Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ώρα Καρπενησίου χτυπά τώρα στον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Το ξενοδοχείο AVARIS που θα διαμείνει ο ΠΑΣ στο Καρπενήσι για 3η συνεχόμενη χρονιά


Ώρα Καρπενησίου χτυπά στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση προετοιμασίας και αύριο Κυριακή (12/7) η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ερασιτέχνες από τις ομάδες νέων (Μασούρας, Κοζάκης, Βαλμάς, Αλεξίου, Παππάς) και ο υπό δοκιμή Μιρθιάνος που ήταν στην Κ-20 του Παναθηναϊκού και έμεινε ελεύθερος.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Γ. Βήτας: Έχουμε πολύ σοβαρά νομικά επιχειρήματα

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Βήτας 



ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικός και Πανιώνιος δεν πήραν άδεια για το νέο πρωτάθλημα αλλά οι Ηπειρώτες δεν το βάζουν κάτω. Σχεδόν τρεις μήνες μετά την απόφαση η οποία είχε εκδοθεί 28 Απριλίου, η ομάδα της Ηπείρου προσέφυγε στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο.

Τοπικοί προπονητές παρακολουθούν τις προπονήσεις

Ώρα Καρπενησίου άρχισε να σημαίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τις βαλίτσες για το Καρπενήσι ετοιμάζουν στον ΠΑΣ καθώς τελειώνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας που γίνεται στα Γιάννινα. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σήμερα με δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, ενώ αύριο θα γίνει προπόνηση μόνο το πρωί. Κυριακή πρωί ο ΠΑΣ αναχωρεί για το Καρπενήσι και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει προπόνηση, ξεκινώντας στους πρόποδες του Βελουχίου το βασικό στάδιο προετοιμασίας. 

Πρώτος στη βαθμολογία ο Σπάρτακος Ιωαννίνων

Πρώτος στη βαθμολογία του 2014 για την άρση βαρών ο Σπάρτακος Ιωαννίνων


Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών κοινοποίησε στους συλλόγους τη γενική βαθμολογία του 2014, στην οποία για μια ακόμη φορά ο Σπάρτακος Ιωαννίνων είναι πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο σύλλογο ( ΠΓΣ ) 850 βαθμούς και 1469 (!!!!!!) από τον τρίτο (ΠΑΟΚ).

Τσιάβου και Ντούσκος μπαίνουν δυνατά στη μάχη

Η πρωταθλήτρια του ΝΟΙ Αμαλία Τσιάβου έτοιμη για τη διεθνή μάχη


Με την ελίτ της διεθνούς Κωπηλασίας θα αναμετρηθούν τις επόμενες ημέρες δύο απ’ τα νέα πολύ ελπιδοφόρα «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, με στόχο να αποδείξουν ότι δίκαια βρίσκονται ανάμεσά τους.
Η διοργάνωση είναι το τρίτο και τελευταίο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται μέχρι την ερχόμενη Κυριακή στη λίμνη της Λουκέρνης στην Ελβετία.

Συζητήθηκε η προσφυγή του ΠΑΣ στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Συζητήθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της αδειοδότησης


Όπως έγινε γνωστό σήμερα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ συζητήθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την οποία ζητά να ακυρωθεί η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων που απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το θέμα της αδειοδότησης.

Σκόνδρας: Προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο δυναμικός αμυντικός Απόστολος Σκόνδρας


Στο pasgiannina.gr μίλησε ο αμυντικός της ομάδας Απόστολος Σκόνδρας.

Τόλη, τρίτη προετοιμασία με τον ΠΑΣ. Πώς είναι τα πράγματα φέτος;

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Γιαννιώτη αμυντικό ανακοίνωσε η Βέροια

Ο Ηπειρώτης Νίκος Τσουμάνης από τον Πανθρακικό μετακόμισε στη Βέροια


Μετά τον Τζόναθαν Λόπεθ, η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Τσουμάνη (ΣΣ η καταγωγή του είναι από τα Γιάννινα). Ο 25χρονος αμυντικός, που έχει περάσει από Μακεδονικό, Ξάνθη, Κέρκυρα, Άρη και Πανθρακικό, υπέγραψε στην ομάδα της Ημαθίας.

