Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Γεωργιάδης: Είναι ντέρμπι το ματς με τον ΠΑΣ

Δηλώσεις για τον αγώνα με ΠΑΣ έκανε στη NOVA ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ γιόρτασε την ονομαστική του εορτή την περασμένη Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Δικεφάλου και τους αρκετούς ακόμη εορτάζοντες που υπήρχαν εκεί.

Ο "Άγιαξ" φουλάρει μηχανές για πτήση στην Ευρώπη

Με αποφασιστικότητα και τόλμη πάει ο ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Φουλάρει τις μηχανές του ο ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και θα μεταδοθεί απευθείας από το συνδρομητικό κανάλι NOVA 2. Χτες για αρκετή ώρα ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του ασχολήθηκε με το κομμάτι της τακτικής, συνυφασμένο με τις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες της αυριανής αναμέτρησης.

Τέσσερις απουσίες υπάρχουν στον ΠΑΟΚ

Τέσσερις απουσίες βασικών παικτών καταγράφονται στον ΠΑΟΚ


Ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές, γεγονός που μειώνει τις επιλογές που έχει στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες. Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Σαλπιγγίδη, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο επανένταξης του στις προπονήσεις της ομάδας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο κότσι του ποδιού του, αλλά και στους τρεις τιμωρημένους Ρατς, Βίτορ και Παπαδόπουλο.

Ποιούς επέλεξε για την Τούμπα ο Πετράκης

Η αποστολή του ΠΑΣ για το ματς με τον ΠΑΟΚ


Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά ο προπονητής κύριος Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους: Βελλίδη, Κοροβέση, Στρούνα, Μιχαήλ, Χαρίση, Ίλιτς, Τζημόπουλο, Μπέριο, Τσάβεζ, Γιάκο, Μανιά, Σκόνδρα, Σωτηρίου, Τσουκαλά, Ναδάλες, Ντάσιο, Σαπαλίδη, Αυγενικού, Κρητικό.

Στα πλέι οφ πάει η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Κ-17 Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2


Τεράστια νίκη μέσα στην Ξάνθη σημείωσε η ομάδα Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με 1-2 της ομώνυμης ομάδας και προκρίθηκε στα πλέι -οφ. Για το πρωτάθλημα Ελλάδος θα δώσουν αγώνες κατάταξης ομάδες από τους δύο ομίλους.

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Πρώτη φορά φέτος ρέφερι ο Γιάχος σε ματς του ΠΑΣ

Ο Θανάσης Γιάχος ορίστηκε στο ματς ΠΑΟΚ - ΠΑΣ που θα γίνει στην Τούμπα


Ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου θα διευθύνει τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ για την 32η αγωνιστική. Βοηθοί του είναι οι Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης). Τέταρτος διαιτητής ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Στην Τούμπα δεν παίζει μόνο ο Νόε Ακόστα

Θα λείψει και από τη μάχη της Τούμπας ο Νόε Ακόστα λόγω τιμωρίας


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και σήμερα Παρασκευή (24/4) η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σάββατο πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Νόε Ακόστα.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ίλιτς: Δέσαμε στην επίθεση πολύ καλά με το Μανιά

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μπράνα Ίλιτς στο a-sports.gr


Ένας από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Γιάννινα όχι μόνο της φετινής σεζόν, αλλά συνολικά της τελευταίας τριετίας, είναι ο Μπράνα Ίλιτς. Ο Σέρβος και φέτος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά όπλα του «Άγιαξ της Ηπείρου». Ωστόσο, σταδιακά ξεδιπλώνει και άλλες αρετές στο παιχνίδι του, αφού, εκτός από τα πέντε γκολ, έχει και δέκα ασίστ.

Πίεση στον ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ

Ανεβαίνει η ένταση και η πίεση των προπονήσεων στον ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ


Σε ρυθμούς ΠΑΣ Γιάννινα κινούνται στον ΠΑΟΚ και η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για τον αγώνα της 32ης αγωνιστικής συνεχίστηκε με την προπόνηση της Τετάρτης (22/4).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε η ΠΑΕ Παναιτωλικός για τον θάνατο του Ανδρέα Καραμανωλάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε για τον θάνατο του Ανδρέα Καραμανωλάκη και η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Όπως γράφουμε και στο σχετικό ρεπορτάζ, ο Ανδρέας Καραμανωλάκης αγωνίστηκε με τα «καναρίνια» στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τη σαιζόν 1961-1962.

