Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Δηλώσεις Χριστοβασίλη για Ντάσιο, μεταγραφές, υποδομές

Δηλώσεις στον "Η.Α" του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε χτες για πολλά θέματα της ομάδας ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης με δηλώσεις που έκανε στον «Η.Α».

Στις 8 Ιουλίου εκδικάζεται στην ΕΠΟ η προσφυγή

Στις 8 Ιουλίου σύμφωνα με πληροφορίες εκδικάζεται η προσφυγή του ΠΑΣ στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 8 Ιουλίου θα γίνει η εκδίκαση στην ΕΠΟ της προσφυγής που κατέθεσε ο ΠΑΣ στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να γίνουν δεκτοί οι ισχυρισμοί του και να επανακριθεί η υπόθεση αδειοδότησής του από την Δευτεροβάθμιο Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Θα γίνει το μεγάλο "χτύπημα" από Αργεντινή;

Ο Μάρτιν Τόνσο της Νιούελς Ολντ Μπόις σύμφωνα με το gazzetta ενδιαφέρει τον ΠΑΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθεί να κάνει το μπαμ με την απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο της Νιούελς Ολντ Μπόις! Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια μεταγραφή από αυτές που ανεβάζουν επίπεδο και κάνουν την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα φώτα έπεσαν σε Κοροβέση και Χαρίση

Χάρης Χαρίσης και Νίκος Κοροβέσης στην πρώτη προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ


Κατευθείαν στα... βαθιά "έριξε" ο Ιγκόρ Τούντορ τους ποδοσφαιριστές του. Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, οι "ασπρόμαυροι" ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σήμερα -νωρίς- το πρωί στη Νέα Μεσήμβρια και μετά από τη γνωριμία με το νέο τους προπονητή, ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, με το "μενού" να περιλαμβάνει άλλη μία προπόνηση το απόγευμα.

4 εκατ. για Μάριο Οικονόμου δίνει η Νάπολι

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Μάριος Οικονόμου διαπρέπει στην Ιταλία


Ο Μάριος Οικονόμου εμφανίζεται ως ο διακαής πόθος του νέου προπονητή της Νάπολι, Μουρίσιο Σάρι και οι «παρτενοπέι» εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν 4 εκατ.ευρώ στη Μπολόνια!

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ανεβαίνουν 28 ομάδες, ιδού η ευκαιρία για τα Γιάννινα

Από τη νέα σαιζόν 2015-2016 θα ανεβαίνουν 28 ομάδες στη Γ' Εθνική από της 14 που ανέβαιναν μέχρι σήμερα


Περισσότερες ομάδες από το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών ΕΠΣ θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το βήμα παραπάνω και να προβιβαστούν στη Γ’ Εθνική από τη νέα σεζόν. Και αυτό δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νέα σαιζόν 2015-2016 άνοδο και ομάδα από τα Γιάννινα, καθώς φέτος έχασε αυτή την ευκαιρία ο Α. Ο. Βελισσαρίου στο καθοριστικό παιχνίδι με τη Φαρκαδόνα. 

Ενδιαφέρον για Λίλα από την Ιταλική Κάρπι

Με την Ιταλική Κάρπι φέρεται να μιλά ο Άντι Λίλα


Ο Άντι Λίλα επιθυμεί να παραμείνει στην Ιταλία και μετά την Αταλάντα, είναι η σειρά της Κάρπι να δείξει ενδιαφέρον για τον Αλβανό άσο. Την περίπτωση του Άντι Λίλα εξετάζει η Κάρπι σύμφωνα με την Gazzetta di Modena.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση Χαρίση και Κοροβέση

Στον ΠΑΟΚ και επίσημα Χάρης Χαρίσης και Νίκος Κοροβέσης


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρη Χαρίση και του Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα είναι τα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αύριο (26/6) στη Νέα Μεσημβρία.  

Μουφ σε Ίλιτς: "Είσαι τυχερός που παίζεις στον ΠΑΣ.."

Ζτένκο Μουφ και Μπράνα Ίλιτς τα λένε σαν φίλοι στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ στο Βελιγράδι


Μια όμορφη στιγμή παρατηρήθηκε στο Βελιγράδι όπου στο φιλικό που έδωσε η παιδική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, βρέθηκε και ο Μπράνα Ίλιτς. Ο επιθετικός του ΠΑΣ και ιδιαίτερα δημοφιλής στα Γιάννινα, με το που έμαθε ότι είναι στην πατρίδα του η ερασιτεχνική ομάδα του ΠΑΣ, έτρεξε να τους υποδεχτεί.