Παραιτήθηκε από γενικός αρχηγός ο Λ. Ντούσκος

Παραιτήθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας νέων Κ-20 Λευτέρης Ντούσκος


Την παραίτησή του από γενικός αρχηγός της ομάδας νέων Κ-20 της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα υπέβαλε ο Λευτέρης Ντούσκος. Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος στο gianninasports.blogspot.gr. Ήταν στη θέση αυτή με επιτυχία τα τελευταία χρόνια και η τοποθέτησή του στο πόστο αυτό ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη.

Με Πανελευσινιακό το όγδοο φιλικό του ΠΑΣ

Το όγδοο φιλικό με τον Πανελευσινιακό έκλεισε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Οκτώ είναι συνολικά τα φιλικά που έκλεισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού προστέθηκε και ένα ακόμα με τον Πανελευσινιακό στις 8 Αυγούστου στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Οι «Σταχυοφόροι» του Θριάσιου επέστρεψαν φέτος στη Β’ Εθνική κατηγορία και είναι μια ιστορική ομάδα που παλιότερα ήταν και στην Α’ Εθνική
Το πρόγραμμα των φιλικών διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 18/7/2015, 18:00, Καρπενήσι, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πέμπτη 23/7/2015, 18:00, Καρπενήσι, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας ευχαριστεί ποδοσφαιριστές

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Κένταυρου Μουσιωτίτσας


Το διοικητικό συμβούλιο του Κένταυρου Μουσιωτίτσας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Αναγνωστόπουλο και Γεωργάκη για την προσφορά τους την περσινή σαιζόν, καθώς αποχώρησαν για άλλες ομάδες. Στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Γ. Καρατζένης και ο γραμματέας Δ. Κίτσος αναφέρονται τα εξής:

Ν. Κοροβέσης: Εγώ επέλεξα να πάω στον ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Κοροβέσης στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων


Το κλίμα που βρήκε στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενε. Ο Νίκος Κοροβέσης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία, δήλωσε πως φανταζόταν ότι η κατάσταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα ήταν χειρότερη, ωστόσο εξεπλάγην. Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει εδώ και καιρό από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, να αποχωρήσει για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων». Αναλυτικά τα όσα είπε ο 23χρονος μπακ χαφ:

Πολύ τρέξιμο έπεσε στην πρωινή προπόνηση του "Άγιαξ"

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του. Η πρωινή προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με πολύ τρέξιμο, με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου να έχει το πρόσταγμα των ασκήσεων, βάζοντας πολλές φορές τις φωνές για την ακριβή εκτέλεση, αλλά στο τέλος δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες για την φιλοτιμία και την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ποιοί θα αντικαταστήσουν Τάτση και Οικονόμου;

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Οικονόμου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας νέων Κ-15 του ΠΑΣ


Ανακατατάξεις αναμένονται στα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τάτση από την τεχνική ηγεσία της ομάδας νέων Κ-20 (αναλαμβάνει προπονητής στον Α. Ο. Τυμπακίου Κρήτης), την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους υπέβαλε και ο προπονητής της Κ-15 Γιώργος Οικονόμου.

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α. Ο. Ανατολής

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ανατολής


Στο χορό των μεταγραφών μπήκε ο Α. Ο. Ανατολής αλλά κατά βάση με παίκτες μικρής ηλικίας με εμπειρία και που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου (που στο επικοινωνιακό κομμάτι λειτουργεί σαν επαγγελματική ομάδα) αποκτήθηκαν οι : 1) Κλητσινάρης Αθανάσιος, 24 ετών, μέσος.Την προηγούμενη χρονιά αγωνίζονταν στο Κουτσελιό. 2) Φίλιος Γεώργιος, 19 ετών, επιθετικός.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Φιλοξενούμενος στην Τρίπολη για 2 φιλικά ο ΠΑΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη όπου θα προχωρήσει σε δύο δυνατά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία

Στο ΠΕΑΚΙ με διπλές προπονήσεις συνεχίστηκε και σήμερα Τρίτη (7/7) η προετοιμασία του ΠΑΣ


Διπλές και σήμερα Τρίτη οι προπονήσεις στον ΠΑΣ, όπως το ίδιο θα γίνει και αύριο Τετάρτη. Στο πρόγραμμα έχουν μπει όλοι οι ποδοσφαιριστές αφού επέστρεψε και ο διεθνής γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης.

