Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Τι λέει για τον ΠΑΣ ο Νίκος Νιόπλιας

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Ατρόμητου Νίκος Νιόπλιας


Δηλώσεις στη NOVA έκανε και ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας που με τη σειρά του χαρακτήρισε το ματς με τον ΠΑΣ ας ένα τελικό. Μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής:  «Τα τελευταία παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε σαν τελικούς γιατί παιχνίδι που περνά δεν ξανάρχεται. Έχουμε μπροστά μας ένα αντίπαλο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Κάνουν έκκληση στον κόσμο για να πάει στο γήπεδο

Κόσμο στο γήπεδο προσπαθούν να μαζέψουν στο Περιστέρι


Στο Περιστέρι υπολογίζουν πάρα πολύ το ματς με τον ΠΑΣ και κάνουν έκκληση στον κόσμο της περιοχής να πάει στο γήπεδο και να ενισχύσει τον Ατρόμητο. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το peristerisports.gr

Γεωργουλόπουλος: Πάμε για το αποτέλεσμα που θέλουμε

Οι δηλώσεις που έκανε στη NOVA ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, βοηθός του Γιάννη Πετράκη


Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος τόνισε στην κάμερα του Novasports και στον Βαγγέλη Πήχα, πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, στοχεύοντας μόνο στη νίκη μέσα στο Περιστέρι. Ο βοηθός του Γιάννη Πετράκη υπογράμμισε πως οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της ομάδας των Ιωαννίνων έχουν ανέβει, μετά και τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Με 18 παίκτες πάει στο Περιστέρι ο ΠΑΣ

Η αποστολή του ΠΑΣ στο δρόμο για την Αθήνα


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει αύριο Κυριακή του Θωμά στις 17:15 στο γήπεδο Περιστερίου. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ντάσιος, Γαρουφαλιάς και ο τιμωρημένος Ακόστα. Επιστρέφει ο Κοροβέσης που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Όλα τα ματς του ΠΑΣ με ρέφερι τον Ιωαννίδη

Ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης θα διευθύνει τον αγώνα Ατρόμητος Περιστερίου - ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης του συνδέσμου Αργολίδας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Δημήτριος Βερρής (Λέσβου). Τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου).

Χωρίς τον αρχηγό ο ΠΑΣ στο Περιστέρι

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ


Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Γιώργος Ντάσιος οπότε και δεν υπολογίζεται στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε σε υποομαδική αμυντική και επιθετική τακτική. Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα.

Έχει ελπίδες στην έφεση ή είναι τζάμπα κόπος;

Για 4η χρονιά χωρίς αδειοδότηση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Απορρίφθηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ο φάκελος του ΠΑΣ όπως και άλλων έξι ΠΑΕ. Οι λόγοι δεν έγιναν γνωστοί γιατί υπάρχει η ρήτρα εμπιστευτικότητας. Αν είναι μόνο η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας το πρόβλημα για τον ΠΑΣΑ, σήμερα άνοιξε η εφαρμογή του TAXIS για τη ρύθμιση των χρεών σε 100 δόσεις, όπου αναμένεται να μπει και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Αμφίβολη η συμμετοχή του Ντάσιου στο Περιστέρι

Συνεχίζει να είναι εκτός προπονήσεων ο Γιώργος Ντάσιος


Συνεχίζει ο Γιώργος Ντάσιος να κάνει ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο είναι αμφίβολη.

Με 62 αθλητές πάει για τίτλο ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην κωπηλασία είναι όπως ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο


Με μια πολυπληθή ομάδα συνολικά 62 αθλητών, όπως παραδοσιακά συνηθίζει, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κατεβαίνει στον Σχινιά, προκειμένου να δώσει τη «μάχη» της α΄ φάσης του 81ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας!

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Το βάρος στην τακτική έριξε ο Πετράκης

Δίτερμα έκαναν στον ΠΑΣ για να δοκιμάσει κάποια σχήματα ο Πετράκης για το ματς με Ατρόμητο


Για αρκετό διάστημα στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Πετράκης ασχολήθηκε με την τακτική που σκέφτεται να ακολουθήσει την Κυριακή στο Περιστέρι, στο κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο. Μάλιστα η προπόνηση της Πέμπτης (αύριο) για το λόγο αυτό θα γίνει στους «Ζωσιμάδες» για να υπάρχει καλύτερος χώρος για το δίτερμα.

Ανανέωσε μέχρι το 2017 στο Περιστέρι ο Ούμπιντες

Ο Ούμπιντες υπογράφει το νέο συμβόλαιο στον Ατρόμητο


Κάτοικος Περιστερίου για δύο ακόμη χρόνια θα είναι ο Χαβιέρ Ούμπιντες, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο. Την ώρα που αρκετές ομάδες βρίσκονταν στο κατόπι του Αργεντινού μέσου, οι Περιστεριώτες έκαναν την κίνηση... ματ και τον κράτησαν στην ομάδα ως το 2017.

Διεθνείς αγώνες ξιφασκίας στα Γιάννινα

Διεθνείς αγώνες ξιφασκίας θα γίνουν το Σάββατο στα Γιάννινα (κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας)



Λίγες μέρες πριν από τους διεθνείς αγώνες ξιφασκίας Kid's Cup Vol 04 στα Ιωάννινα, όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους δεκάδες αθλητές (κάτω των 17 ετών) στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η Αθλητική Ακαδημία Ιωαννίνων που διοργανώνει τους αγώνες περιμένει μικρούς και μεγάλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών, να έρθουν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας από κοντά και να συμμετέχουν στα παιχνίδια που θα οργανωθούν για τους μικρούς φίλους μας (4-6 ετών) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η ΑΕΚ ψάχνει για ταλέντα στα Γιάννινα μέσω Ανατολής

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με τον Α. Ο. Ανατολής ψάχνουν για ταλέντα στην Ήπειρο


Ο Α.Ο. Ανατολής σε συνεργασία με το ΑΕΚ F.C. Development Network και με την υποστήριξη της ΟΠΑΠ Α.Ε., διοργανώνει το διήμερο 14-15 Απριλίου 2015 Camp αξιολόγησης παικτών, με ταυτόχρονη διοργάνωση τουρνουά μεταξύ των συνεργαζόμενων Ακαδημιών του Δικτύου στη Βορειοδυτική Ελλάδα:

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Κατεβαίνει για τυπικούς λόγους αύριο στο γήπεδο

Για αύριο Τετάρτη 15 Νοεμβρίου όρισε το ματς Ατρόμητος - ΟΦΗ η σούπερ λίγκα!


Αύριο παίρνει ο Ατρόμητος και τυπικά τους βαθμούς του ΟΦΗ καθώς στις 3 το μεσημέρι έχει οριστεί το συγκεκριμένο από τη Σούπερ Λίγκα που δεν θα διεξαχθεί φυσικά λόγω αδυναμίας της κρητικής ομάδας.

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του ΠΑΣ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ


Απερίσπαστος συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή (19/4, 17.15). Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να συνεχίσει έτσι και στο Περιστέρι. Ο ΠΑΣ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών, καθώς μοναδικός απών από την προπόνηση της Τρίτης (14/4) ήταν ο Γαρουφαλιάς, που συνέχισε το πρόγραμμά του.