του Σαλπιγγίδη (ΦΩΤΟ sportsnow - IN TIME)

Αρχίζει να γεμίζει και πάλι το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα αφού επέστρεψαν από τις εθνικές ομάδες οι Μάρκος Βελλίδης και Χάρης Χαρίσης ξεκινώντας μάλιστα και προπονήσεις. Ο δεύτερος πιο χαλαρά, γιατί το απόγευμα της Δευτέρας (χτες) αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό που έδωσε η εθνική νέων της Ελλάδας με την Κροατία στο γήπεδο Περιστερίου (έχασαν 2-0 οι διεθνείς μας).

Ένα σημαντικό φιλικό με κοινωνικές και άλλες προεκτάσεις

Οι βετεράνοι από Κόνιτσα και Κύπρο σε μια αναμνηστική φωτογραφία

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΩΛΟΣ

Την Τετάρτη 25 Μαρτίου, το απόγευμα, έγινε στο Εθνικό Στάδιο Κόνιτσας ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων ανάμεσα στις δύο προαναφερόμενες ομάδες.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Σοβαρό τροχαίο με ταξί που μετέφερε παίκτες της Εθνικής

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ταξί που μετέφερε διεθνείς μας παίκτες στη Βουδαπέστη

«Θύματα» τροχαίου ατυχήματος έπεσαν Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης, ενώ βρίσκονταν σε ταξί στη Βουδαπέστη καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση για να επιστρέψουν στην Ιταλία, όπου και αγωνίζονται με τους συλλόγους τους.

20 και 15 ευρώ τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Κυκλοφόρησαν από σήμερα Δευτέρα τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα, Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, η διάθεση των εισιτηρίων τον αγώνα Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 και ώρα 19:30.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ανεβάζει στροφές ο Τσάβεζ για το ματς με Ολυμπιακό

Ο Κριστιάν Τσάβεζ ανεβάζει στροφές για το ματς με Ολυμπιακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων που έκαναν βαριά τα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ, χτες η προπόνηση έγινε σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων.

Ο Θόδωρος Γκόλας ευχαριστεί τους πρώην συνεργάτες του

Ο Θόδωρος Γκόλας ανάμεσα σε Ζώη και Λάππα από αγώνα του ΠΑΣ στη δεκαετία του '90.

Ο παλιός γκολκίπερ του ΠΑΣ Θόδωρος Γκόλας ετοιμάζει πλέον τη δική του ακαδημία ποδοσφαίρου γνωστή ως GOLAS FOOTBALL AGADEMY. Είναι ένας άνθρωπος που ταιριάζει στο χώρο αυτό γιατί πάνω απ’ όλα ξεχωρίζει για το ήθος και τις γνώσεις του.