Ο Α. Ο. Τυμπακίου Κρήτης ανακοίνωσε τον Γ. Τάτση

Στον Α. Ο. Τυμπακίου Κρήτης θα συνεχίσει την καριέρα του ως προπονητής ο Γιάννης Τάτσης


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Τυμπακίου γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασία με τον Γιάννη Τάτση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο πλευρές είχαν επαφές οι οποίες διήρκεσαν περίπου ένα μήνα και παρ’ότι εξ’αρχής τα είχαν βρει σε όλα, υπήρχε εμπλοκή καθώς ο Γιάννης Τάτσης δεν είχε αποδεσμευτεί από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Κούγιας παίρνει Αναστόπουλο στη Λάρισα

Υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Λάρισας είναι ο Νίκος Αναστόπουλος

Πρώτος στόχος για την τεχνική ηγεσία της Λάρισας είναι ο Νίκος Αναστόπουλος Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ολοκληρώθηκε σήμερα και πλέον οριστικά οι Θεσσαλοί πέρασαν στην εποχή Κούγια.
Το νέο αφεντικό της Λάρισας, αφού έκλεισε μια και καλή το deal με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, φουλάρει για το νέο προπονητή.

Σκέψεις για αυστηρές ποινές στις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ

Σχέδιο για πιο αυστηρές ποινές για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ σκέφτονται στη σούπερ λίγκα

Έτοιμο να επαναφέρει την τιμωρία του υποβιβασμού για όποια ομάδα δεν εξασφαλίζει την απαραίτητη άδεια, φαίνεται πως είναι το ΔΣ της Λίγκας. 
Τα αυστηρά μέτρα για τις ομάδες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την άδεια ετοιμάζεται να επαναφέρει το ΔΣ της Superleague, με τον υποβιβασμό να πέφτει και πάλι στο τραπέζι. Κάτι, δηλαδή, που ίσχυε μέχρι και πριν από τρία χρόνια, όταν και έγινε μία προσπάθεια εξυγίανσης των ΠΑΕ.

Ιδού ο νέος ΠΑΣ και πως θα πορευτεί στο πρωτάθλημα

Παρουσιάζουμε τον ΠΑΣ της νέας σαιζόν που χτίζεται από τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κάθε μέρα που περνά ανεβαίνουν περισσότερο οι στροφές στον ΠΑΣ με τις καθημερινές προπονήσεις ενώ από την Κυριακή θα ξεκινήσει και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι.  

Επτά χρόνια στην ηγεσία του ΠΑΣ έκλεισε ο Γ. Χριστοβασίλης

Από τους πιο πετυχημένους προέδρους στην ηγεσία του ΠΑΣ είναι ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Στο στιγμιότυπο σε μια συνέντευξη με τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 συμπληρώθηκαν επτά χρόνια από τη μέρα που ο Γιώργος Χριστοβασίλης ανέλαβε το τιμόνι του ΠΑΣ Γιάννινα, διαδεχόμενος τον Αλέξη Κούγια. Ήταν 3 Ιουλίου 2008 όταν οι δύο άνδρες συμφώνησαν για την αγοραπωλησία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και την αλλαγή σελίδας.

Λίγες και επιλεγμένες μεταγραφές απομένουν για τον "Άγιαξ"

Λέτε να γίνει η έκπληξη με Ντάσιο την τελευταία στιγμή;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει καταλήξει ο Κρητικός τεχνικός ποιοι θα είναι τελικά οι ερασιτέχνες παίκτες που θα κάνουν προετοιμασία και στο Καρπενήσι. Τα μεταγραφικά λόγω του αυριανού δημοψηφίσματος και του κλεισίματος των τραπεζών θα πάνε λίγο πίσω, σε ότι έχει σχέση με το κλείσιμο ενός ή δύο έμπειρων παικτών από το εξωτερικό για να ενισχύσουν το κέντρο και την επίθεση.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ

Ο Θέμης Τζημόπουλος σε μια άσκηση με τη μπάλα στην προπόνηση του ΠΑΣ


Με δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του. Επέστρεψαν οι Στρούνα, Τσάβεζ και αναμένεται σήμερα και ο Μάρκος Βελλίδης.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ (Video)

Δείτε στη διπλανή αφίσα τις τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα αφού κάνετε ...μεγέθυνση!


Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σαιζόν, που περιλαμβάνουν τους 15 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και τους αγώνες κυπέλλου μέχρι τη φάση των «8». Ωστόσο από την ανακοίνωση λείπουν οι τιμές των εισιτηρίων και καλό είναι να καλυφθεί άμεσα αυτό το κενό γιατί δεν μπορεί ο καθένας να βάζει…μεγεθυντικό φακό στην αφίσα για να δει τις τιμές