Εντάξει και ο Ντάσιος, μόνο ο Ακόστα δεν παίζει

Ξεκίνησε από σήμερα προπονήσεις και ο Γιώργος Ντάσιος


Μετά το χτεσινό ρεπό στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (22/4) οι παίκτες του ΠΑΣ, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος με κάρτες Νόε Ακόστα. Ο Ντάσιος ξεκίνησε προπονήσεις οπότε τίθεται και αυτός στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Καλό ταξίδι κυρ Ανδρέα θα σε θυμόμαστε πάντα

"Έφυγε" από κοντά μας ο Ανδρέας Καραμανωλάκης


Η αθλητική οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα και των Ιωαννίνων έγινε φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ανδρέας Καραμανωλάκης. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία της Περιβλέπτου. Ο Ανδρέας Καραμανωλάκης ήταν στην παλιά φρουρά του ΠΑΣ, από τις πρώτες μέρες της ίδρυσής του. Έλαβε μέρος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πατρών στα Γιάννινα, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 1966, για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής, ανοίγοντας την πρώτη σελίδα της ιστορίας. 

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Χ. Χαρίσης: Μη μου λέτε τώρα για μεταγραφές

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Χάρη Χαρίση


Ο 20χρονος μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα Χάρης Χαρίσης που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου πριν προλάβει ν’ αποκτήσει φήμη, όνομα και αναγνωρισιμότητα κατάφερε να γίνει έστω και για λίγο μήλο της έριδος για τους δύο μεγάλους της Superleague, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο Χαρίσης που όπως όλα δείχνουν θ’ αφήσει το καλοκαίρι τα αγαπημένα του Ιωάννινα για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αποκατάσταση και ξεκούραση των πολεμιστών!

Ρεπό έχουν για την Τρίτη 21 Απριλίου οι παίκτες του ΠΑΣ


Αποκατάσταση έκαναν σήμερα Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΣ που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ενώ αύριο Τρίτη είναι ημέρα ξεκούρασης καθώς ο Γιάννης Πετράκης έδωσε σε όλους ρεπό. Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα.

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Τι είπαν στο Περιστέρι Μιχαήλ και Τζημόπουλος

Οι δηλώσεις Αλέξη Μιχαήλ και Θέμη Τζημόπουλου στη NOVA

Σημαντικό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, χαρακτήρισε την ισοπαλία στο Περιστέρι ο Αλέξης Μιχαήλ, μιλώντας στην κάμερα του novasports και στο Σπύρο Δημολίτσα, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Γενναίος ο ΠΑΣ, δεν καταλαβαίνει από έδρες και ονόματα

Ο ΠΑΣ έδειξε και πάλι ότι είναι εφτάψυχη ομάδα με δυνατό μέταλλο


Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου που έγινε σήμερα το απόγευμα. Ο «Άγιαξ» ήταν πιο ουσιαστικός από τον αντίπαλό του στο α’ μέρος και πήρε από το 13’ προβάδισμα στο σκορ με ένα καλό γκολ του Τσάβεζ σε σέντρα του Ναδάλες. Μπορεί ο Ατρόμητος να είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του α’ ημιχρόνου την κατοχή μπάλας, αλλά ο ΠΑΣ με τις αντεπιθέσεις και με τις οργανωμένες επιθέσεις του πότε από τον άξονα και πότε από τα πλάγια ήταν ένας διαρκής κίνδυνος στα καρέ των γηπεδούχων.

Γ. Πετράκης: Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Όρθιος στην Αθήνα έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πήρε την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο κι έτσι διατηρήθηκε πέμπτος. Το αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Πετράκη έστω κι αν υπάρχει, όπως είπε, πικρία καθώς η ομάδα του δέχτηκε το γκολ προς το τέλος. 

Νιόπλιας: Μπήκε με ορμή, δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του Νίκο Νιόπλια στη συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο προπονητής του Ατρόμητου Νίκος Νιόπλιας δήλωσε: «Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα και όλο το δεύτερο ημίχρονο και το τέλος σ' εμάς. Θα τη χαρακτηρίσω δίκαιη την ισοπαλία. Ήταν ένα ντέρμπι. Είμαστε πάλι μέσα στο στόχο μας.