Θυμήθηκε τα παλιά και συγκινήθηκε ο Ζτένκο Μουφ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας βραβεύει στον Ζτένκο Μουφ στο Βελιγράδι


Στο Βελιγράδι είναι από χτες η πολυπληθής αποστολή (103 ατόμων) του Ερασιτέχνη ΠΑΣ καθώς οι ομάδες των υποδομών θα λάβουν μέρος σε τουρνουά που γίνεται εκεί. Αρχηγός αποστολής είναι ο πρόεδρος του σωματείου Χρίστος Τσάγκας, ενώ συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, όλοι οι προπονητές, γονείς και συνοδοί των παιδιών.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η Μουσιωτίτσα ανακοίνωσε το Ναυρόζογλου

Την απόκτηση του Γιάννη Ναυρόζογλου ανακοίνωσε η Μουσιωτίτσα

Μια ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας που με προπονητή τον Αλέκο Τάτση θέλει να κάνει καλή πορεία και στην  Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΗΠ. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Γιάννη Ναυρόζογλου.

Ειδήσεις, ρεπορτάζ, παρασκήνιο από Γιάννινα και Ήπειρο

Αριστερά ο Τζημόπουλος και άλλοι παίκτες από τη σούπερ λίγκα έκαναν την αρχή στο factory football του Χάρη Κωστάκη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στα Τρίκαλα άνοιξε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο όπου συμμετοχή σ’ αυτό έχει και ο γνωστός Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής Χάρης Κωστάκης. Πρόκειται για το FACTORY FOOTBALL με γήπεδα τελευταίας τεχνολογίας. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα έγινε και ένα παιχνίδι εκεί φίλων του Χάρη Κωστάκη, όπου μεταξύ άλλων έλαβαν μέρος οι Θέμης Τζημόπουλος, Χρήστος Τζάνης και άλλοι.

Η προσφυγή του ΠΑΣ θα αποτελέσει δεδικασμένο και νομολογία

Με την προσφυγή του ο ΠΑΣ πάει τα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στην Ομοσπονδία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Επειδή το θέμα με την μη αδειοδότηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια είναι σοβαρό και απασχόλησε πάρα πολύ την κοινή γνώμη, θα σταθούμε σήμερα στις τελευταίες εξελίξεις και στην προσφυγή που κατέθεσε η Ηπειρωτική ΠΑΕ στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

"Χτυπούν" αμυντικό χαφ και επιθετικό

Βαρόμετρο στον ΠΑΣ είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς που αξίζει να κληθεί και στην εθνική ομάδα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μέχρι το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις για παίκτες κάτω των 24 ετών. Για άνω αυτού του ορίου οι δύο μεταγραφές θα κλείσουν αργότερα, καθώς αναζητείται αμυντικός χαφ και επιθετικός. Η διαφαινόμενη φυγή του Λίλα ο οποίος το ξεκαθάρισε ορθά κοφτά στους παράγοντες του ΠΑΣ ότι δεν ξαναγυρίζει στα Γιάννινα, τους οδηγεί στο να πάρουν οπωσδήποτε αμυντικό χαφ αφού φεύγει και ο Χαρίσης με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Αν φύγει ο Ντάσιος, πάλι θα ξαναγυρίσει!

Ο Γιώργος Ντάσιος το 2012 στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με την απόκτηση του Καρανίκα που είναι δεξιός αμυντικός, σαν εναλλακτική λύση με τον διεθνή Αντράζ Στρούνα που θα είναι βασικός στη θέση αυτή, φαίνεται ότι εξανεμίστηκαν και οι τελευταίες ελπίδες για να μείνει στην ομάδα ο αρχηγός Γιώργος Ντάσιος.

Καθηγητής Πανεπιστημίου επιστημονικός σύμβουλος στον ΠΑΣ

Ο Θανάσης Τζιαμούρτας επιστημονικός συνεργάτης της ΠΑΕ



Ένας νέος επιστημονικός συνεργάτης προστέθηκε στο επιτελείο του ΠΑΣ. Πρόκειται για τον αναπληρωτή καθηγητή του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιο Τζιαμούρτα που θα είναι επιστημονικός σύμβουλος της ομάδας σε θέματα της ειδικότητάς του και κυρίως της εργοφυσιολογίας.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο Ανέστης Ζώης και επίσημα τεχνικός στο Βελισσάριο

Ο Ανέστης Ζώης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α. Ο. Βελισσαρίου


Ο έμπειρος προπονητής και με πολλές παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική Ανέστης Ζώης αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Α. Ο. Βελισσαρίου  όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου. Στον ΑΟΒ υπήρξε παλιά και ποδοσφαιριστής στη Γ’ Εθνική. Τη θέση του στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Κρανούλας πήρε ο Βασίλης Σιαφάκας.

Τήρησε και φέτος το έθιμο ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ

Θαυμάσια και φέτος η εκδήλωση του ΠΑΣ Γιάννινα όπου γονείς και προπονητές φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια

Τήρησε και φέτος το έθιμο το ερασιτεχνικό σωματείο του ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας αποχαιρετιστήριο πάρτι με σουβλάκια, ποτά κλπ αλλά και φιλικό παιχνίδι των γονέων με τους προπονητές.

Ποιούς χτυπά ο ΠΑΣ και τι γίνεται με Λίλα

Ο Αντώνης Καμπλιώνης των Τρικάλων ένας από τους στόχους του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Καθώς μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα πριν από την πρώτη συγκέντρωση για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, θα ενταθούν οι προσπάθειες στο μεταγραφικό τοπίο και εκτός από τον Περιστερίδη ίσως σήμερα Τρίτη ή αύριο να ανακοινωθεί και κάποια άλλη μεταγραφή κάτω των 24 ετών.

Τα γνωστά φιλικά και φέτος με γνώριμους αντιπάλους

Τα φιλικά του ΠΑΣ στο Καρπενήσι και στα Γιάννινα


Τα γνωστά φιλικά που κάνει κάθε χρόνο στη διάρκεια της προετοιμασίας θα κάνει και φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ στο Καρπενήσι που θα είναι η ομάδα μέχρι 25 Ιουλίου θα παίξει με Παναιτωλικό, Ηρακλή και στη συνέχεια μετά την επιστροφή στα Γιάννινα θα παίξει με Κέρκυρα εντός και εκτός έδρας και με Παναιτωλικό στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Ποιός είναι ο Καρανίκας που πήρε ο ΠΑΣ από τη Λάρισα

Ο Νίκος Καρανίκας με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη κατά την υπογραφή των συμβολαίων τους


Την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Νίκου Καρανίκα από τη Λάρισα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μέχρι 30-6-2018. Είναι γέννημα θρέμα της ΑΕΛ, γεννήθηκε στη Λάρισα στις 4-3-1992. Από το 2010 που έγινε επαγγελματίας στην ΑΕΛ δεν άλλαξε ομάδα και έμεινε μέχρι τώρα στη Βασίλισσα του κάμπου κάνοντας συνολικά στην τελευταία 5ετία 78 συμμετοχές στα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής με 2 γκολ και 11 συμμετοχές σε αγώνες κυπέλλου.

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Μάθετε περισσότερα για τους "δίδυμους πύργους" των Ιωαννίνων

'Υψος 1.93 μ. έχει ο Δημήτρης Φερφελής, ένα πόντο πιο κοντός από τον Ζέλικο Σίμοβιτς!


Δύο μεταγραφές έκανε μέχρι τώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα και κατά σύμπτωση και οι δύο είναι πανύψηλοι έχοντας ύψος πάνω από 1,90 μ. Συγκεκριμένα ο επιθετικός Δημήτρης Φερφελής που αποκτήθηκε από τη Τσβόλε έχει ύψος 1.93 μ. και ο τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης έχει ύψος 1.97 μ.

Περιστερίδης: Θα κερδίσω την εμπιστοσύνη όλων

Και με τη βούλα παίκτης του ΠΑΣ είναι ο 24χρονος γκολκίπερ Κώστας Περιστερίδης


Και με τη βούλα παίκτης του ΠΑΣ είναι ο 24χρονος τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης που υπέγραψε συμβόλαιο 1 έτους (μέχρι 30-6-2016) και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε ο ΠΑΣ

Προσφυγή για να ανατραπεί η απόφαση μη αδειοδότησης έκανε ο ΠΑΣ


Προσφυγή στο Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για να ανατραπεί η απόφαση της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ. Αν καταφέρει και ανατραπεί η απόφαση της Επιτροπής αδειοδοτήσεων τότε θα μπορεί να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις για παίκτες άνω των 24 ετών χωρίς περιορισμό (τώρα μπορεί 3 μεταγραφές, 2 ανανεώσεις) και παράλληλα δεν θα έχει μείωση 20% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο. 

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Απόντες από την πρώτη συγκέντρωση Βελλίδης, Στρούνα

Βελλίδης και Στρούνα (φωτο) πήραν λίγες μέρες παραπάνω άδεια


Δεν θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΣ στις 28 Ιουνίου οι δύο διεθνείς Μάρκος Βελλίδης και Αντράζ Στρούνα, καθώς την περασμένη Τρίτη ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Είναι λογικό να χρειαστούν λίγες μέρες παραπάνω ξεκούρασης από τους υπόλοιπους παίκτες για να συμπληρωθεί κάπως υποφερτά το πρόγραμμα των διακοπών τους, αφού αυτοί έφυγαν πολύ αργότερα ια τις παραλίες.

Πετράκης και Αλεξίου διδάσκουν σε σεμινάριο στα Χανιά

Πετράκης και Αλεξίου είναι οι κεντρικοί ομιλητές σε σεμινάριο προπονητών σήμερα στα Χανιά


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης και ο γυμναστής της ομάδας Βασίλης Αλεξίου είναι από τους κεντρικούς ομιλητές σε σεμινάριο προπονητών που γίνεται σήμερα Κυριακή 21 Ιουνίου στα Χανιά. Το σεμινάριο οργανώνει ο εκεί σύλλογος προπονητών σε συνεργασία με την ΕΠΣ Χανίων. Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 11:30 στην αίθουσα της συνεταιριστικής τράπεζας Κρήτης στα Χανιά.

Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Περιστερίδης

Στον ΠΑΣ αναμένεται να υπογράψει ο Κώστας Περιστερίδης που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά


Ο Κώστας Περιστερίδης αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά. Ο πανύψηλος νεαρός γκολκίπερ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣ και αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία των επιχειρήσεων Χριστοβασίλη στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.